Din Bolig Kontroll AS

4.0 (2 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Din Bolig Kontroll AS

DinBoligKontroll AS leverer den pålagte uavhengige kontrollen som utbyggere og byggherrer må rette seg etter at loven trådte i kraft fra 01.januar 2013.

Så, hvem er DinBoligKontroll AS? DinBoligKontroll AS består av Oddvar Holm Andersen og Fredrik Slettedal. Vi besitter til sammen lang, solig og bred kunnskap innen byggebransjen tilbake til begynnelsen av 1990-tallet. Hos oss er det kort vei fra den som tar imot oppdraget til den som utfører jobben. Du får personlig oppfølging av saklige, systematiske og ærlige medarbeidere som vet verdien av en fornøyd kunde.

 

Kompetanse og godkjenninger

DinBoligKontroll AS har praktisk erfaring fra byggebransjen i kombinasjon med teoretisk kunnskap. Dette gir deg som kunde større kvalitet, større utbytte for dine investeringer i kvalitetskontroll og større trygghet på at jobben blir utført etter gjeldende lover og forskrifter

 

Din Boligkontroll AS utfører uavhengig kontroll for utbyggere og byggherrer som ble lovpålagt etter 01.januar 2013. Vi utfører uavhengig kontroll i tiltaksklasse 1 og kontrollerer sluk og membran på bad og vaskerom, samt at KS-systemet er relevant for prosjektet og er aktivt i bruk. Kontroll av utført testing av lufttetthet er også et viktig område vi kontrollerer. Vi har utgangspunkt og base på Sotra rett utenfor Bergen, men har oppdrag og kunder på landsbasis.

«I tiltaksklasse 1 er det først og fremst krav om uavhengig kontroll av fuktsikring ved nybygging og søknadspliktig ombygging av våtrom i alle boliger og med lufttetthet i nye boliger» [dibk ? Uavhengig kontroll](http://byggeregler.dibk.no/dxp/content/uavhengigkontroll/2/#tbl_d63e38)

For å sikre vår egen kvalitet på arbeidet som utføres bruker vi Norges ledende leverandør av programvare til bygg- og anleggsbransjen, [Holte System](http://www.holte.no/BYGG.aspx).

Våre byggekontrollører har solid bakrunn fra byggebransjen og står for kvalitet, punktlighet og trygghet. Vi sørger for en sikker og profesjonell oppfølging, og kan tilby fast pris dersom dette er ønskelig.

For dypere innsikt i detaljene av gjennomføring av uavhengig kontroll, les hva dibk [skriver](http://www.dibk.no/no/Tema/Uavhengig-kontroll1/Om-kontroll/Gjennomforing-av-kontroll/) om tema.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften