Landskapsentreprenørene AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Landskapsentreprenørene AS

Uterom for framtiden! Sørlandets største anleggsgartnerfirma. Med lang erfaring i bransjen er vi godt rustet til å levere kvalitetsprodukter, til riktig tid og riktig pris.Landskapsentreprenørene ble etablert i 1986, og er i dag Sørlandets største anleggsgartnerfirma. Med lang erfaring i bransjen er vi godt rustet til å levere kvalitetsprodukter, til riktig tid og riktig pris. Vi er stolte av å berike omgivelsene med flotte former og farger, og har både kunnskap og lidenskap innen det faget vi jobber med. En av firmaets sterkeste sider er sentrumsarbeider, og vi har særlig ekspertise innen arbeider med naturstein og granitt. Vi påtar oss alle slags anleggsgartner- og entreprenøroppdrag utenfor grunnmuren, og kan jobbe med store volum. Våre ansatte er dedikerte mennesker med solid kompetanse, slik at du kan være sikker på at jobben er i trygge hender.

Hva er en anleggsgartner?

En anleggsgarter jobber med anlegg og vedlikehold av uterom, idrettsanlegg, gater og naturområder. Dette faget har historiske røtter langt tilbake til gresk, kinesisk, egyptisk og babylonsk hagekultur. Anleggsgartneren bruker materialer som naturstein, metall, betong, tre, jord og planter til å forme landskap. Vedlikehold innebefatter stell av planter inkludert gressområder, renhold, snøfjerning, og tilsyn med lekeplasser. Kunnskap om økologi, geoteknikk, botanikk, byggteknikk og klima er nødvendige i anleggsgartnerens arbeid. Utdanningen i Norge er toårig videregående skole, deretter to år i lære i bedrift. Ved avsluttet læretid avlegges fagprøve, og kandidaten mottar sitt fagbrev. Det har vært utdanning i faget i Norge siden 1917.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften