Amdals As

4.5 (10 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Amdals As

Vi er i dag Rogalands mest komplette leverandør av vedlikeholdsfrie produkter til fasade og utemiljø. I tillegg til å drive med fasade og utemiljø, er vi også snekkere. Og tar på oss ulike typer snekkerarbeid.Målsetningen til Amdals AS er å kunne tilby et utvalg av produkter og tilbehør som gjør bolig og uteplassen til et område som innbyr til mer nytelse og rekreasjon enn som en årlig stor arbeidsoppgave som nesten er umulig å få gjennomført.

Produktspekteret vårt spenner over Vimax vedlikeholdsfrie vindussprosser, vedlikeholdsfrie vindusskodder,  vedlikholdsfrie terrassegulv,  vedlikeholdfritt espalie,  vedlikholdsfritt rekkverk,  vedlikeholdsfrie glasslister alt i 100% vinyl (pvc).

Rekkverk og terrassebord i kompositt materialer til bruk på terrasser, balkonger, verandaer,  brygger, kaier, gangveier etc, festemateriell for alle kjente terrassebordsmaterialer både synlig innfesting og ikke minst skjult, justerbare sokler for bjelkelag til terrasser, takterrasser og andre installasjoner.

Vi er også snekkere, og tar på oss ulike typer mindre snekkeroppdrag som terasse, montering av kjøkken, møbler etc., skifte vindu, dører ol.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

 

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften