Siste evalueringer (4)

Oppretting av dørkarmer og ny parkett i stue

Jeg hadde tidligere et problem med et knirkende stuegulv. Løsningen ble å fjerne gulvbelegget og skru de underliggende sponplatene fast til bjelkelaget. Sponplatene var tidligere kun festet med spiker til bjelkene. Ny parkett ble lagt og gulvene er nå helt fri for den kraftige knirkingen. Fint og nøyaktig arbeide utført av snekkeren fra Byggmester Rune Kristiansen. Jeg kan trygt anbefale ham, og kommer til å benytte ham til flere oppdrag. Harald.

Harald, Oslo, 31. mai 2017

Skifte dørkarm mellom gang/stue + skifte dørkarm og dørblad mellom gang/bad

Raskt ute med både befaring/muntlig tilbud, skriftlig bekreftelse på tilbudet og utførelse. Prisen var sammenlignbar med andre tilbud jeg mottok. Jobben ble skikkelig og fagmessig gjennomført så langt jeg kan bedømme. De måtte komme tilbake en tur for å fikse litt småpirk, men det gikk raskt og smertefritt. Hvis regningen nå blir som avtalt, er dette 4. 5 stjerner som jeg runder opp til 5.

Vegard, Oslo, 18. jan. 2017

Montering av overskap til kjøkken

Snekkeren gjorde en helt fantastisk jobb! Skap skulle bygges over kjøkkenbenken og helt opp i taket med en takhøyde på 4 meter. Ble satt opp i alt rundt 20 skap i et asymmetrisk mønster og jeg er imponert over kvaliteten på resultatet. Snekkeren var forøvrig også punktlig, effektiv og ryddig. Vi er kjempefornøyd!

Thea, Oslo, 13. jan. 2017

Legge 55 kvm klikkparkett mv.

Oppdraget besto i å legge omtrent 50 kvm klikkparkett. Dette arbeidet ble gjennomført raskt, til avtalt tid, med et godt resultat. Prisen var konkurransedyktig. Både Rune Kristiansen selv, og snekkeren som utførte arbeidet, Thomas, fremsto som erfarne og løsningsorienterte.

Håkon, Oslo, 22. sep. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Oslo Elektrikere AS

4.7 594 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 648 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 553 evalueringer Oslo