LEITHE & CHRISTIANSEN AS

4.6 (54 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Postboks 157 Bryn, 0611 Oslo
 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

LEITHE & CHRISTIANSEN AS

Leithe & Christiansen AS er medlem i NELFO og en totalleverandør av elektrikertjenester. Vi er den største elfag installatøren på Østlandet. Klikk på "les mer.." for å se mer informasjon om oss.

Leithe & Christiansen utfører alle typer elektrikerarbeider i Oslo og omegn for både private og bedrifter. Med 14 servicebiler og 24T vakttelefon (932 37 650) har vi god kapasitet til ditt oppdrag enten det er lite eller stort. Hvis du er ute etter en trygg og seriøs elektriker så er Leithe & Christiansen et utmerket valg.
For privatkunder er opplasting av alle sjekklister og dokumentasjon samt samsvarserklæringer til www.boligmappa.no inkludert i våre priser for dokumentasjon.
Tilgang til [Boligmappa](http://www.boligmappa.no) på nett er gratis. Dokumentasjonen på [Boligmappa](http://www.boligmappa.no) følger boligen.

Vi er medlem i [NELFO, (Medlem nr. 5066)](http://nelfo.no/Om-NELFO/Medlemsbedrifter/?name=Leithe%20%26%20)?

På vårt profilbilde ovenfor monterer vi en [KNX bryter](http://www.berker.com/international/produkte/schalterprogramme/berker-ts-sensor/) i glass med display fra produsenten Berker i en smarthus installasjon. KNX er en global standard for boligautomasjon, som kan brukes til å styre lys, varme, ventilasjon, solavskjerming, vinduer, energikilder, pumper etc. Alt kan styres etter solas retning og styrke, utetemperatur, vindstyrke og retning, nedbør eller ikke, om det er folk tilstede eller ikke. KNX kommuniserer både via trådløs- og trådbundet system.

Leithe & Christiansen leverer og programmerer KNX utstyr og er sertifisert for KNX programmering. Vi har egne programmerere.

For enklere styringsløsninger for smarthus eller automatisering i boliger og næringsbygg leverer vi for eksempel trådløse systemer fra bla. annet [Eaton (X-comfort trådløs styring)](http://www.xcomfort.no/) og [Elko (Elko wireless)](http://www.elko.no/getfile.php/Downloads/Brosjyrer%20og%20underkataloger/ELKO_Wireless_web.pdf).

[Kontakt oss](mailto:post@lc.no?subject=Melding%20via%20Finn.no%20profil) for et uforpliktende pristilbud på alle typer elektroarbeider eller les mer om oss på www.lc.no.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften