Siste evalueringer (19)

Legging av eikeparkett.

Rehab AS har fjernet gamle gulvtepper og lagt parkett i gang og trapp. Arbeidet er utført med god kvalitet. Vi opplevde god kommunikasjon og hyggelige fagfolk. Arbeidet tok noe lengre tid enn stipulert men var likevel ferdig innen tidsrammen, og det til en meget bra pris. Rehab kan anbefales.

Barbro Furebotten Iversen, 7. jan. 2019

Montering av garderobeskap

Hyggelig og pålitelig kommunikasjon. Jobben ble utført som avtalt. Feil fra leverandør ble oppdaget og rettet på. Kan virkelig anbefale RE-HAB til andre!

Tone Marie Edland, 12. des. 2018

Carport og steinbelegg

Første inntrykket var overbevisende. Arbeidet kom i gang som avtalt, men det tok noe tid til å ferdigstille det. Sluttresultatet ble bra – også konstatert av naboene! Byggelederen tok tilbakemeldingene konstruktivt og fikset det som måtte fikses, etter mine ønsker. Kommer nok til å kontakte firmaet også ved evt. Framtidige behov.

Tarja Tikkanen, 27. april 2018

Platting i tre

Rask oppstart og raskt utført arbeid. Topp kvalitet på arbeidet og øye for detaljer og de riktige og beste løsningene. Ryddige og nøyaktige. Ser at andre har hatt noe kommunikasjonsproblemer med arbeiderne, men det var ikke noe problem for oss. Alle vi var i kontakt med snakket norsk. Kan trygt anbefale bedriften til andre.

Jan Helge Kaasen, 21. april 2018

Avdeling av stue. nytt bad og soverom

Dette var en veldig hyggelig opplevelse. RE-HAB AS leverte et svært konkurransedyktig anbud. De avholdt oppstartmøte sammen med rørlegger og elektriker der detaljer ble avtalt. De satte opp en arbeidsplan som ble fulgt, og gjorde jobben med høy kvalitet på tre uker. De holdt det rent rundt seg, ryddet opp og kjørte bort rivingsavfall. De få tingene vi hadde å påpeke ble rettet umiddelbart uten spørsmål. RE-HAB og Mariusz har vår beste anbefaling.

Arild Eikefjord, 24. okt. 2017

Renovering av innvendige vegger

Jobben bestod i rehabilitering av soverom. Gammel tapet ble fjernet på murvegg og gammel gipsvegg ble erstattet med ny. Sparkling og maling av vegger og maling av tak. Arbeidet skulle ta en uke, men tok to. Vi var ikke fornøyd med utførelslen underveis. Firmaet tok ansvar og rettet opp feil og mangler og vi ble meget fornøyd med sluttresultatet. Tross problemer underveis ble vi så fornøyd at vi trygt kan anbefale selskapet.

Trond Østenstad, 24. sep. 2017

Bygging terrasse.

Ble veldig fornøyd med jobben gjort. Dyktige ,effektive og raske. Ca 85 kvm terrasse bygget på 4 dager. Anbefales. Jobben ble ferdig på avtalt tid og pris.

John Pedersen, 22. sep. 2017

Bygge terrasse

Var kjempe fornøyd med RE-HAB AS,dyktige folk som gjorde jobben meget bra,så jeg kan virkelig anbefale de som oppdragsgivere.

Jostein Johansen, 10. sep. 2017

Bygge kjellerstue

Re-Hab har gjort en meget god jobb med å bygge kjellerstue hos oss. Byggeleder Mariusz var løsningsorientert, var opptatt av kvalitet og finish. De hadde god orden på stedet, kvalitet i verktøy og materialer og stor grad av punktlighet ifht avtaler. Kommunikasjon kunne være vanskelig med noen av håndtverkerne (dårlig i norsk og engelsk), men Mariusz er flink. Kvalitet på utført arbeid var jevnt over veldig bra. Jeg kan anbefale Re-Hab!

Øystein Vollan, 7. aug. 2017

Fasadefornying

Utmerket.

Geirr Haarr, 25. juli 2017

Bygge trapp

Re-Hab AS gjorde jobben kjempe bra. De kom til avtalt tid første dagen og jobbet kjempe godt,da jeg spurte dem om sette opp et gjerde på plattingen så kom de neste dag og gjorde jobben,til grei pris, fantastisk bra. Vil anbefale de på det sterkeste.

Odd Egil Espedal, 22. juli 2017

Levering og bygging av pergola 6.5m x 3.5m (ca)

Kjempefornøyd med jobben Re-Hab gjorde, kjapt enige om løsninger og detaljer. Leverte på tid og i henhold til avtale.

Bjørn Arne Jenssen, 5. juli 2017

Install ikea kitchen 16 units plus sink,dishwasher,fridge,oven and ventilation.

Very happy with the final result. Communication was good throughout and the price was very reasonable. Would recommend.

Andrew Mcgill, 6. juni 2017

Takpapp og takkasse.

Jobben var å rive og skifte takpapp og takkasse på garasje. Veldig god oppfølging i forkant og under arbeid av byggeleder og arbeidet ble gjort til avtalt tid og avtalt pris. Kan absolutt anbefale ReHab sine tjenester til andre.

Kevin Urdal, 1. juni 2017

Skifte av bordkledning

Oppdrag var å skifte kledning på enebolig, ekstra isolasjon, skifte av diverse vinduer og skifte av takrenne mm. Prosjektet var profesjonelt planlagt og det var oppfølging når det var behov fra kunde gjennom prosjektet gang. Tidslinje ble hold uten forsinkelser og det var ingen skulte aganda og/eller kost fra byggfirmaet, med andre ord transparent gjennomførelse. Om man vil anbefale RE-Hab As til andre? Defintivt JA. Mvh Dag L.

Dag Løland, 25. mai 2017

Bytte vinduer

Startet jobben dagen etter befaring Og til avtalt tid.

Morten Jensen, 5. mai 2017

Gulv legging - 125 kvm korkvinyl i nybygg

Vi er veldig tilfreds og fornøyd med måten RE-HAB har gjennomført arbeidene i vårt nybygg. Gjennom hele prosessen, fra befaring, anbud og kontrakt er de ytterst profesjonelle, og prisene deres er høyst konkurransedyktige. Også mht kommunikasjonen med oss er de profesjonelle og ryddige, men også hyggelige og imøtekommende. Anbudet gjaldt å legge korkvinyl på gulvene, men det ble utvidet til flere oppgaver. Vi anbefaler RE-HAB på det varmeste!

Runar Andersson, 19. april 2017

Fjerning av fliser og legging av nytt gulv

Jeg valgte RE-HAB til å utføre arbeidet selv om de ikke var billigst. Jeg fikk et godt førsteinntrykk og de kom også med konstruktive innspill til omfanget av jobben. Arbeidet ble utført innen avtalt tidsfrist og til avtalt pris. Ser i etterkant at jeg kanskje hadde tjent på og hatt det på timebetaling, men valgte fast pris. Ved sluttbefaring var det noen punkter som jeg ikke var fornøyd med og disse ble rettet på uten diskusjon. RE-HAB anbefales.

Jarle Eide, 8. jan. 2017

Pusse opp soverom

Flott utført arbeid. Ordentlig og ryddig kontrakt og faktura. Tok litt lengre tid enn først oppgitt, men alt i alt et firma å anbefale.

Brit Worts, 28. nov. 2016
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Omsetning

3.4

Millioner kroner
 • Ansatte
  7
 • Egenkapital (%)
  -53.6%
 • Likviditet
  0.64%
 • Driftsmargin
  -15.5%
 • Gjeldsgrad
  -2.9%
 • Lønnsomhet
  -67.3%
Regnskapstall (i 1000)
 
2016
2017
Sum driftsinntekter
1095
3402
Driftsresultat
-118
-529
Resultat før skatt
-121
-567
Årsresultat
-121
-567
Roller
Daglig leder
Katarzyna Ewa Blaszczyk
Styrets leder
Katarzyna Ewa Blaszczyk
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-04-18
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 18-04-2019 19:43:11
Se hele regnskapet til RE-HAB AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart