Jvc Byggservice AS

4.5 (2 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Nygårdsgaten 84 A, 5008 Bergen

Jvc Byggservice AS

JVC Byggservice er et firma som driver innen elektroinstallasjon og oppføring av mindre bygg som eneboliger og tomannsboliger.JVC Byggservice ble opprettet i 2011 med tanke på bygg, og har siden 2012 også omfattet elektrikertjenester. Vi opplever økonomisk vekst og sysselsetter nå 4 elektrikere som jobber daglig i området, samt Norske tømrere som arbeider daglig med byggeprosjekt, her åpner det seg kapasitet for oppdrag mot høsten 2015. Våre elektrikere har til tider 1-2 ukers ventetid, men er veldig fleksible. Stiller opp på hasteoppdrag og arbeid som må legges utenom vanlig arbeidstid.

Elektrikerne arbeider i en tøff bransje, som totalleverandør av løsninger til både privat og industri/bedrift krever det at vi legger lista høyt og har utstyrt bilene våre med "det meste" av utstyr/verktøy

Vi har en visjon om å yte det lille ekstra! Kundens fornøydhet både under og etter arbeid er hovedfokus, markedsføre oss igjennom bekjentskap. Våre kunder blir ledet igjennom arbeidsprosessen velinformert og kan nyte vår erfaring. Feks i hjemmet kjører vi ikke over kunden med en "standard installasjon" og billigst mulig pris, men får fram behov og kreativitet. Du skal jo faktisk bo der.

Holder oss oppdatert på fagkunnskap og materiell med et solid kompetansenettverk rundt oss. Utfordringer taes imot med stor iver.

JVC Byggservice er medlem av Elektro Union og vår installatør er sertifisert el.kontrollør (NEMKO) og har bred erfaring innenfor elsikkerhet

Ta kontakt for en hyggelig prat og rask befaring med tilbud/overslag!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Nygårdsgaten 84 A, 5008 Bergen

Kontakt bedriften