Siste evalueringer (6)

Anbud skifte av kledning,etterisolering og tak (sveisepapp)

Jobben ble gjennomført til avtalt tid, og til avtalt pris - vi er veldig fornøyde. God oppfølging under veis. Var også fornuftige arbeidstider slik at vi kunne bruke huset som normalt under byggingen. Alt i alt et solid og godt inntrykk.

Yan, Ås, 5. sep. 2016

Ny fasade og etterisolering av tomannsbolig.

Jeg har har etterisolert og byttet kledning, vinduer og dører. De er ryddige, holder avtaler og gjorde en god jobb. Alle endringer som dukket opp underveis ble drøftet før jeg fikk en skriftlig bekreftelse. Jeg kan trygt anbefale Ingvorsen entrepenør AS.

Tommy, Oslo, 23. mai 2016

Forlengelse av bolig

Hei, Jeg er glad for at jeg valgte dette firmaet. Grunnen var at jeg fikk en veldig god dialog med David Ingvorsen fra starten av. Det var et stort prosjekt, fant jeg ut. Jeg ville bruke igjen dette firmaet senere. Jeg ble fornøyd! :).

, Skedsmokorset, 21. mai 2016

Tilbygg villa oppegård

Ingvorsen Entreprenør var prosjekterende og utførene for et tilbygg på 2*30 m2. Arbeidet ble meget godt utført. Hyggelige, ryddige og effektive håndtverkere. Innehaver David Ingvorsen fulgte prosjektet tett og kommuniserte godt. De beste anbefalinger.

Jon, Tårnåsen, 26. april 2016

Innvendig totalrenovering

Jeg valgte Ingvorsen Entreprenør til en omfattende totalrenovering av mitt rekkehus. Dvs nye vegger, gulv tak, bad, kjøkken varmekabler gasspeis, smarthusløsning, integrert Sonos-system osv. Jeg er veldig fornøyd med kvalitet, fleksibilitet og service.

Thomas, Oslo, 15. juli 2015

Rehabilitering av kjeller

Ingvorsen Entreprenør AS ble benyttet til rehabilitering av kjeller og terrasse. Arbeidet ble utført innenfor avtalte rammer, til fornuftig pris og med basis meget god dialog med selskapet underveis. Ingvorsen Entreprenør AS gis mine beste anbefalinger.

, Oslo, 15. mai 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kolbotn Malerfirma AS

4.6 25 evalueringer Langhus

Albu Aktiv

4.8 136 evalueringer Kolbotn

Oppussing Marek Niewiara

5.0 20 evalueringer Kolbotn