Siste evalueringer (55)

Sparkle vegger og tak

Leverte bra pris i anbud, kom kjapt. Positive og hyggelige. Også veldig ryddige, ryddet utstyr og feiet hele tiden underveis og veldig ordentlige. Minst en av de yngre kan engelsk godt. Ekstremt effektive, men gikk litt vel kjapt ved et par detaljer.

Lars, Oslo, 22. jan. 2015

Renovering bad

Bra jobba!

Trond, Oslo, 30. des. 2014

Helsparkling av tak og vegger

Befaring onsdag, avtale inngått samme kveld og arbeidet begynte kl 08 torsdag morgen. KBA var alltid presise og kommunikasjonen (på norsk) underveis var upåklagelig. Jobben ble raskt og effektivt utført og resultatet ble bra. Jeg bruker gjerne KBA igjen!

Johan, Oslo, 4. nov. 2014

Oppussing av diverse rom

Fikk gode råd på mulige løsninger under befaring, kom på avtalt tid, ryddet fint opp etter arbedsdag. Effektivt og hyggelig arbeidslag. Ingen overraskelser. IRaske utbedringer. Anbefaler KBA Bygg/Karim til lignende type oppdrag.

Gjermund, Asker, 28. okt. 2014

Åpne vegg mellom to soverom

Pålitelig og profesjonelt utført.

Thomas, Oslo, 26. sep. 2014

Helsparkling og maling

Kba begynte raskt arbeidet og leverte et godt sluttresultat. Ble noe utbedringer, men de ble utført uten diskusjon. De var ikke billigst, men hadde en bra pris. De benyttet kvalitetsprodukter og jobbet innenfor normale arbeidstider. Vil benytte dem igjen.

Martin, Oslo, 15. sep. 2014

Sparkle og male tak og vegger

Veldig hyggelige folk. Arbeidsleder snakket svensk og forstod godt norsk. Møtte opp til avtalt tid og gjennomførte arbeidet som avtalt. Ble veldig glad for at de ryddet opp etter seg. Kan absolutt anbefales!

Kine, Oslo, 2. sep. 2014

Rive vegg

Godt fornøyd med arbeidet og leveringstiden.

Hanh, Oslo, 14. aug. 2014

Legge granittfliser i gang samt. gulvlister

Veldig flinke, punktlige, ryddige og raske. Prisen steg seg litt, men jobben ble utført på en utmerket måte! :).

Malik, Oslo, 7. aug. 2014

Slå sammen rom,bygge hems/garderobe

Kba Bygg AS gjorde en bra jobb og fullførte på estimert tid +2 dager, til tross for at jobben ble nøyaktig dobbelt så stor som opprinelig avtalt. God kommunikasjon underveis og superrryddige hver dag. Noe lav finnish på listearbeidet. Anbefales alt i alt.

Simen, Oslo, 11. juli 2014

Gulvlegging på 1 rom

Brukte KBA til gulvlegging på 1 rom. Begynte dagen etter befaringen og er jeg er godt fornøyd med jobben.

Carolin, Oslo, 26. mai 2014

Pigge gulv!

Veldig flinke! Gjorde en god jobb med å pigge gulvet uten skader, og før tiden de skulle bli ferdig til en god pris.

Celile, Oslo, 5. mai 2014

Flytsparkle+ flislegge kjøkkenet

Flisleggingen ble bra . Gutta var effektive.

Ivan, Oslo, 4. april 2014

Male yttergang og kjøkken

Etter litt frem og tilbake for å få til befaring kom malerne som avtalt. Dette er ikke malere av fag og det ble sølt en god del på lister og på gulv til tross for at nøyaktighet var priset inn. Etter et par klager ble sluttresultatet helt ok.

Line, Oslo, 15. okt. 2013

Sette opp vegg m/skyvedør mellom hovedstue og alkove i eksisterende åpning

De svarte raskt, og var klar for å begynne når jeg hadde behovet. Noen missforståelser underveis ift detaljer/spesifikasjon, men disse ble raskt ordnet opp i. Jobben ble bra utført, og jeg bruker gjerne firmaet igjen. K. S.

Knut, Oslo, 18. sep. 2013

Male vegger og tak

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Ryddig og greit . Kan anbefales til andre.

Jan, Oslo, 1. juli 2013

Male tak og vegger,samt lime på rehabiliteringsgips (6 mm)

Er veldig fornøyd med oppdraget. De utførte til avtalt tid og var fleksible på uforutsette ting som dukket opp. God service og pent utført arbeid.

Monika, Oslo, 18. juni 2013

Oppussing av stue

KBA bygg var ryddige og profesjonelle fra starten av. Fikk tilbudet som avtalt, til en god pris. De gjorde jobben på avtalt tid, og var ryddige underveis (støvsugde og ryddet før vi kom hjem). Resultatet ble bra! Vil bruke dem igjen hvis vi trenger noe.

Lisbeth, Oslo, 7. mai 2013

Gipse og male innvendig tak

Enkelt å formidle oppdraget presist til KBA. Tilbudet kom raskt med en hyggelig pris. Arbeidet ble utført raskt og nøyaktig med god tildekking og opprydding underveis. Flinke folk som møtte til avtalt tid og lagde et flott tak til oss. Anbefales!

Lars, Oslo, 26. april 2013

Malejobb

Kba bygg var raskt ute med befaring, prisoverslag og oppstart på arbeidet. Alt i alt er jeg fornøyd, men jeg synes det enkelte steder burde vært malt mer nøyaktig. Usikker på bruken deres av tape. Det ble søl ved ledninger og på lysbrytere.

Cecilie, Oslo, 17. april 2013

Pusse teglsteinspipe

Hyggelige håndverkere som møtte til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid. Materialkostnadene ble litt høyere enn forespeilet, men ikke mye. Alt i alt et godt gjennomført arbeid.

Lars, Rælingen, 31. jan. 2013

Oppussing.

Kan absolutt anbefales. Bra utført arbeid og til avtalt tid.

Brede, Oslo, 28. des. 2012

Legge fliser på gang- og kjøkkengulv

Dyktige håndtverkere med yrkesstolthet og høy presisjon i arbeidet. Flisene, samt nye gulvlister, ble montert pent, med gode løsninger på alle de skeive vinklene rommene bød på. De tilpasset også inngangsdøra slik at den ble passet over det nye gulvet.

Richard, Oslo, 22. des. 2012

Etasje skillere

Jeg er meget fornøyd med fagarbeiderene som utviste en solid service også fagmessig. Jeg gir bedriften den beste skusmålskarakter.

Rolf-Christian, Oslo, 17. des. 2012

Male,fjerne tapet,innvendige vegger over 100m2,enebolig

Godt jobbet. Resultatet ble bra. Fleksible, som var viktig for jeg endret oppdraget noe underveis. Noe smårusk ble utbedret med en gang. Jeg kunne brukt de igjen.

Andre, Høvik, 17. des. 2012

Oppussing av gangen

Oppdraget ble avsluttet fra oppdraggivernes side etter 1. Arbeidsdag etter oppstart av grunnarbeidet. . Grunnarbeidet ble vurdert av så dårlig standard at det ikke kunne garanteres et fint sluttresultat.

Maren, Oslo, 4. des. 2012

Oppussing og flislegging på kjøkken

Kba Bygg la fliser over kjøkkenbenk, fjernet gammel tapet, helsparklet og malte tak og vegger på kjøkken. Resultatet ble overraskende bra, og både prisnivået og folkene er svært hyggelige! Kan varmt anbefales! Fredrik Woxholth.

Fredrik, Oslo, 22. juli 2012

Oppussing av stue,soverom og gang.

Velidg bra jobbet,bra tilbakemeldinger om justeringer/merarbeid underveis. Feridg før avtalt tid.

Marianne, Oslo, 14. juli 2012

Male leilighet på 32 m2

Veldig fornøyd med jobben KBA BYGG gjorde for oss. De kom på befaring dagen etter, og startet når vi ønsket. De jobbet raskt, med flott resultat. Vi bemerket et par ting, disse ble raskt fikset med godt humør. Svært enkle å kommunisere med. Anbefales! :-).

Torstein, Oslo, 6. juli 2012

Opppussing etterstadsletta 23b

Kba bygg stilte opp med 4 mann og klarte å totalrenovere vår leilighet på to uker. De jobbet hardt og grundig, og alle detaljer er utført med presisjon. Vi fikk en skriftlig og detaljert kontrakt, og hadde god dialog underveis. Anbefales!

Mette, Oslo, 1. juli 2012

Diverse murerarbeid innendørs og utendørs

De kom når de sa, gjorde det vi ble enige om og korrigerte noen småfeil umiddelbart. Ville benyttet de igjen.

Arild, Oslo, 27. juni 2012

Helsparkling og maling av stue og gang med mer

Et firma man absolutt kan stole på når det gjelder god utførelse til en fornuftig pris og innenfor tidsrammen som ble avtalt. Kan absolutt anbefales og vil gjerne bruke de igjen!

Trine, Oslo, 3. juni 2012

Flislegging av terrasse

God dialog og kommunikasjon hele veien og resultat iht forventning.

Lene, Oslo, 28. mai 2012

Helsparke stue

Gjorde en god jobb!

Kjetil, Nittedal, 13. mai 2012

Montere ikea kjøkken med hvitevarer

Meget ryddige,nøyaktige og hyggelige. Alt arbeid er utført på en god måte og ser bra ut. Vi kommer til å bruke disse neste gang vi trenger hjelp også. Ingen skulte utgifter som ble fakturert i etterkant heller.

Kristin, Kurland, 13. mai 2012

Sparkle og male soverom + eventuelt plater i taket

Veldig ordentlige, dyktlige, effektive og hyggelige folk. Først var vi ikke fornøyde med resultatet av helsparklingen, og da kom de tilbake og rettet opp det vi ikke var fornøyd med. Sluttresultatet ble perfekt! De kan absolutt anbefales!

