Team Elektro Halden AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Team Elektro Halden AS

Team Elektro utfører elektriske installasjoner i alle typer næringsbygg, innen landbruket og i eneboliger. Vi har mange fornøyde kunder, og slik vil vi ha det også i fremtiden.Vi tilbyr gode løsninger innenfor alt av belysning og oppvarming til din bolig eller din bedrift. Vi tar hånd om:

-       varmkabler/gulvvarme
-       LED-lyskilder
-       produkter til kjøkken, bad og barnerom
-       utendørsbelysning og varme

Valg av riktig løsning er viktig, men effektiv bruk er minst like viktig. Det er deilig med godt og varmt bad og varme gulv, men det trenger ikke være 23 grader i rommet når ingen er hjemme. Ved å styre varme, vann og lys, får du bedre kontroll på energibruken og dermed også kostnadene

Spør oss når det gjelder mulighetene ved elektriske installasjoner. Vi skreddersyr en løsning som passer for deg enten det dreier seg om belysning, oppvarming, ENØK, varmestyring, lysstyring eller å ringe hytta varm.

Team Elektro er medlem av Norgeseliten, en landsekkende elektrikerkjede. Gjennom kjeden har vi tilgang på det nyeste innen produkter, systemer og løsninger. I tillegg er vi en del av et fagmiljø som holder oss oppdatert på utviklingen innen vårt fagområde. Det kommer deg som kunde til gode.

 

 
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften