Hafrsfjord Tre AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Hafrsfjord Tre AS

TRAPPER FOR DITT HJEM se vårt store sortiment på www.hafrsfjordtre.no Hafrsfjord Tre er en bedrift som etter etableringen i 1977 har utviklet seg fra en ren håndverksbedrift til en moderne produksjonsbedrift, hvor stadig økende bruk av ny teknologi har ført til nye og forbedrende kostruksjons- og produksjonsmetoder.TRAPPER FOR DITT HJEM

Hafrsfjord Tre har over 30 års erfaring i å utvikle trapper til din bolig. For oss er det viktig at du som trappekjøper gjør en grundig vurdering, slik at vi kan levere den løsningen som er best for deg.

Etter etableringen i 1977, har bedriften utviklet seg fra en ren håndverksbedrift til en moderne produksjonsbedrift. Stadig økende bruk av ny teknologi har ført til nye og forbedrede konstruksjons- og produksjonsmetoder.

Som leverandør av trapper til Tyskland og Italia fra 1992, er Hafrsfjord Tre vant til å forholde seg til kontinentale innredninger og utenlandske aktører. I dag tilbyr bedriften, i samarbeid med fremragende tyske produsenter, trapper og dører i ny design for norske boliger.

Mange av våre kunder besøker utstillingen vår for inspirasjon, men du kan også få 3D-tegninger som visualiserer ulike løsninger. Hvis du ønsker det, snur vi oss raskt rundt og tar et hjemmebesøk for å gi en grundig rådgiving. Våre svært kompetente fagfolk står til disposisjon for å hjelpe deg med innredningen.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften