Bilgården Hostrup

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Bilgården Hostrup

Bilgården Hostrup er et dansk selskap som tilbyr service-og verksted reparasjoner av alle typer biler til priser som er opptil 50% billigere enn i Norge. Vårt Verksted utfører alle typer verkstedtjenester også karosseriskader. Selskapet har totalt seks velutdannede menn som jobber i verkstedet, som er tilknyttet Automester og CAD - Central Association of Auto i Danmark.~~Opptil 50% rabatt på garasjen din regning og gratis lån bil.
Bilgården Hostrup er et dansk selskap som tilbyr service-og verksted reparasjoner av alle typer biler til priser som er opptil 50% billigere enn i Norge.
Vårt Verksted utfører alle typer verkstedtjenester også karosseriskader.
Selskapet har totalt seks velutdannede menn som jobber i verkstedet, som er tilknyttet Automester og CAD - Central Association of Auto i Danmark.

Selskapet har i tillegg til mekanisk verksted også høyt salg av brukte biler. Selskapet normalt drift mellom 170 og 200 brukte biler på lager. Alle våre biler er Noye Kontrollert AV Vårt Verksted.

Vi kan service på bilen i en dag, hvis det er gjort en avtale.
Vi tilbyr gratis utskifting bil slik at jeg kan gå videre og besøke Danmarks mange byer og ritt som Fårup Sommerland og Aalborg Zoo.

 

 

Lille service på mellemklasse bil
2800,- inkl. Olieskift samt filter og sprinklervæske
Kontrol af bremser, styretøj, dæk, støddæmper, fjedrer, lygter.
Kontakt os på mail eller ring og få et uforpligtende tilbud på din næste værkstedsreparation.

 

Bilgården Hostrup A/S
Sulsted Kirkevej 1
DK- 9381 Sulsted
Telefon. (+45) 22 10 93 39
Website: www.bilgaardenhostrup.dk
E-mail: jy@bilgaardenhostrup.dk
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften