Maskinagentur AS

3.6 (8 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Vestre Rosten 83, 7075 Tiller
 • Åpner Mandag kl. 07:30
  Søndag Stengt

AS Maskinagentur

AS Maskinagentur er et komplett bilhus med kompetanse og kapasitet til å serve de fleste merker og modeller.
Her har vi bilsalgsavdeling med b.l.a nye Jeep, Alfa Romeo, Fiat og Fiat Professional, brukte biler, dekkhotell, deleavdeling, Opel-, Jeep-, Alfa Romeo-? Fiat-, Fiat Professional-, Saab- og GM- Merkeverksted i tillegg til Meca bilverksted.?
Salgsavdelingen håndterer kjøp og salg av nye , men også brukte biler. Vi kan derfor også ta oss av innbytte av din bil om du føler det begynner å bli kostbart å reparere på det gamle.
Her har vi plass og kompetanse til å håndtere alt i fra små elbiler (vi er elbilsertifisert) til store varebiler og bobiler (alt opp til 7500 kg)

Maskinagentur har over 100 års erfaring innen bilsalg og verksteddrift, noe som fram til 2020 gjorde oss til Europas eldste Opel forhandler og Norges nest eldste bilforhandler. Vi er nå 25 dyktige- og serviceinnstilte medarbeidere, med et velutstyrt verksted, bilsalgsavdeling samt et godt delelager.

Da Opel i 2020 gav importøren ansvaret for salg av nye biler, har vi nå valgt å spisse kompetansen innen bruktbil kjøp og salg, men ikke minst en større satsing på verksteddrift med merkevaren Meca i ryggen. Vi tok også over SAAB på verkstedet da Din Bil la ned i Trondheim.
i 2020 inngikk vi også et samarbeide med FCA (Fiat Chrysler Automobiles) og er i gang med salg og service på Jeep, Alfa Romeo, Fiat og Fiat Professional.?

Vi kan vel med over 100 års erfaring innen Opel service og salg, trygt kalles Opel eksperten i Trøndelag :)

Litt om Maskinagentur siden 1911;

111 års drift i 2022; Det hele begynte med at vi leverte gruvemaskiner. Da bilene begynte å rulle på norske veier, var vi med. Allerede i 1912 leverte vi vår første Opel. Vi var fram til mai 2020 Europas eldste Opel-forhandler. Hele 18 bilmerker har vi i årenes løp solgt (b.l.a Fiat, Chevrolet og SsangYong) I 1924 ble vi GM-forhandler ( Opel ble en del av GM i 1929 ), noe som og betyr at vi fram til GM trakk seg ut av Europa var Europas eldste eksisterende GM-forhandler.

Helt siden oppstarten i 1911 har vi lagt vekt på å gi våre kunder trygghet, kvalitet, redelighet og solid arbeid.
Det var like viktig da vi for over 90 år siden holdt til i Olav Tryggvasons gate, som i den senere tid med tilhold på Rosten. Og de som husker litt tilbake i bybildet erindrer kanskje at vi hadde salgslokaler i Kongens gate 27, verksted i Reperslagerveita rett bak og senere verksted i Elgeseter gate 18 med bensinstasjonsdrift (stasjonen ligger der fortsatt;) ved der hvor Bunnpris Elgeseter er i dag.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen hit til oss på Maskinagentur :)

Evalueringer

Ansatte

 • Åpner Mandag kl. 07:30
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften