ARKEL INNLANDET AS

5.0 (3 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Furnesvegen 14B, 2382 Brumunddal
 • Åpner i dag klokken 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

ARKEL INNLANDET AS

Etter mange års fravær er vi nå tilbake på mittanbud.no. Ikke nøl med å ta kontakt!

Arkel Innlandet AS ble stiftet 21.11.05, med formål å drive med elektroinstallasjoner samt prosjektering av elektrotekniske anlegg innen både sterk- og svakstrøm.

I dag har Arkel Innlandet AS femten engasjerte og profesjonelle medarbeidere, som med sin høye faglige standard gjør vårt firma til et av de ledende seriøse aktører innen elektrofaget.

Selskapet har en sunn økonomi og har siden oppstarten i 2005 levert solide resultater. Vi er løsningsorienterte, kreative og ser utfordringer der andre ser problemer.

Vi har stadig tilbakevendende kundemasse og betjener kunder i både privat- og bedriftsmarkedet. Våre ansatte er faglig meget dyktige og har til sammen godt over 100 års erfaring. Arkel Innlandet AS er en del av El-proffen som er Norges største elektrikerkjede.

Arkel Innlandet AS' fremste mål er å drive frem lønnsomme, kostnadseffektive og trygge prosesser for våre kunder og samarbeidspartnere. Å levere avtalt kvalitet til rett tid og avtalt pris, er grunnsteinene i vår virksomhet.

Bedriften innehar AAA-rating som er et tegn på en maksimal kredittverdighet og gir deg som forbruker trygghet i forhold til at vi som bedrift er en solid aktør med god økonomi som er å regne med også år ned i veien.

Arkel er også en opplæringsbedrift og per tiden har vi to læregutter under utdanning.

Arkel Innlandet AS - Vi fikser strømmen din!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften