Siste evalueringer (3)

Tapesering av vegg på 3,0 x 2,4 meter.

Veldig fornøyd med jobben utført av Malermester Henrik Pedersen! Hyggelig, presis og svært god kvalitet på arbeidet! Kontakter han gjerne igjen ved neste behov. Anbefales!

Miriam, Kristiansand s, 14. aug. 2019

Sparkling og tapetsering av rom

Ga et klart og tydelig pristilbud inkl. Mva, utstyr og kjøring. Ga også klart tidsrom for arbeidet. Kom punktlig når avtalt, med alt av utstyr som var nødvendig. Kommunikasjon både via mobil og mail. Tipset om, og gjennomførte kun nødvendig arbeid, og puttet ikke på noe ekstra. Gjorde en svært god jobb med sparkling og tapetsering, og ga gode tips til malingstype (gjorde malearbeidet selv i etterkant). Godt fornøyd med malermester H. Pedersen. :).

Anne-Lise, Kristiansand s, 24. april 2012

Maling

Jeg er godt fornøyd med arbeidet. Ble litt skeptisk da han hadde glemt å få med seg rulle skaft, som jo må sies å være vesentlig å huske og ta med på en maler jobb. . Jeg hadde en annen ute og så på jobben, og han ga en pris på 2000. - +mva. (Jobben ble redusert iforhold til opprinnelig angitt, men prisanslag fra de forskjellige var tilsvarende. Alle svarte på kvm pris. Timeprisen er helt uvesentlig for meg. ) Når regning lyder på 4624. - +mva. , reagerer jeg med dyp skuffelse. Når man ber om en pris, forventer man at det er prisen man skal betale, ellers spør man ikke. En malermester bør vite hva som går med av tid og materiell pr kvm, og kunne gi en realistisk pris. Han tok sparklingen den ene dagen, det var fort gjort. Neste dag hadde han med en læregutt, ikke noe galt om han, men den jobben han gjorde med å dekke til, kunne jeg enkelt ha gjort gratis selv. Noe jeg sa fra om første dagen, men fikk til svar at det ikke var nødvendig. Jeg synes 750. - er en stiv pris å betale for noe så enkelt. Dekk folie koster ikke mye, men når det er brukt max 15 m, det står 50 m på regningen, likeledes papp; det har ikke vært plass til mer enn max 20 m, på regningen står det 35 m, så er det irriterende. Jeg synes det er inderlig dumt å gi en pris, for så å sende en regning som avviker så mye at man mister lysten til å bruke fagfolk en annen gang. Jeg kommer ikke til å anbefale ham til andre av denne grunn, og det er synd da arbeidet ellers var fagmessig utført. Må man finne seg i sånt? Det er himmelvid forskjell på 2500 og 5780 kr , faktisk over 230%.

Randi, Kristiansand s, 3. sep. 2011

ALTERNATIVE BEDRIFTER