KAMBYGG MAZURKIEWICZ

4.1 (7 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Postboks 562, 1383 Asker
  • Åpner i dag klokken 07

KAMBYGG VIKEN AS

Trenger du snekker, maler eller flislegger?Ring meg på GRATIS BEFARING. TLF. 936 72 874.Takk for at du fattet interesse i vårt firma og tjenestene vi yter. Vi er et team av fagfolk med 18 års erfaring fra oppussings og byggebransjen(før navn Kambygg Mazurkiewicz).Takket være firmaets utvikling vinner vi stadig større tillitt hos våre norske kunder. Vi øker kontinuerlig kvaliteten av våre tjenester ved å investere i kvalifisert medarbeiderstab og profesjonelt utstyr. Vårt mål ? foruten lav pris ? er høy kvalitet på våre tjenester. Vi er klar over at det er takket Dere ? våre fornøyde kunder ? kan vi være suksessrike på det norske markedet. Vi er klar over hvor viktig det er med solid håndverk og holde seg til inngåtte avtaler og frister. Vi kan tilpasse oss Dine individuelle behov. Vi skal hjelpe deg med valg av design og stil ved hjelp av optimale løsninger, material- og fargevalg etc. Vi jobber med lidenskap!

Vi vil gjerne invitere til samarbeid både private kunder og firmaer. Vi jobber i Oslo-området og Viken

Etter ønske kan vi organisere transport og innkjøp av byggematerialer til beste priser. Vi har gode referanser fra privatkunder og store firmaer og institusjoner. Vi har levert tjenester til bl.a. Olaf Johansens As, JYSK, Obas, Lutro Bygg AS, Hogne Myrvold & Co As, Drammen Akademiet, Sukker Design AS, Mesterjobb, Chateau France HotelVi tilbyr følgende tjenester:

bygge- oppussing - og ombyggingsarbeidsnekkerarbeid/ flislegging (kjøkken og bad)/ ? profesjonell husmaling (innvendig og utvendig)/tapetsering/ kjøkkenmontering (IKEA)/ prosjektering og bygg av terrasser/ murertjenester/ oppussing av vegg og gipsplater/ bygg av hytter /bygg av garasjer, altaner/ legging av takstein og takisolasjonermontering/ bytte av dører og vinduer/ tregulvlegging, parkettlegging/?

Ring oss! Vi kommer på GRATIS BEFARING!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Åpner i dag klokken 07

Kontakt bedriften