Gapo AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Opstadveien 9, 4330 Ålgård

Gapo AS

GAPO har produsert garasjeporter i over 25 år. Det hele startet i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood. Siden 1994 har Gapo hatt sin egen moderne fabrikk på Ålgård utenfor Sandnes. Arbeidsstokken er nå 15 personer, med fagfolk i alle ledd.Gapo as er blant norges ledende produsenter av garasjeporter for både privat og industri.

Gapos produkter selges over hele landet gjennom autoriserte forhandlere. Ring 51 61 20 80 så skal vi finne din nærmeste autoriserte "Gapo" forhandler.

Gapo er også importør av kjente merker på automatiske portåpnere og vedlikeholdsfrie stålporter. Kvalitet og design er meget høyt prioritert i Gapos produksjon.

"Skreddersyr" garasjeporter

Vi har produsert mange "skreddersydde" garasjeporter som matcher husfasader. Her er de største oppdragsgiverne arkitekter.


Gapo har sine produksjons- og kontorlokaler på Ålgård, ca 2 mil utenfor Stavanger. Her er også en stor utstilling som viser mange av våre porter.

I denne 2 minutters presentasjonsfilmen får du se noen av våre ansatte, og litt av det vi kan tilby:

http://www.gapo.no/images/video/Gapo%20Presentasjonsfilm%202%20med%20montering.mp4


Åpningstider er mandag - fredag 8 - 16 med langåpent på torsdag til kl 18.

 
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften