Siste evalueringer (8)

Bore hull i en kum i porselen

Veldig fornøyd med kvaliteten, prisen, kommunikasjon, pålitelighet!

Luis, Oslo, 26. mars 2021

Hjelp til å stenge av vann i forbindelse med bytte av kjøkken

Anbefales på det sterkeste.

Linn, Oslo, 14. sep. 2020

Klargjøring til flislegging

Dinrørlegger.no gir deg et estimat og holder seg godt innenfor. Du kan spørre om råd og tips og få gode svar tilbake. Hvis du ønsker jobben gjort profesjonelt og til estimert tid og pris anbefaler vi dinrørlegger.no på det sterkeste!

Daniel, Oslo, 1. april 2020

Flytting av radiatorer

Bra gjennomført og raske. Men dog spurte de ikke om hvordan farge på rørene som skulle benyttes. Alle andre åpne rør til radiatorer i leiligheten er blank krom. Her har man benyttet rustfargede som gjør at man eventuelt må male over igjen. Er vel ikke helt dette som skal benyttes til denne jobben. Ville heller aldri svare på om de faktisk var en del av Direktoratet for Byggkvalitet, som de reklamerer for.

Stian, Oslo, 13. sep. 2018

Røren som er brugt er kopper rør og er helt vanligt å bruke. Du fikk den jobben gjørt raskt og billigt og du sa at du skulle kasse inn radiatoren og det er ikke vanligt å bruke forkromede rør til radiatorer annet altenativt er å bruke galvan hudede rør. Har nesten 40år erfarenhet mef varme sistemer og vet godt hva jeg driver med Mvh Sigmar

Dinrørlegger.No AS 17. sep. 2018

Trenger ny regulator for å styre fjernvarme-radiatorer

Dinrørlegger.no var rask på ballen og tok selv initiativ til gratis befaring. Under befaringen løste han til og med umiddelbart flere av tingene vi trengte hjelp med, noe som gjorde det veldig tydelig for oss at han var rette mannen for jobben. Jobben ble utført helt i henhold med planlagt pris/tid etc, og vi er strålende fornøyd med kvaliteten, servicen og hvor profesjonell han var. Neste gang kontakter vi dinrørlegger.no direkte.

Thomas, Fornebu, 23. april 2018

Fikse tette rør til radiator

Kunnskapsrik og hyggelig.

Kjetil, Oslo, 9. nov. 2017

Skifte bereder og legge opp rør.

Bytte av bereder gikk raskt og profesjonelt. Gunstig pris på jobben og bereder. Din rørlegger.no AS ga et tilbud raskt og var seriøse og profesjonell gjennom hele prosessen. Anbefales på det sterkeste.

Bjørn-Andre, Kløfta, 18. nov. 2015

Bytte vask og blandebatteri

Hired to replace a sink and tap that Ikea replaced on guarantee. He was friendly, quick, and professional. I cannot comment on the price as Ikea paid for the work.

Gareth, Skjetten, 17. nov. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SCANFLIS AS

4.9 94 evalueringerBetalt Oslo

URBANA FASADE AS

4.7 229 evalueringerBetalt Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 346 evalueringer Oslo