Siste evalueringer (31)

Åpne himling,skifte ut vinder på gavlvegg og sette inn foldedør kjøkken

SG montering gjorde en flott jobb hos oss, var fleksible og bidro til å finne gode løsninger på detaljer vi ikke hadde tenkt så bra gjennom. De kan bli enda bedre på å anslå total tid for arbeidet. Kan absolutt anbefales!

Truls, Lillestrøm, 18. aug. 2021

Rive vegg og åpne kjøkkenet

Meget godt utført arbeid som gikk ut på ta ned hele kjøkkenet, fjerne vegg til åpen kjøkkenløsning, fjerne gulvfliser, legge nytt gulv og tak, sparkle, male og liste. Arbeidet var mer omfattende enn jeg trudde og er imponert over ydmykheten til Bogdan som var lyttende og kom med gode forslag der utfordringene dukket opp underveis, og de var det nok av i vårt gamle hus :-) For Bogdan var ingenting umulig. Alt ble helt perfekt. Bogdan var meget ryddig samtidig som han tok godt hensyn til meg som hadde hjemmekontor ved å sette opp plastvegger for å holde støvet på et minimum. Jeg betalte avtalt pris med stor glede. Stoenescu & Gutic Bygg og Montering er heretter min faste entreprenør. :-).

Erik, Lørenskog, 24. feb. 2021

Fjerne og montere kjøkken

IKEA-kjøkken Dyktig, profesjonelt, god kommunikasjon og utrolig godt samarbeid. Bogdan var enkel å samarbeide med og vi er veldig fornøyde med arbeidet. Oppdraget besto av å rive 32 år gammelt kjøkken, legge gulv og lister, sparkling og maling av alle overflater, montere nytt kjøkken og lime på kjøkkenvegg-plater, i tillegg til bytte av kjøkkendør. De vekslet mellom 2-3 håndtverkere som kom ila 1 uke, og de utførte et tilfredsstillende arbeid. Bogdan var også behjelpelig med tips til fargevalg av vegg og kjøkkenvegg-plate, i tillegg til frakt av alle materialer. Jeg vil helt klart anbefale Stoenescu & Gutic Bygg og Montering AS, og engasjerer dem gjerne til annet arbeid.

Krishnapillai, Oslo, 19. jan. 2021

Kjøkken

Stoenescu & Gutic Bygg og Montering AS gjorde jobben raskt, rimelig og ordentlig. Vi er svært fornøyd med firmaet og håndverkerne (som er de to eierne). Arbeidet ble gjort på avtalt tid. Vi opplevde høy kompetanse på tilpasninger og løsninger. Kontakt med underleverandører ble håndtert smidig og enkelt for oss - firmaet koordinerte og planla slik at det ikke kom til unødvendig dødtid. Vi anbefaler Stoenescu & Gutic Bygg og Montering AS!

Knut, Oslo, 21. des. 2020

Renovering av to oppholdsrom og en bod

Stoenescu & Gutic Bygg og Montering AS renoverte vår stue og kjellerbod. Bogdan var grei å kommunisere med og kvaliteten på arbeidet var meget god. Vi engasjerer dem gjerne igjen for annet arbeid.

Pål, Oslo, 9. nov. 2020

Kjøkken oppussing og overfladisk oppgradering av hele leiligheten

Avtalen var at de skulle utføre jobben i 3 uker men det varte i 7 uker. Og enda var det noen små ting som ikke var gjort. De fakturerte meg allerede før alt var ferdig. Og krevde at jeg skulle betale selv om jeg klagde på utførelsen av arbeidet på kjøkkenet. DårligE holdninger. Nekter å ta ansvar for skader de har forårsaket.

Leonora, Oslo, 9. aug. 2020

Oppdraget tok lengre tid fordi du bestilte underveis ekstra ting som: montere parkett, nye lyster og skifte dører i hele huset. Dessuten bestilte du noen feil varer for kjøkkenet som vi skulle montere. Du ble spurt om forskudd halvveis i oppdraget. Det tok oss lengre tid også fordi vi måte stadig flytte på møbler i leiligheten for å ha plass til å jobbe. Stuen og soverommet trengte mer arbeid for å kunne gi god kvalitet pga tidligere overflater som måte fjernes. Vi har ikke fraskrevet oss ansvar for feil, istedenfor har vi gjort det motsatte med å kjøpe materialer som vi trengte for å ferdigstille kjøkkenet uten å få betalt for det. Du er den eneste kunden som klager over vårt arbeid på 7 år

STOENESCU & GUTIC BYGG OG MONTERING AS 6. nov. 2020

Bygge platting og levegg

God komunikasjon, ryddig, pålitelig og godt utført arbeid.

Bjørn, Oppegård, 26. april 2020

Sette opp en altan 3x3 meter - skal stå på 2 meter høye søyler

Grei pris. Jeg hadde bare en skisse til verandaen, men de bygde en veldig fin en. Prisen var grei, kommunikasjonen og effektivitet likeså. Ulf E.

Ulf, Fjellhamar, 22. april 2020

Litt av hvert

De er to menn som snakker bra engelsk . Det er tydelig at de kan faget sitt med over 20 års erfaring . Av alle tilbud vi fikk var det de som ga oss det beste pristilbudet med de som hadde over 4,8 i snitt karakter på mitt anbud. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte de. De er ekstremt detaljorienterte og nøye på arbeidet de utfører. Jeg kan trygt anbefale disse karene videre til hvem det skulle være.

Sivakumar, Oslo, 26. feb. 2020

Snekkerhjelp

Veldig god kommunikasjon før og under oppdraget, og bra kvalitet på arbeidet. Absolutt ikke noe å utsette på noe av denne prosessen. Kan anbefales!

Tone, Oslo, 4. feb. 2020

Lettvegg + montere ny dør.

Proffe, rimelige, dyktige, hyggelige. Anbefales!

Per, Jar, 3. okt. 2019

Oppussing av rom

Jobben utført som forventet. God kommunikasjon både før og underveis. Fjerning av gammel panel og tapet, sparkling og maling.

Merete, Oslo, 12. sep. 2019

Montering av integrerte hvitevarer og to dusjhjørner

Veldig fornøyd!

Hege, Holter, 18. juli 2019

Trenger snekker/tømrer å bygge pergola med spiletak i balkong snarest

Dette var et hasteoppdrag og de jobbet effektivt, rask og til avtalt pris. Kjempe fornøyd!

Marianne, Nittedal, 16. juli 2019

Møbelsnekker

God pålitelig og kommunikasjon.

Karianne, Stabekk, 29. april 2019

Sette opp stakittgjerde rundt hage

Jeg ønsket et horisontalt gjerde rundt hagen med tre porter. Stoenescu bygde et gjerde som sto til forventningene og med et flott resultat. De brukte 6 dager på arbeidet, én dag lenger enn forventet. Kommunikasjonen har vært god underveis. Jeg er svært fornøyd med resultatet.

Kine, Vestby, 20. april 2019

Maling samt noe vedlikeholdsarbeid av 80 kvadratmeter rekkehus i løpet av en helg

Meget dyktige håndverkere som gjør "alt". De har i løpet av noen korte, varme sommeruker, revet panel og satt opp gipsvegger, bygd en halvvegg, lagt fliser, malt - og malt igjen da jeg ombestemte meg. I tillegg til å gjøre en svært solid jobb, er de utrolig fleksible og fine å ha i hus. Anbefales.

Guro, Kolsås, 18. april 2019

Sette opp lettvegg og montere skyvedør

Stoenescu Bygg gjorde en veldig fin jobb til en god pris. De var effektive og grundige, og ble ferdige til avtalt tid. Det eneste lille minuset var at de ikke kom til avtalt tid, så det ble en del venting. Men dette skyldtes at de hadde vanskeligheter med å skaffe noen spesielle materialer, så ingen grunn til å tro at dette er noe vanlig problem. Kan absolutt anbefales.

Lars, Oslo, 10. april 2019

Fjerne gammel papirtapet og sparkle 25m2 stue

Veldig bra utført. Kom til avtalt tid og utførte jobben innenfor avtalt pris.

Rune, Oslo, 18. mars 2019

Montereing av elfa garderobeinnredning + speilskap på bad

Kom til avtalt tid. Hadde med alt de trengte av verktøy og arbeidet raskt å effektivt. Fantastisk fornøyd med resultatet. De støvsugde og gjorde rent etter seg. Anbefales :).

Odd, Oslo, 9. jan. 2019

Hylle

Rask levering, bra pris, veldig flinke! Anbefales!

Oslo, Oslo, 3. des. 2018

Montere 2 stk ytterdører

Veidig fornøyd med montering ytterdør . Bruker de gjerne igjen.

Christine, Oslo, 18. juni 2018

Enkelt snekkerarbeid.

Veldig fornøyd med arbeidet de har gjort. Raskt og effektiv til en veldig god pris. Rydder alltid etter seg. God kommunikasjon. De gjorde en så god jobb. Vil skal absolutt bruke de igjen til nesten prosjekt. Anbefales!

Alexander, Oslo, 15. jan. 2018

Montering av innerdør

Jeg er veldig fornøyd med jobben. Døra ble montert forskriftsmessig, pent utført jobb. Kom til avtalt tid og var lett å samarbeide med. Til en god pris. Gir dette firmaet de beste anbefalinger.

Gunhild, Oslo, 18. jan. 2017

Snekkerarbeider / bygge platting,trapp fra terrasse ned på mark,sette opp et anneks ( ferdig elementer)

Meget flinke og effektive. Løsningsorienterte, og gir god input på alternative løsninger. Gjorde det lille ekstra som svært få gjør, og som er meget gledelig og overraskende for en kunde. Kan trygt anbefales !

Anette, Vinterbro, 13. juli 2016

Terrasse/platting samt mulig steinlegging

Jobben ble gjennomført helt OK. Fornøyd med sluttresultatet selvom de kunne brukt bedre verktøy som gjort resultatet penere. Brukte også litt lenger tid enn estimert, men innenfor den ekstra uken vi ga de, og absolutt raskt nok!

Haakon, Jar, 24. mai 2016

Sette opp vegg innvendig

Leverte som avtalt, både på pris og kvalitet.

Terje, Hosle, 1. feb. 2016

Platting

De kom til avtalt tid,for å se på jobben. Leverte materialene neste dag. 3 dag utførte de jobben. Jeg ble veldig fornøyd. Naboen likte også jobben de gjorde, så de fikk jobben med å bygge platting for dem også. Meget fornøyd.

Siw, Langhus, 2. nov. 2015

Platting

Kan anbefales.

Torfinn, Oslo, 24. mai 2015

Montere himlingsplater

Raskt og effektivt arbeid, utmerket oppfølging og service. Godt og proffesjonelt resultat. Jeg vil benytte dem igjen. Quick and effective work. Very good service and following up. Great, professional result. Will have them do more work at later occatio.

Haavard, Oslo, 8. mai 2015

Bygge levegg

Fabelaktig utført arbeid! Raskt, nøyaktig, vennlig, pent. Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales!

Kåre, Oslo, 24. april 2015
Vis flere evalueringer

Kart