Smarthuset AS

4.8 (72 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Tvetenveien 32B, 0666 Oslo
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

Smarthuset AS

Smarthuset AS er en liten, men svært kompetent ingeniør, håndverker og - teknisk installasjons-bedrift med bredt fagfelt. Vårt hovedfelt er som navnet indikerer «smarthus» - og dertil tilhørende fagområder som innebærer prosjektering, salg og installasjon av smarte løsninger innen lys, varme, alarm, overvåkning, lyd, bilde (audiovisuelle) løsninger, for boliger, bedrifter, og/eller borettslag.

I tillegg til tekniske installasjoner driver vi med generell oppussing av boliger, eller bedriftslokaler, enten det er snekring, maling, montasje av kjøkken, garderober, senking av himling for downlights, eller andre ting. Vårt team består av dedikerte, engasjerte, og håndplukkede folk, og vi har over 10 års erfaring innen håndverkerbransjen.

Dette gjør at du som kunde skal slippe jobben med koordinering av mange forskjellige firmaer / alle involverte faggrupper ved en evt. oppussing / rehabilitering.

Smarthuset AS er en ENA-sertifisert ingeniørbedrift hvilket betyr at vi er autoriser til å prosjektere, og installere elektroniske kommunikasjonsnett. Med elektroniske kommunikasjonsnett menes mobil, data og tele kommunikasjon som benytter kobber, coaxial, fiber, eller trådløse nettverks-installasjoner.

Smarthuset AS er (av få) autorisert SONOS leverandør, samt autorisert Riks-TV leverandør, i tillegg til at vi har agentur, og/eller samarbeidsavtale med mange andre kjente merkevarer.

Smarthuset AS er sertifisert HDBaseT installatør, og innehar antennekurs sertifisering "klasse 1».

Dersom ditt oppdrag krever aut. elektriker eller andre faggrupper har vi fast samarbeidsavtale med de fleste faggrupper og kan tipse videre om de vi vet gjør en bra jobb.

Vi skreddersyr løsninger med mediamøbler, TV-heiser, komplett hjemmekino, eller innebygget TV med innfelte høyttalere, og/eller spesialtilpasser det du måtte ønske. «Custominstall» er kanskje det vi er aller aller best på.

Vi kan gi deg en skreddersydd pakkepris på hele installasjonen.

Vennligst sjekk våre referanser her på mittabud.no, på facebook siden vår, eller finn oss på Instagram hvor du kan se bilder fra andre prosjekter vi har gjort tidligere.

Vi har også andre spesifikke referanser som oppgis på forespørsel.

Ta kontakt på [[97 97 97 29]], så kan vi komme på befaring og se på jobben eller avtale nærmere.

PS... Vi fikk ikke så gode anmeldelser ved en tilfeldighet.

Høy kundetilfredshet, og kundeservice er noe vi brenner for.

Det - kombinert med «passion» for faget - i tillegg til hard og dedikert jobbing - har på lang sikt gitt oss gode resultater og blitt lagt merke til av de som betyr aller mest - nemlig våre kunder. -Tusen takk!

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften