Braatens Byggfornyelse AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Braatens Byggfornyelse AS

Inviter oss gjerne til et uforpliktende tilbud. Vi leverer kvalitet til avtalt tid og pris. Fagkunnskap gir trygghet.Braatens Byggfornyelse as ble etablert i 2002 og har i sin fartstid etablert seg til å være en stabil,konkurransedyktig og engasjert samarbeidspartner innen de fleste felt i bygg og anleggsbransjen. Foretaket har 13 ansatte, da med relevante utdannelser, hhv byggingienør, bygg og tømrermester, svenner og lærlinger i tømrefaget. Vi driver i dag et seriøst selskap i god og stabil vekst med forretningside om at fagkunnskap gir trygghet.

Fagkunnskap sammen med kreavtive, postive, ærlige og sunne holdninger har skapt oss til å bli en gasellebedrift 9 ganger. Våre ansatte utgjør de viktigste ressursene i vårt firma, vi har mange dyktige medarbeidere med lang og bred yrkeserfaring. Vi skal komplettere hverandre. ! Kvalitet, tillit og stabilitet er kriterier vi vektlegger stort for gode og lange kundeforhold.

Pål Braaten, daglig leder:

Bedriften er engasjert medlem av Byggmesterforbundet, opplæringskontoret for tømrerfaget, byggenæringens landsforbund og bygg og tømrermesternes forening. BBF as er medlemsbedrift av alle nevnte foreninger og forbund.

Alle ansatte i BBF as er engasjerte, trofaste, fleksible og dyktige håndverkere som skal yte full service og sikre trygg og kvalitetssikret gjennomføring.

BBF as har lokalisert sentralt på Høybråten i Oslo i egne kontorer, samt at bedriften nå har en lokasjon på Romerike med egen avdeling.

Veksten for oppdrag i nedslagsområde har bidratt til postive tilbakemeldinger om at lokalmiljøet i Oslo og omegn har sterke behov for tjenesteytere lokalt. Veksten har vært bunnsolid, da med økning av staben tilpasset veksten.

Byggingienør Marius Bjørk; ble ansatt i 2012 for ytterligere innhenting av kompetanse ifht kvalitetssikret gjennomføring. Marius er ansatt som prosjektleder og rådgivende konstruktør. Marius Bjørk har relevant efaring fra større entrepriser, anleggsarbeider, rehabilitering og nybygg. Bedriften har også styrket administrasjonen for å imøtekomme kundens interesser og ønsker. BBF AS vil med ansettelsen, få nye og tidligere kunder til å oppleve oss som solide og fordelaktige på alle måter.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften