Siste evalueringer (85)

Bygge en platting med levegg/ rekkverk ca 36 kvm,en ca 7 m lang og 2m bred trapp( ett podie med ett trinn ned),og ca 8 m langt stakittgjerde

Veldig fornøyd med utført arbeid. Tar jobben seriøst, god kommunikasjon , punktlig, pålitelig , får jobben gjort. God pris. Flinke håndverkere!

Nina Bruaset, 4. juli 2019

Maling av 2 høye vegger

Godt fornøyd med jobbsen som ble gjort. Kom til avtalte tider, var raske og utførte malejobben bra. Bruker de gjerne igjen.

Tone Jacobsen, 1. juli 2019

Ny veranda

Konkurranse dyktige priser. Profesjonelt og nydelig håndverk. Adam Krysiak og hans fagfolk er hyggelige og ryddige. Et firma vi kan anbefale. Oppdraget ble utført til avtalt tid.

Ole Magnus Hofsøy, 6. mai 2019

Bytte av vinduer

Er veldig fornøyd med Krysiak Bygg-og Vaktmesterservice. Vi fikk byttet 9 vinduer til en bra pris. Gjennomføringen var upåklagelig. De startet som avtalt og fikk byttet alle vinduer på to lange arbeidsdager. Deretter avtalte vi ny dato for utforing og lister inne. Jeg er spesielt fornøyd med pålitelighet, effektivitet og sluttresultatet som ble levert. Kan anbefale Krysiak på det sterkeste og jeg vil bruke dem igjen ved en senere anledning.

Erlend Ystad, 17. des. 2018

Maling av stuetak og skraping og maling av baderomstak

Arbeidet er gjennomført til avtalt pris, kvalitet og tid.

Terje Akselsen, 5. nov. 2018

Skraping og maling av to husvegger

Svært profesjonelle. Det ble gjort tydelige avtaler, og selv om jobben måtte utsettes pga det dårlige høstværet, så var det god kommunikasjon underveis. Jobben som ble gjort holdt høy kvalitet og ble gjennomført på kort tid. Prisen var også rimelig. Anbefales.

Øystein Thomas Bærkas-buer, 4. nov. 2018

Fikse gangen

Helt topp flott jobb. Pusset opp entre støpte gulv , la fliser foret ned tak, kledde vegger og satt inn skyvedørsgarderobe. Pent håndtverk og til avtalt og hyggelig pris.

Gunn-mari Hermansson, 23. okt. 2018

Skal sette opp smartpanel i et rom på ca 20 kvm

Vi er veldig fornøyd med Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice sin utførelse av jobben. De kom til avtalt tid, og håndverkerne var nøye og dyktige. Anbefaler dette firmaet!

Kaja Bjærang, 11. okt. 2018

Nytt tak enebolig

Godt utført håndverk til avtalt pris. Nødvendig ekstra arbeid ble godt forklart og dokumentert.

Bjørn Berger, 18. sep. 2018

Bygge nytt inngangsparti.

Dyktige håndverkere. Står på og virker å ha stor yrkesstolthet. Jobben de gjør skal gjøres skikkelig, ingen snarveier, og det har de gjennomført med glans. Litt knotete kommunikasjon innimellom, men med en blanding av engelsk og norsk så har det gått bra. Alt i alt er jeg svært fornøyd med jobben de gjorde, og de gjorde den til avtalt tid og pris.

Mikael Nilsen, 20. sep. 2017

Pussing og evt maling av grunnmur

Veldig nøye og godt utført arbeid.

Siri Brurberg, 19. sep. 2017

Beising av medium stor enebolig med garasje

Utførte jobben i henhold til avtale. Ryddig og nøyaktig arbeid.

Kaj-werner Grimen, 17. sep. 2017

Oppussing av 1 etasje enebolig

Godt utført jobb, hyggelige folk, god kommunikasjon, bra priser og holder avtalte tider, anbefales! ! !

Robert Karlsen, 30. aug. 2017

Maling av seksjon,rekkehus. (også vasking og skraping)

Arbeidet ble utført effektivt og med høy kvalitet. Veldig hyggelige mennesker :).

Anne-marie Rekvin, 10. juni 2017

Bytte stue tak

Utførte en flott jobb, resultatet ble meget bra. Raske og ryddige samt veldig hyggelige arbeidere. Og prisen ble også ganske grei. Absolutt å anbefale dette firma .

Jan Erik Eriksen, 20. nov. 2016

Vask og maling av hus utvendig

Malte om fra rødt til grått. De begynte malejobben bra, hyggelige og raske malere. Men etter bytte av personell underveis ble det mye småslurv. Etter flere klager rettet de opp til akseptabelt resultat. Som plaster på såret beiset de gulvet ved inngan.

Gorm Norstad, 2. okt. 2016

Nytt gulv i vinterhage og ny terrasse utenfor vinterhagen

Vi kan virkelig anbefale dette firmaet. Hyggelige og dyktige håndverkere som holder avtaler, følger opp jobb, nøye med detaljer. Alt til konkurransedyktige priser. Hos oss har det vært både grunnarbeider med støping av gulv (med varmekabler med god og smidig koordinering med elektriker), ned- og oppmontering av skyvedører i vinterhage, riving av gammel og bygging av ny terrasse og flislegging av gulv. Alt godt utført og til avtalt tid.

Roy Einar Magne Angell, 12. sep. 2016

Beise

Takk for bra utført jobb.

Marianne, 6. sep. 2016

Utvendig maling av hus

Svært fornøyde med å ha brukt Krysiak til å male vårt hus! De var svært profesjonelle, gjennomgang på forhånd, kontraktskriving, god pris, gjennomført innenfor tidsrammer, godt utført arbeid, oppfølging i etterkant. Disse vil jeg bruke neste gang også!

Aina Myhrer, 4. juli 2016

Utvendig maling av hus

Er svært fornøyd! Fikk raskt svar,befaring og anbud på jobben. Det ble startet opp og fullført som avtalt. Malingen var nøyaktig og de ryddet fint opp etter seg. Huset fra 1870 med originalvinduer og panel ble behandlet pent. Rosene også! Anbefales!

Bente Gjølstad, 4. juni 2016

Gipsing av vegger og tak

Oppmøte, kvalitet på utført arbeid, fremdrift og ryddighet var meget bra.

Jørn Lie, 29. des. 2015

Nytt tak + takoppløft

Godt fornøyd med Krysiak & co. Vel utført jobb og taket er nå tett. Det har vært store mengder regn siden jobben var fullført og ettersom innvending kledning ikke var en del av jobben har jeg kunnet inspisere taket innvendig i ettertid. Tørt og fint!

Terje Blytt, 16. nov. 2015

Skifte tak på uthus.

Veldig godt fornøyd med jobben, flinke folk som er greie å forholde seg til.

Gunhild Solberg, 28. okt. 2015

Male 1/2part av 2mannsbolig

Serviceinnstilt firma, hyggelige og effektive.

Elise Halvorsen, 4. okt. 2015

Kraftvask og maling av enebolig

Krysiak bygg og vaktmesterservice har opptrådt profesjonelt og veldig høflig ved kontraktsinngåelse. Jobben ble utført av Jacek, og den ble gjort særdeles bra! Vi er veldig fornøyd med resultatet. Vi kan på det sterkeste anbefale dette firmaet.

May Lena Berg Nymoen, 12. sep. 2015

Rengjøring av barnehage

Vi er vldig fornøyde for at vi valgte Krysiak renhold til vask av tak og vegger i barnehagen. De kom til avtalt tid og gjorde jobben grundig.

, 25. aug. 2015

Flyttevask

Benyttet oss av flyttevask denne uken, super fornøyd! Så grundig og ordentlig gjort, til en bra pris! Anbefaler virkelig deres tjenester. Tusen takk for topp service, kunne ikke vært mere fornøyd. Mvh Cato.

Cato Kneppen, 12. aug. 2015

Bytte kledning og etterisolering

Dette firmaet går jeg gjerne god for. Profesjonelle, effektive og trivelige håndverkere som yter det lille ekstra for å gjøre kunden sin fornøyd. Anbefales!

Astrid Mosbakk, 1. aug. 2015

Platting

Profesjonelt utført arbeid! Alle kom til avtalt tid og jobbet effektivt. God pris på godt arbeid! Dette firmaet kan jeg anbefale på det sterkeste!

, 20. juli 2015

Flyttevask av enebolig på 170 kvm

Vindusvask og støvsuging var meget bra, men alt var ikke vasket. Vi måtte vaske over en del til slutt. Flekker de ikke fikk bort, gikk bort med Jif. Men de var hyggelige og ville rette opp manglene.

Kristin Dahl, 20. juli 2015

Vask etter oppussing

Veldig godt fornøyd, bra resultat til en god pris. Kommer til å bruke de ved senere anledninger.

Svein Egil Storstu Eldorhagen, 5. juli 2015

Vinduer

De kom til avtalt tid gjorde en meget god jobb. Ferdig som avtalt ryddet å feiet etter seg. Bruker de neste gang også. Hilsen Henning (Halden).

Henning Hansen, 2. juli 2015

Ønsker bygget 25m2 terrasse

Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice har bygget en terrasse hos meg. To meget hygglige snekkere gjorde jobben raskt og effektivt. Alt var etter avtale. Hadde god dialog med firmaet i forkant av oppdraget. Dette firmaet kan jeg anbefale på det varmeste.

Nils Gunnar Kvisler, 22. juni 2015

Vask og maling av enebolig

Meget pliktoppfyllende og de kom som avtalt, dette er et firma vi kan anbefale til andre. Vi kommer til å benytte Krysiak til andre oppdrag også, svært godt fornøyd. Mvh Hanne og Dag Gjerstad.

Dag-vidar Gjerstad, 20. juni 2015

Skifte ut tak/beslag og etterisolering

Meget godt utført arbeide og ryddige folk. Anbefales på det sterkeste :) Litt dårlig vær under renoveringen (mye regn) gjorde at de måtte vente på bedre vær for at taket skulle holde seg tørt under arbeidet.

Marit Sommerro, 19. juni 2015

Maling av hus

Perfekt utført arbeide! Alt punktlig og etter avtale. Veldig strukturerte og flinke håndverkere. Anbefales på det sterkeste! Vi vil garantert benytte Krysiak Bygg og Vaktmestertjeneste igjen!

Dagfinn Galland, 7. juni 2015

Vegg 2.5m

Raskt og plettfritt utført til en avtalt og god pris! Har brukt dem før, og kommer til å bruke dem igjen.

Mathias Bergersen, 6. juni 2015

Fasadevask av enebolig

Jobben gjort raskt, profesjonelt og greit. God kommunikasjon i forkant gjorde at det ikke oppstod noen misforståelser, og jeg er gdt fornøyd. Vil gjerne bruke samme firma neste år.

Rune Offerdal, 31. mai 2015

Utvendig vask og beising av hytte

Jeg er veldig godt fornøyd med utført arbeid. Kom til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid med god margin. Kun en liten misforståelse med beising av viduene, men dette ble raskt rettet opp. Jeg kan anbefale Krysiak Bygg- og vaktmestertjeneste.

Aslaug, 30. mai 2015

Ny platting pluss levegg

Kan ikke se hvordan dette kunne vært gjort bedre. Er strålende fornøyd med både plattingen og leveggen.

Linn Laupsa, 6. mai 2015

Påskerent

Kun positivt inntrykk. Alle gode grunner til å benyttet dette firma.

, 4. mai 2015

Bygging av plattinger og trapper

Krysiak Bygg gjennomførte jobben rask og effektivt og med et godt resultat. God dialog med firmaet gjennom hele prosessen og svært rask tilbakemelding ved spørsmål. Kan absolutt anbefales! ! !

Walther , 22. april 2015

Male med dekkbeis

Bra jobb.

Vigdis Christensen, 20. april 2015

Oppussing stue

Gode forslag til løsninger og serviceinnstilte.

Marianne Solvang, 2. april 2015

Maling innvendig.

De møtte på befaring senere samme dag som vi tok kontakt. Startet raskt opp med arbeidet, og fullførte fagmessig og til avtalt pris. Anbefales!

Kristine Beksrud Isaksen, 13. mars 2015

Ny kledning på en tomannsbolig & pusse opp 2. etasje

Grundig utført arbeid til avtalt pris. Kommer til å bruke de igjen. Anbefales!

Petar Vujic, 25. feb. 2015

Mindre snekkerarbeid

Jeg kan trygt anbefale dette firma. Det var det eneste firmaet jeg hadde i arbeid som holdt det de lovet.

Mette Henne, 12. jan. 2015

Legge tak.shingel

Flinke hyggelige håndtverkere som jobber rast og efektiv. Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. . Anbefales.

Eivind Rostad, 19. des. 2014

Bytte dobbel verandadør og kjellervindu

Gjorde en god jobb til en god pris.

Ihne Helseth, 15. des. 2014

Total renovering av soverom ca 9,5 m2

Vi er godt fornøyde med utføringen av oppdraget. Jobben ble utført på en fagmessig god måte, til avtalt pris. Vi kommer til å benytte oss av de igjen. Arne Martinsen.

Arne-martin Martinsen, 9. des. 2014

Bygging/ombygging av utetrapp i tre.

Raskt og pent utført, til avtalt tid og grei pris!

Tor Steinar Olsen, 1. des. 2014

Ny inngangsdør

Godt fornøyd med utført arbeid og ikke minst at de ryddet opp etter seg. Har allerede bestil dem til en ny jobb for å skifte vinduer og en dør. Anbefales.

Bjørn Arild Kydland, 17. nov. 2014

Utbedre gulv på soverom

Vi er godt fornøyd med jobben som er gjort. Adam Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice fikk jobben Han formidlet arbeid videre til Peka Bygg AS. De jobbet effektivt og kvalitativt. Vi tenker å bruke Peka Bygg As til ny jobb senere og anbefale dem.

Wiggo Arne Andersen, 29. okt. 2014

Legge fliser på bad

Det ble en diskusjon om avtalt pris, måtte gjøre jobben ferdig selv. Bra utført arbeid på det som ble gjort, men jeg vil jeg ikke anbefale disse. Jeg er byggeleder så jeg vet hvordan slikt håndteres. Per Øivind Helle.

Per Ø Helle, 28. okt. 2014

Skifte vindu,legge gulv,takpanel og lister,samt montere ny loftsluke

Dyktige karer som utførte arbeidet prikkfritt til avtalt pris.

Mathias Bergersen, 10. sep. 2014

Skifte ut veranda

Firmaet la nytt tak på hytta i tillegg til å rive og sette opp helt ny veranda. De jobbet fort og effektivt, var ferdig på en uke på en jobb de sa ville ta ca 2 uker. Ryddet grundig på plassen. Kommuniserte på engelsk. Anbefaler dem gjerne til andre.

Heidi L Hauge, 4. sep. 2014

Rekkverk til trapp av sviller.

Pga. Mye regnvær i perioden måtte arbeidet utsettes noe. Rekkverket var først litt ustødig, men dette ble rettet på etter at firmaets eier foretok en kontroll. Etter ferdigstillelsen er rekkverket meget stabilt og vi er fornøyde.

Stein Hetsch, 1. sep. 2014

Male yttervegg.

Meget fornøyd. Tok vel litt lengere tid enn avtalt, men det skyldes mye dårlig vær. Kommer til å bruke dette firma til neste jobb også.

Finn Kristiansen, 29. aug. 2014

Lage og montere mønespir 2stk

Jobben hadde sine utfordringer som blev løst på en god måte av Adam Krysiak og hans menn. Kan anbefale Krysiak som en god og pålitelig håndverker.

Ivar Løe, 22. aug. 2014

Beising av lavt hus

Vårt oppdrag var væravhengig noe som skapte litt kluss. De måtte skynde seg med det resultat at det ble mye søl/gris og nøyaktigheten ble ikke helt bra. Vi måtte fikse en del feil og gå over selv i etterkant. Noen språkutfordringer men ellers helt OK.

Lasse Wikmark, 21. aug. 2014

Rehab. av pipe over tak+legge takplater+mønebord

Meget fornøyd med utført arbeid, bra pris,dyktige og blide håndverkere, kan anbefales, Per Ole Johannessen/POJ Mekaniske AS.

, 6. aug. 2014

Isolere og lage vegger

Jobben ble gjort på en dag til en fornuftig pris. Vi er kjempe fornøyde med arbeidet. Tusen takk for det gode arbeidet med å isolere rommet i kjelleren!

Silje Johansen, 30. juli 2014

Ny hveranda

Adam Krysiak og hans medarbeidere snekret en flott terrasse som tilsvarte alle våre forventninger. De var profesjonelle, hyggelige og utførte oppdraget på raskere tid enn avtalt. Kan absolutt anbefale dette firmaet til andre.

Silje Kathinka Erichsen, 26. juli 2014

Maling av 1 fasadevegg barnehage

Vi fikk tilbudet raskt på mail og ble enige samme dag. Fikk arbeidskontrakt. Arbeidet ble utført som avtalt til avtalt tid og avtalt pris. Vi er veldig fornøyde ;).

Lindis Wisur, 22. juli 2014

Ny trapp

Fikk godt tilbud med kontrakt og hadde god dialog fra første stund. Svært godt fornøyd med gjennomføring av oppdraget, trapp og port, flinke og ryddige håndverkere. Anbefales absolutt, og jeg kommer til å kontakte Adam for fremtidige oppdrag. Skånseng.

Odd Magne Skånseng, 5. juni 2014

Vaske og male fasade

Arbeidet ble utført på en proffesjonell og ordentlig måte. Ikke bare malte de huset, men de utbedret samtidig feil som å bytte vindskyer, lister på vinder, skiftet ut ødelagte takstein, o. L. Huset har fått en fullstendig oppgradering utvendig.

Morten Skurdal, 29. mai 2014

Male husvegger + bytte noe kledning

Meget flinke og hyggelige arbeidere som utførte oppdraget til avtalt pris og tid. Fikk god informasjon underveis, holdt de det ryddig og rent både mens de jobbet og etter at jobben var utført. Bare positive ting å si, så anbefaler dem på det varmeste.

Tommy Mikael Wallentin, 29. mai 2014

Nytt tak på garasje

Krysiak gjorde en veldig bra jobb, til avtalt tid og pris. Kvalitetsmessig ser det utmerket ut, og det er i praksis ikke noe avfall etter dem heller. Det er stor sannsynlighet for at vi vil benytte disse igjen.

Øyvind Bentsen, 24. mai 2014

Maling av husfasade.

Krysiak og hans medarbeidere gjorde en flott jobb. Resultatet ble meget bra. Det viste seg at det var litt råte i kledning o. L og dette fikset de til en meget god pris og dette ble fagmessig utført. Anbefales på det sterkese. God kommunikasjon underveis.

Rikard Thorkildsen, 20. mai 2014

Rive gammel veggbelegg,gipse,sparke,male

Fornøyd med arbeidet som ble utført! Dyktige snekkere!

Petar Vujic, 6. mars 2014

Platting

Flott platting! Vi er veldig fornøyde med jobben som er gjort. Velger gjerne Krysiak igjen en annen gang.

Anette Nordby Strømnes, 10. des. 2013

Skifte ytterdør i enebolig

Krysiak sine folk har gjør en flott jobb. De er nøye med detaljene og foreslår løsninger underveis. Vi er veldig fornøyde med den jobben de gjør. Anbefaler dem gjerne!

Anette Nordby Strømnes, 9. nov. 2013

Terasse/veranda

Oppdraget ble utført etter instruksjon og oversiktsplan på en betryggende og fin måte. De kom selv også med innspill som hevet standarden på arbeidet. Utifra arbeidet som er utført hos oss- kan de anbefales !

Stig Eilert Hansen, 6. nov. 2013

Trappeoppgang

De foret ut og sparklet vegger på en pen måte. Startet 2 uker etter avtalt, brukte for lang tid, men var imøtekommende på å diskutere endelig pris. Sendte menn med dårlige språkkunnskaper, noe som var problematisk.

Marion Gurung, 26. okt. 2013

Beising av enebolig

Pålitelige folk.

Sjur Kristian Lund, 7. okt. 2013

Sparkle gipsplater ca 56 m2 så raskt som mulig

Det opprinnelige oppdraget ble bra utført av Krysiaks mann Josek, så oppdraget ble underveis utvidet til å male flere rom innvendig. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Et annet tilbud lå på ca samme pris, men Krysiak kunne begynne med en gang.

Claude Olsen, 26. aug. 2013

Maling av utvendig vegg,øverste halvdel av toetasjes hus.

Maling av 2 vegger, utvendig. De kom som avtalt og gjorde en super jobb - veldig pent resultat. Tok et par dager mer enn opprinnelig forventet, men ga pålitelige beskjeder underveis. Malern snakket dårlig norsk men ordnet alt med en positiv innstilling.

, 16. aug. 2013

Skifte tak/taksten

Dette ble bra! Litt varierende kvalitet på håndtverkerne, men Krysiak ordnet greit opp i dette. Han er enkel å samarbeide med, med brukbare norsk og engelskkunnskaper. Vi er godt fornøyd med arbeidet, og vil gjerne bruke dette firmaet videre,.

, 10. aug. 2013

Beising av hus

Beising av hus og garasje (inkludert skifte av farge) ble utført helt i henhold til avtale. Noen små problemer med noen vinduer, men dette ble løst helt greit av Krysiak Bygg og Vaktmesterservice. Vil gjerne bruke Krysiak for andre jobber.

, 10. aug. 2013

Male tak i stue

Veldig fornøyd,de kom til avtalt tid,og utførte jobben raskt og effektivt,til en ok pris.

Torill Brodahl-torgersen, 23. juli 2013

Bytte fire vinduer

Veldig flinke og hyggelige folk til bra pris! Anbefales:).

Mikael Kristianslund, 17. juli 2013

Male kjøkkenvegger

Rask og god service. Gjorde alt til avtalt tid og pris. Anbefales!

Nina Sæterøy, 23. juni 2013

Pussing av mur.

Veldig fornøyd. Profft utført. Ingenting å utsette på Krysiak Bygg.

Joachim Sørlie Vik, 16. juni 2013

Innvendig snekkerarbeid

Rask og god service. Gjorde alt til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste.

Arne Grøndalen, 13. mai 2013

Flere små snekker/tømrerjobber

Krysiak og sine medarbeidere gjorde en utmerket jobb. Samtaler ble ført på engelsk og norsk, men det gikk veldig greit. Han viste god fagkunnskap og jobber etter høye kvalitetskrav, er vennlig og imøtekommende. Anbefales på det varmeste!

Ulrich Heuberger, 25. april 2013
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2011

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Adam Ryszard Krysiak
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2011-02-19
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 19-07-2019 22:12:02
Se hele regnskapet til KRYSIAK BYGG- OG VAKTMESTERSERVICE på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart