MODALSLI RØR AS

5.0 (5 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Brogaten 31, 4405 Flekkefjord
 • Åpner i dag klokken 10
  Søndag Stengt

MODALSLI RØR AS

Modalsli Rør AS Velkommen til Bademiljø i Flekkefjord! Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med innstallasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlige utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.Når du har tegnet drømmebadet ditt på vår hjemmeside og ønsker priser både på produkter og bygging, eller du ønsker hjelp til planleggingen, kan du kontakte våre fagfolk i butikken. Vi kan også komme hjem til deg for befaring og en grundigere vurdering av hvilke tiltak som er nødvendige for at dere kan få drømmebadet realisert.

Vi har alle nødvendige offentlige godkjenninger for å utføre totalrehabiliteringer. Vi er også godkjent for å kunne søke kommunen om ombygging/rehabilitering av bad. En søknad som er pålagt etter de nye forskriftene knyttet til bad og våtrom.

?

Våre tjenester


Vi er godkjent for å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. I de senere år har det vært mye frem og tilbake vedrørende søknadspliktige arbeider i forbindelse med rehabilitering av våtrom. I dag er det slik at søknadsplikten generelt ikke gjelder lenger, men det er fortsatt prosjekter hvor det skal søkes til kommunen. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å forestå dette og hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende forskrifter. Alltid!

Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger.

?

Varmepumper og vannbåren varme


Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.

Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.
?


Hytte og fritidsboliger


Vi har spesialisert oss på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger. Dette gjelder både knyttet til vann og avløp, samt ulike tekniske toalettløsninger. Vi kan både gi råd om valg av løsninger, samt planlegging og installasjon av komplette fritidspakker fra A til Å. Det kan lønne seg å ta kontakt med våre fagfolk før man velger løsning. Vi har erfaringen som trengs.

La vår ekspert gjøre beregninger på hvor mye du kan spare i fremtiden.

?

Besøk gjerne vår butikk i Flekkefjord hvor vi har masse utvalg av baderomsinnredning, hyttetilbehør og annet som hører naturlig til badet.

?

Åpningstider

Mandag - Fredag

09.00-16.00

Lørdag:

09.00-14.00


Besøksadresse

Brogaten 31
4400 FLEKKEFJORD

Telefon: 38322241
post@modalsliror.no

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 10
  Søndag Stengt
 • Brogaten 31, 4405 Flekkefjord

Kontakt bedriften