Siste evalueringer (14)

Flislegge gang 6kvm med varme + småelektrisk og rør

Holdt alle avtaler, gjorde en god og nøyaktig jobb. Koordinerte med Elektrikker og ordnet med rørlegger til en annen mindre jobb vi ønsket gjort. Godt fornøyd med resultatet og en veldig hyggelig person å ha jobbende i leiligheten når det var hjemmekontor.

Daniel, Oslo, 2. jan. 2021

Sparkling og maling av tak og vegger i gangen

Vi var ikke fornøyd med nøyaktighet på dette oppdraget og syntes prisen var høy i forhold til resultatet. I tillegg ble det veldig mye støv fordi håndverkeren ikke dekket skikkelig til før han pusset og malte. Mye ekstraarbeid for oss med rengjøring og ikke alt sølet lot seg fjerne.

Hege, Rykkinn, 10. okt. 2020

Før jobben var prisen riktig, det var ikke dyrt. Når det gjelder sparkelstøvet, ryddet jeg opp, men som du ser har jeg utelatt noe, til tross for alt, takk, jeg vil være forsiktig med fremtiden, vennlig hilsen.

Wimarju Snekkertjenester Piotr Wrotniak 11. okt. 2020

Slipe og male takplater

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet Piotr gjorde hos oss; satte opp gipsvegger, gjorde grunnarbeidet før maling og sparklet og malte taket. Resultatet ble veldig bra. Jeg vil gjerne bruke Piotr igjen.

Martine, Gjettum, 30. sep. 2020

Male og fix av løs murpuss på takterrasse

Piotr og hans firma utførte jobben meget bra. Her ble det utført reparasjon og puss + maling av terasse-rekkverk på 3 terasser. Alle beboere i vårt sameiet ble meget fornøyd med sluttresultatet. Det var meget god kommunikasjon og punktlighet underveis.

Ole, Gullaug, 28. juli 2020

Legge fliser,bytte toalett og vask/servant på gjestetoalett

Jobben ble utført svært tilfredsstillende. Ryddig, pent utført arbeide (flislegging og fuging). Montert vask og toalett. Holdt avtaler til punkt og prikke. Kan absolutt anbefales!

Synnøve, Nesbru, 15. sep. 2019

Beising av vegg og gelender + maling av vegger på terasse

Vi fikk malt yttervegger, med stor høyde, samt vegger på terasser med vinduer. Møtte opp til avtalte tider, gjerne litt før. Ga god forklaring på hvordan de ville jobbe, sikring ift høy vegg, hvor lang tid og med hvor mange folk. Det var ingen overraskelser underveis. Alt ble utført som avtalt, det var ikke sølt maling/beis, og det var ryddet pent opp når de forlot jobben sist dag. Kan absolutt anbefale Piotr og hans team :-).

Per, Asker, 13. sep. 2019

Flislegging på kjøkken

Flislegging på kjøkken ble utført og ferdigstilt av beste utførelse. Kan anbefales til andre!

Anne-Lise, Asker, 26. juni 2019

Litet snekker jobb,dørkarm og lister

Piotr var väldigt artig och punktlig och genomförde arbetet snabbt. Kanske liten kommunikationssvårigheter för bilden jag visade hade en mycket smalare list längs kanterna än det jag fick. Men arbetet var fin utfört och slutresultatet var fint även fast det inte var exakt det jag ville ha.

Ida, Oslo, 26. okt. 2018

Flislegging kjøkken

Piotr gjorde grundig og god jobb Meget pålitelig.

Stein, Asker, 9. okt. 2018

Trapp fra balkong til hage for potensielt seks enheter

Borettslag med tre firemannsboliger som ønsket å bygge trapper fra balkongene til de seks øverste enhetene og ned i deres hager. Wimarju snekkertjenester gjorde en veldig god jobb. De kom med gode innspill til løsninger og utførte arbeidet nøyaktig til en god pris. Trappene ble bygget i tre. Wimarju snekkertjenester anbefales til alle typer snekkerarbeid. Vi ønsker å benytte oss av deres tjenester igjen.

Morten, Oslo, 31. aug. 2018

Sparkling og maling i gang og et rom

Veldig fornøyd, god service og god pris!

Janne, Oslo, 15. okt. 2017

Maling og sparkling av 65 kvm leilighet i oslo

Piotr gjorde en strålende jobb med leiligheten min på 65 KVM. Arbeidet besto av helsparkling og maling av vegger og tak, legge parkett og lister. De utførte jobben i henhold til avtalen, både på tid, kvalitet og pris. En ekstra honnør for gode tips og forslag underveis i oppussingen. Jeg kan på det varmeste anbefale de videre.

Kuljinder, Oslo, 16. juni 2017

Sparkle og male kjøkkenvegger

Arbeidet ble utført til avtalt tid og til en bra pris, men ikke helt fornøyd med sluttresultatet (pussing og maling av vegger).

, Oslo, 5. juli 2013

Male stue og kjøkken før innflytting i hus

Veldig fornøyd, fantastiske malere!

, Hakadal, 11. april 2011
Vis flere evalueringer

Kart