Siste evalueringer (6)

Bygge støttemur

Flinke. Bra jobb.

Urban, Rasta, 20. april 2020

Grave opp inngangsparti og legge heller + liten platting

Vi har hatt en kjempefin opplevelse med jobben som Stian fra Tom Rune Larsen har gjort. Det har vært proft, nøye og ryddig hele veien samt at vi har fått gode råd og løsninger underveis. Resultatet ble også enda bedre enn vi håpet på. Stian er forøvrig en utrolig hyggelig fyr som hele familien har trivdes med å ha her. Vi kan trygt anbefale firma :).

Line, Oslo, 14. juli 2019

Graving og setting av ca 10m støttemur

Arbeidet ble utført til avtalt pris og med god kvalitet. Det ble gitt løpende informasjon fra tilbudsfase til ferdigstillelse. Avklaringer ble utført skriftlig. Jeg kan trygt anbefale Larsen, Tom Rune til andre.

Lars, Oslo, 8. juli 2019

Sette støttemur ca 25 meter lengde

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble gjort med ny støttemur i hagen. Jobben gjennomførdes på avtalt tid og med avtalt pris. Grundarbeidet var veldig bra og det syntes at det var et firma med kompetanse som gjorde det. Hyggelige folk og godt bemøtende! Kan anbefale dette firmaet for slike arbeid.

Per, Fjerdingby, 3. april 2019

Utbedring av gårdsplass og hage

Vi er svært fornøyd med arbeidene Larsen Tom Rune utførte hos oss. De er flinke, seriøse, hyggelige, omgjengelig og gode på kommunikasjon. Vi følte oss trygge på at prosjektet var i trygge hender. Vi vil kontakte de ved neste anledning også.

Andreas, Finstadjordet, 14. sep. 2017

Anleggsarbeid

Er meget tlilfreds med utført oppdrag. De utførte jobben i henhold til avtale og på en meget tilfredsstillende måte. Før de forlot ryddet de ordentlig etter seg.

Kurt, Oppegård, 8. sep. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Larsen Tom Rune

4.8 6 evalueringer Siggerud

Karat Bygg Szymczak

  Siggerud

Ole-petter Bakkene

  Siggerud