Siste evalueringer (19)

Bytte spotter til led og finne feil ved varmekabel.

Meget bra gjennomført jobb. Bare positivt å si om service og arbeid.

Johnny, Hof, 15. okt. 2019

Elektriker

Det var helt håpløst og kontakt Jarle, det var mye utstående arbeid som vi måtte får en ordentlig Elektrike til å gjøre ferdig arbeid som stå igjen, det kostet oss 16000kr ekstra. Det er flere kaldt punkt på varme folie under parkett. Sikringsskap var ikke markert og godkjent selv om Jarle sendt inn papirene til glitre. IKKE bruke JH Elektro AS. Han er vanskelig, uprofesjonell og ignorer sms e-post og tar ikke telefon når man ringe han.

Todd, Lier, 10. aug. 2018

Rehabilitering av elektrisk anlegg

Flott utført arbeid, ferdig til avtalt tid. Ett lite minus, kjøleskap & fryser uten strøm i lengre perioder tiltross for avtale om at disse skulle være tilkoblet.

Kjell, Oslo, 24. okt. 2017

Oppgradering av sikringsskap,legge nettverkskabel,pluss litt til.

Vi er kjempefornøyde med Jarle - jobben ble nok mer omfattende enn han hadde tenkt, men han holdt seg likevel til avtalt pris. Meget god kommunikasjon, og de kom når de skulle, og ryddet fint opp etter seg. Vi kommer nok til å bruke dette firmaet igjen!

Kristine, Heggedal, 10. okt. 2017

El-anlegg : rette mangler i henhold til tilsynsrapport fra hafslund

Seriøs og flink fagmann! Meget pålitelig! Ingen overraskelser. Gjorde jobben raskt i henhold til vår avtale.

Vidar, Oslo, 21. sep. 2017

Div elektrikkerarbeid

Raskt til å svare og kom når de skulle hyggelige gutter som jobbet raskt og effektivt. Også de rimeligste på pris. Bruker de gjerne igjen!

Fredrik, Slependen, 27. aug. 2017

Trekke 2x kurs + 5 doble stikker

Jarle tok oppdraget på strak arme på tross av stor oppdragsmengde. Han var ekstremt fleksibel og kastet seg rundt når tidslinjen for prosjektet endret seg. Han kom også med forslag til gode løsninger uten at disse økte kostnadene for oppdraget. Han er alltid presis og holder avtaler. Anbefales!

Daniel, Rykkinn, 7. aug. 2017

Oppgradering av elektrisk anlegg

SUPER SERVICE og flott utført arbeid! Bra pris. SERIØS! Jeg ville gitt 10 stjerner hvis mulig. Jarle vet tydelig hva han driver med og gav svært god info om hva som var nødvendig i forhold til oppgradering og utbedring av mitt gamle elektriske anlegg. Gutta som jobber for han er flinke, pålitelige og veldig hyggelige. Anbefales på det varmeste! De skal tilbake å gjøre flere oppgraderinger både hos min mor og meg. Rachel Bø.

Rachel, Borgen, 18. juli 2017

Nytt sikringsskap uten egen måler

Vier kjempe fornøyde medbåde kundehåndtering og arbeidet somble utført. Vi ringer dem neste gang vi skal ha noe gjort!

Geir, Gjettum, 15. juni 2017

Bytte innhold i sikringsskap

Har brukt Jarle til å bytte ut alt det elektriske i et hus. Vil ringe ham igjen neste gang jeg har behov for elektriker, så han er absolutt å anbefale.

Oskar, Oslo, 14. aug. 2016

Diverse elektrisk arbeid enebolig + anneks sinsen/refstad

Hyggelig og løsningsorientert. Vi anbefaler!

Jorunn, Oslo, 18. mai 2016

Elektrisk arbeid kjøkken

Utrolig fornøyd med arbeidet som er gjort. God rådgivning underveis, ingen prisoverraskelser, og sluttresultatet ble bedre enn ventet. Effektive, dyktige og hyggelige elektrikere! Har allerede skissert mer arbeid for Jarle, anbefales på det sterkeste :).

Karen, Slependen, 3. mai 2016

Oppgradere sikringsskap,7 nye spotter i stue ++

Veldig bra og hyggelig.

Marius, Oslo, 28. mars 2016

Varme i gulv + sjekk av el anlegg

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Jarle er nøye og gjør ting ordentlig, samtidig som han forklarer ting slik at det er forståelig. Lett å få tak i på telefon, og møter til avtalt tid. Vi kommer til å bruke Jarle igjen. Anbefales!

Camilla, Oslo, 30. nov. 2015

El installasjon garasje + noen ekstra punkter i hus.

Kom med veldig gode forslag, som supplerte installasjonen og gjorde den bedre og gjennomtenkt enn slik jeg hadde tegnet den. Fant også en jordfeil i sikringsskapet som ingen har lokalisert før. Proff installatør! Anbefales!

Thormod, Oslo, 3. nov. 2015

Pusse opp kjøkken,elektrikerarbeid

Veldig fornøyd med Jarle og gjengen hans. De var positive, fleksible og ordnet opp, selv om det ble mange andre håndverkere å forholde seg til, utsettelser etc. Konkurransedyktig pris. Vil bruke dem neste gang også.

Sigbjørn, Haslum, 16. okt. 2015

Div.belysning og en stikkontakt utendørs dobbel.

Flinke gutter,en kjempe fin jobb, ryddet opp etter seg . Kom med små justeringer, mer enn det avtalte oppdraget ,men helt innafor,noe som gjorde resultatet veldig bra. Kom til avtalte tider og kan virkelig anbefales. Vi har nok fått oss en fast elektriker.

Bjørn, Drammen, 15. okt. 2015

Spotter i tak stue

Kjempe dyktige folk. Kommer til å bruke dem igjen.

Linda, Steinberg, 8. okt. 2015

Renovering av elektrisk i leilighet

J. H. Gjennomførte arbeidet i henhold til avtale og innen tidsfristen. Han var alltid tilgjengelig og fleksibel. Anbefales.

Ole, Oslo, 17. juni 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Uavhengig Kontroll Oslo Akershus AS

5.0 3 evalueringer ås

Boro-prosjekt AS

  Oslo

Sivilingeniør B.josefsen

4.7 6 evalueringer Oslo