Janne, Oslo, 9. mai 2012

Fornye vegger i stue

Vi skulle fornye vegger i stua. Spurte om de også kunne ta kjelleren. Kontraktforslag kom og det var noen mangler og endringer som vi la til. Igår ble vi enig om pris og at jobben starter på onsdag. Idag fikk vi meld om at de ikke ville ha jobben. Useriøst! !

Lene, Høvik, 7. mai 2012

Maling av leilighet

Veldig ryddig, fleksibel og ordentlig fra dag 1. Vil absolutt vurdere igjen ved nye oppdrag. Resultatet ble veldig bra - ikke noe vi vil utsette på. Prisen var konkurransedyktig, og de stilte til alle avtalte tider.

Karsten, Oslo, 17. april 2012

Legge fliser på bad

Flinke folk kommer som avtalt,med en bra pris. Kan anbefales.

Lasse, Oppegård, 17. mars 2012

Fjerne gammelt gulv og legge ny parkett.

Blide og hyggelige. Kom til avtalt tid og gjorde en utmerket jobb.

Kim, Langhus, 5. mars 2012

Sliping av gulv

Alt ble utført på en tilfredsstillende måte.

Bente, Lillestrøm, 5. mars 2012

Male tak i 70m2 leilighet

Fantastisk effektive og bra. Kan varmt anbefales. De malte taket på to dager.

Ståle, Oslo, 29. feb. 2012

To soverom og et trapperom - maling

De var gode å kommunisere med, svarte raskt på e-mail og telefon. De viste interesse og profesjonalitet på befaring og tilbudet var presist og med en bra pris. De møtte til tiden og arbeidet hardt og effektivt og ble ferdig innenfor tidsrammene.

Dag, Oslo, 29. feb. 2012

Legging av laminatgulv

Håndverkerne møtte opp og utførte arbeidet innen avtalt tid. Hyggelige og servicemindede. Noe av listarbeidet måtte gjøres om pga glipper, dette ble raskt ordnet.

Heidi, Hakadal, 22. feb. 2012

Trenger hjelp raskt.

Vi leide de inn som ekstra hjelp i et oppussings prosjekt. Arbeidet ble utrolig lite profesjonelt utført. Det er så store glipper mellom gulv og vegg at lister ikke kan skjule dette. Vi måtte ta opp store deler av gulvet å gjøre jobben på nytt.

Asle, Oslo, 12. feb. 2012

Renorvering av kjøkken,montering av kjøkkeninnredning,hvitevarer,fliselegging

De kom raskt med vurdering og pristilbud. Jobben startet neste dag. Arbeidet ble gjennomfført nøyaktig, ordentlig med kvalitet. En ekstra pluss til gutta som var dyktige,effektive og ryddige. Vi er meget fornøyd med resultatet.

Reservert, Bekkestua, 8. feb. 2012

Slipe og lakke gulv av gran

De var presise, gjorde en flott jobb til en rimlig pris. Vi er Kjempe fornøyd!

, Oslo, 23. jan. 2012

Deling av soverom

Bra utført jobb til en fornuftig pris. Anbefales!

Rasmus, Oslo, 18. jan. 2012

Flislegge gulv og vegger på bad

La fliser på badet til avtalt tid. Dyktige og hyggelige mennesker som holder det de lover. Kan anbefales på det sterkeste.

Andre, Rælingen, 17. jan. 2012

Flislegger søkes

Grunnbehandlingen og flisleggingen ble gjennomført på en fin måte til akseptabel pris. Eneste å sette fingeren på var misforståelse knyttet til remontering av baderomsinnredning. I tillegg ble sparkling og maling av kjøkkentak utført upåklagelig.

Rita, Oslo, 12. jan. 2012

Legge tapet/strie + flislegge mellom benk og overskap på kjøkken

Flislagt vegg mellom benk og overkap på kjøkken, samt lagt armeringsduk/tapet i flere rom. Vedig bra utført arbeid. Bruker de gjerne igjen.

Annette, Oslo, 29. des. 2011

Carl kjelsens vei 26 oslo

Flinke , rimelige og nøyaktige folk som kom til riktig tid. Svært godt fornøyd.

Gudmund, Oslo, 12. des. 2011

Etterisolasjon av 35 kvm kjellergulv

God dialog og ryddig oppgjør. Hyggelige og hensynsfulle arbeidere!

Ingvild, Oslo, 12. des. 2011

To soverom pusses og males

Meget bra arbeid, ryddig på avtale og betaling, fleksibel og flinke.

Steinar, Fetsund, 2. des. 2011

Pigging gulv

Raskt, effektivt og godt utført arbeid.

Kristian, Oslo, 29. nov. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

URBANA FASADE AS

4.7 216 evalueringerBetalt Oslo

SCANFLIS AS

4.9 88 evalueringerBetalt Oslo

BMR AS

4.6 179 evalueringer Oslo