Siste evalueringer (30)

Terasse med overbygg

Meget dyktig håndtverker. Er rask, ryddig og strukturert. Holder avtaler. Bygget stor terasse og utbygg. Gjennomført etter avtale til avtalt pris. Vi opplevde Sergej som en som du kan stole fullt ut på. Anbfales. Gunnar Eide.

Gunnar Ove Eide, 10. mai 2020

Oppussing av uteområde,terrasse

Sergej har gjort en veldig bra jobb med oppussing av vår 100 kvm terrasse inkl mur, trapper, hagestue og bod! Fantastisk bra arbeid, god kommunikasjon, punktlig, svært effektiv og kom alltid til avtalt tid. Brukte aldri lengre tid enn estimert og holdt seg til avtalt pris med mindre det oppstod ekstra oppgaver fra vår side underveis. Tilpasset seg våre ønsker. Kom med gode forslag og råd. ALLTID ryddig og rent etter endt arbeidsdag. Alt boss ble fjernet etterhvert. Adekvat pris. Veldig fornøyd!

Edle Margrethe Nøss, 27. juni 2019

Montering av kjøkken med ledninger,rørleggerarbeid

Bra jobb og god pris.

Bowei -, 29. april 2019

Fikse garasjedør

Gjennomført jobb som planlagt.

Dan B. Pedersen, 22. nov. 2018

Rive og legge nytt gulv ca 30 m2

Jobben ble meget profesjonelt utført.

Jostein Eriksen, 17. sep. 2018

Listing og montering av dører

Sergey er rask, effektiv, nøyaktig og enkel å ha med å gjøre. Han kom med flere gode råd underveis og leverte et strålende sluttresultat. Disse gutta kan absolutt anbefales på det sterkeste!

Espen Eikemo, 6. aug. 2018

Sette opp gjerder

Sergey stilte på befaring, veldig behjelpelig med løsninger og forslag. Kunnskapsrik og dyktig! Gjerdet ble satt opp, og ble ferdig lenge før min ønskede sluttdato. Resultatet ble til og med bedre enn jeg så for meg. Kan absolutt anbefale Sergey!

Eirik Eikeland, 27. juli 2018

Skifte av terrassebord - ca 80 kvm

Raskt og effektivt utført - god kommunikasjon underveis. Leverte på tid og budsjett. Kan absolutt anbefales!

Bernt Skeie, 2. mai 2018

Diverse oppussingsarbeid i bolig fra 50-tallet.

Sergej kom og gjorde en god jobb, kom med forslag til forbedringer, og om jeg hadde noe å kommentere på utførelse ble vi enige om enten reduksjon i pris eller andre løsninger. Ting som dukket opp etterhvert ble vi enige om. Han rettet av gulvet og la laminat, gipset/sparklet/malte tak og listet. Det kan være greit å notere ned i detalj hva som er inkludert i prisen, for å unngå misforståelser. Han kan anbefales, og jeg vil gjerne bruke han igjen.

Arnstein Hodne, 13. mars 2018

Montering av kjøkken

Topp service og bra sluttprodukt.

Jørgen Løken, 23. feb. 2018

Totalenterprise - tømrer og elektrikerarbeid

Vi er veldig fornøyd med jobben til Sergey. Han byttet blant annet 7 vinduer og blendet 2 dører på på huset. Han var rimeligst av alle de vi inviterte til å gi oss et tilbud, og var utrolig profesjonell hele veien. Han var veldig nøye, og alt av materiell, inkl. Vinduer ble fakturert først etter at jobben var utført. Han var veldig opptatt av å ha god kommunikasjon slik at det ikke ble misforståelser og var en veldig høflig og behagelig person:-).

Øystein Sørhaug, 7. jan. 2018

Gjerde 6-7 meter,belegningsstein m.m

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort hos oss. Sergej og co la belegningsstein, murte, lagde gjerde, to porter og en trapp. De kom med gode forslag underveis. Gjerdet ble mye finere enn vi hadde forestilt oss, og vi har tenkt å kontakte sergej igjen for annet arbeid. Han kommuniserte godt underveis og var ryddig med kontrakt og faktura. Vi fikk også tilsendt alle kvitteringene på materiale, slik at vi fikk god oversikt. Anbefales!

Lise Marie Laskemoen, 30. des. 2017

Gipsing av vegger (75m2) m.m.

Rask og effektiv. Kom stort sett når de skulle. Veldig fint arbeid. Ryddig og grei å ha med å gjøre. Vi har allerede brukt firmaet til å utføre mer arbeid for oss. Kan absolutt anbefales. Jobb nummer to; sparkling og maling av veggene de hadde gipset. Sort sett ok arbeid, men de sparklet og malte over fire eletrikerbokser og det skape hodebry og ekstraarbeid for elektrikerne. Når det kom til fakturaen var det ikke like greit da vi bl. A. Etterspurte skikkelig dokumentasjon for materialutgiftene. Ikke det at vi mistenker lureri, men her manglet man tydeligvis oversikt. Sergejs ble fort veldig forurettet. Ubehagelig.

Marianne Hoem Rasmussen, 27. juni 2017

Oppussing av garasje

Raskt og greit levert til avtalt pris.

Christian Irgens, 22. mai 2017

Ordne gulv på soverom + eventuelt loft

Sergejs har hjulpet oss med noe gulv og sparkling:pussing:maling på et loft. Utrolig flink og kunnskapsrik, fant løsninger når det dukket opp utfordringer. Evnet å snu seg om selv om prosjektet ikke ble helt som tenkt (vi bor i et hus fra 1948, så ting dukker opp). Hadd en annen til å sparkle/pusse/male. Alt arbeidet er upåklagelig! Anbefales på det sterkeste og vi bruker han på nytt om det skal være behov! :).

Camilla Bendal Revheim, 4. mai 2017

Maling ca 55m2 - kjøkken og stue

Veldig fornøyd med arbeidet. Fjernet tapet, sparklet og malt stue/kjøkken. Til og med gjorde litt ekstra og sparklet murvegg bak peisen også. Bra pris for veldig flott arbeid! Sergej og maleren var dyktige, nøye og ryddet opp etter seg når jobben var ferdig. Vi skal bruke de igjen etter sommeren til andre små oppussingsarbeid vi har på gang. Anbefales på det sterkeste!

Theodora Helle, 3. april 2017

Install 3 new interior doors

Anbefales på det sterkeste som finsnekker! Vedlig fornøyd med jobben. Sergey monterte 3 innvendige dører for oss. Han var punktlig, utførte jobben på avtalt pris til tross for at jobben var mer komplisert enn forventet og fakturering var gjørt på en proff måte. Han kom med høykvalitets verktøy og utstyr og jobbet på en effektiv måte. Han er en dyktig håndverker og jeg ville engasjere ham igjen uten tvil.

Shale Rosen, 26. mars 2017

Diverse listing og maling

Jobben ble utført på en god måte. Selskapet var fleksibelt og enkelt å kommunisere med. Anbefales og vil brukes igjen.

Hans Kristian Aas, 24. mars 2017

Membran og fliselegging på kjøkken og gangvei

Vi fikk Sergej og hans team til utriving av kjøkken, fjerning av gamle fliser. Deretter konstruksjon av nytt kjøkken vegg og legging av nye fliser på kjøkken og gangvei. Jobben var utført bra og vi er fornøyde.

Alusine Jalloh, 15. mars 2017

Snekkeri

Han var kom til tide, var veldig ryddig og flink på å planlegge. Jobben er var veldig godt utført! Anbefaler denne bedriften!

Berty Giton, 3. mars 2017

Diverse arbeid på soverom

Oppdraget gikk ut på diverse snekkering/montering og listing av soverom, og eg er svært fornøgd. Nevner kort: -Arbeidet er nøyaktig utført -Hyggelig og grei person å forholde seg til, held seg til avtaler -Fleksibel. Oppdraget vart noko utvida undervegs, dette tok han på strak arm -Effektiv -God arbeidsmoral, bryr seg om resultatet av arbeidet Kan rygt anbefalast til andre, eg kjem til å hyre han igjen ved framtidige prosjekt.

Maja Strand, 8. feb. 2017

Oppussing roterom til kontor

Jobben bestod i å rive hyller, skap og benk i roterom, sette opp ny tapet, male tak og legge gulv. Sergej er svært punktlig, ryddig og rask. Alt i rommet ble revet på eksemplarisk vis - alt ryddig oppstilt og boss i poser på anvist plass. Arbeid med gulv, vegger og tak var raskt ferdigstilt og arbeidet er veldig pent utført. Jeg er veldig fornøyd med Sergej og hans arbeid. Mine beste anbefalinger.

Ingrid Thornes, 22. des. 2016

Diverse snekkerarbeid

Anbefales på det sterkeste! Sergej er flink, hyggelig og pliktoppfyllende. Prisen er det ikke noe å si på. Vi har fått ny flott terrasse med fine trapper. Han har fikset lekkasjer i takrenne og laget kjellerluke. Han har bestilt nye vinduer og ny utgangsdør som vil bli satt inn over nyttår. Utover vinteren vil vi bruke Sergej til oppgradering av et bad, fjerning av vegg i stue og nytt gulv i gang og garderobe. . . . . Tertnes, desember 2016.

Dan Lysne, 19. des. 2016

Justering,utforing og listing av 6 dører

Jobbet meget effektivt og var nøye med detaljene. Fikk en god fast pris på arbeid med 7 dører. Ryddet fint etter seg. Anbefales på det sterkeste :-).

Christel Jansen, 14. des. 2016

Utbedring av tak - renewal of roof

Top score.

Per Lasse Reinertsen, 19. nov. 2016

Bytte to vinduer

Byttet ut to gamle vinduer med to nye veluxvinduer. Det ble gjort en strålende jobb til en god pris. Jobben ble gjort raskt og nøye! Veldig fornøyd.

Håvard Hauger Sjong, 10. okt. 2016

Montering to balkongdører

Satt inn to balkongdører hos meg. Han var punktlig, arbeidsom og kommuniserte veldig bra. Alt ble gjort som avtalt på forhånd og resultatet er veldig bra. Har masse erfaring og jeg kan anbefale han til hvem som helst. Superfornøyd!

Anders Sørensen, 6. okt. 2016

Vindu til terassevegg

Gjorde jobben til avtalt pris og god kvalitet. Rydddet/kostet fint opp etter seg.

Marius Wold Birkeland, 29. sep. 2016

Bytte to takvindu,bytte tre nederste trinn i kjellertrapp,sette opp tre meter med gjerde

Nøye, effektiv og punktlig. Sergej er en jeg gjerne anbefaler videre.

Lars Killingberg, 5. sep. 2016

Oppføring av terrasse i tre.

Vi har hatt Sergejs Gromovs innleid for diverse arbeider med terrasser. Er meget godt fornøyd med arbeidene han har utført. Han har vist stor grad av nøyaktighet i sin utførelse. For Allcon-Vest Ltd Dag Strømmen.

Allcon-vest Ltd, 8. aug. 2016
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Lpe Construct AS

4.8 113 evalueringer øvre ervik

Bratland Eiendomsutvikling AS

4.8 87 evalueringer Bergen

Bergen Elektro Automasjon AS

4.7 200 evalueringer Rådal