Sæther Elektriske AS

4.6 (65 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Sæther Elektriske AS

Velkommen til Sæther Elektriske AS! Vi utfører svak- og sterkstrøm, spredenett, brannvarsling, adgangskontroll, dataanlegg, alarmanlegg, varmepumper m.m.Trodde du at en elektriker nesten bare monterte stikkontakter og sikringsskap? I dag kan du for eksempel styre husets panelovner ved hjelp av fjernkontroll og få huset til å ringe deg ved strømbrudd.

Vi er en annerledes og nytenkende el-installatør som fokuserer på markedets beste og mest spennende løsninger.

Sæther Elektriske AS, som ble etablert i 1974, har bred erfaring fra alle typer anlegg, både industri, næring og privatmarkedet. Vi har totalt 26 ansatte, hvorav 21 er elektromontører. Det lønner seg å ta kontakt med oss dersom du trenger elektriker! For oss er ingen oppdrag for små, men ingen er heller for store. Alle kunder er med andre ord like viktige.

Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift. Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid.

Prosjektering av elektriske anlegg utføres gjerne i samarbeid med oppdragsgiver. Våre prosjektledere har kompetanse innen alle områder, og forstår hva folk snakker om. Med bakgrunn i vår kompetanse og erfaring innen industri- og boliginstallasjon leverer vi tilbud på komplette entrepriser.

Vi er med i prosjektutviklingen fra begynnelse til slutt; fra planlegging, prosjektering og installasjon, til dokumentasjon og vedlikehold.

Velkommen som kunde!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften