AS Haugland Vvs

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

AS Haugland Vvs

Rørlegger i nærheten!Trenger du rørlegger?  Ved å bruke oss, er du garantert fagkunnskap og kontuinitet, fordi bedriften vår har eksistert i mer enn 50 år.
Badet er boligens mest kompliserte rom å bygge, for mangen også det dyreste rommet. Våre erfarne fagfolk kjenner regelverket og vet å bygge bad etter dagens skjerpede krav. Enten du vil følge nøye med eller om du ønsker å reise bort i byggeprosessen, vi gjør det som passer deg best.

Vi vil være med å bidra til at ditt bad blir slik som DU ønsker. Vi kommer hjem til deg på befaring og tegner badet akkurat slik som du vil ha det. Vi er også behjelpelig med råd og løsninger hvis du er i tvil om innredning og detaljer på badet ditt.

Lurer du på hvordan badet ditt vil se ut når det er ferdig??? Hos oss kan du se det fra alle mulige vinkler og gjøre de siste endringene på veien mot drømmebadet. Vi benytter oss av markedets beste tegneprogram

Vi har nå en mer moderne baderomsbutikk etter en oppussing i 2012. I butikken har vi stort utvalg av vvs-artikler og flotte oppdaterte utstillinger av baderomsmøbler og utstyr.

Velkommen innom til inspirasjon for fornyelse av badet.

I tillegg til flott butikk har vi også meget god kompetanse på miljøvennlige, energieffektive og kostnadsbesparende løsninger innen varme.

Vi har også et stort lager av rør, deler, reservedeler til utstyr og rørleggerkompetanse i butikken.  Vi hjelper til med det meste.

Kom innom for en fagprat.

 

Haugland VVS` virksomhetsområder i dag er:

? Ut- og innvendig sanitæranlegg.
? Varmeanlegg vannbåren varme, gulvvarme, varmepumper.
? Modernisering av bad og annet. (Våtromssertifisert).
? Alle typer reparasjoner, store og små.
? Sentralstøvsugeranlegg.
? Sprinkleranlegg.
? Eneboliger
? Større prosjekter (Skoler, barnehage, sykehjem, industribygg)

Bedriften ble medlem av Comfortkjeden i 1972.
Vi legger stor vekt på butikkdrift og har i 2010 modernesert butikken.
I Comfortbutikken vil du derfor finne et stort utvalg av baderomsmiljøer, sanitærporselen, kraner, dusjer, bade-/boblekar, sentralstøvsuger, baderomsvifter, baderomsbelysning og annet tilbehør til badet.
I tillegg har vi alt av reservedeler, rør og deler og ikke minst fagkunnskapen.
Vi legger vekt på å selge produkter som er egnet for norske forhold, hvor service og reservedeler i ettertid, ikke er noe problem.  Dette er en trygghet for kunden.

 

 
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften