Siste evalueringer (5)

Drenering og etterisolering

Strålende fornøyd med jobben Maskin og Transportservice gjør. Vil anbefale de på det sterkeste. Terning kast 6 på alle punkter, Kvalitet på arbeid, Kommunikasjon, pålitelighet, ryddig og profesjonalitet.

Marilyn Patricia Long, 18. feb. 2020

Drenering av enebolig

Meget trivelig innehaver av denne bedriften med solid erfaring etter mange år i bransjen. Han svarer raskt både på e-post og meldinger og holder avtaler. Her var prosjektet å legge ny drenering ved et eldre hus fra 70-tallet samt sette opp en større "Recon" forstøtningsmur og gjøre klart for toppdekke. Jobben ble utført til avtalt (og god) pris og med høy kvalitet. Jeg kan gi demen bedriften min varmeste anbefalinger. Einar L Kringstad.

Einar Kringstad, 17. nov. 2019

Utbedring av oppkjørsel 60 m2 - 105 m2

Bedriften kom med løsningsforslag underveis, samt anbefalinger vedrørende fornuften/behovet i ulike tiltak ifht. Nødvendighet. Det ble også ryddet pent underveis og i etterkant. Ting tar tid og ting koster penge, så vanskelig å vurdere på dette. Men umiddelbart har det vært en opplevelse av profesjonalismen og kvalitet i gjennomføringen!

Martin Møller, 14. nov. 2019

Graving

Dyktig. Svært hyggelig. God pris.

Kenneth Ellingseter, 28. okt. 2018

Graving av tomt

Orden på arbeidsplassen, gjennomførte jobben raskt og effektivt til en god fastpris. Kontrakt o. L var ikke like detaljert som andre firmaer, men ikke la dette avskrekke deg. Han gjorde en kjempejobb på vår tomt i Elnesvågen.

Kristian Mikal Ellingsen, 11. mars 2018
Vis flere evalueringer

Kart