Siste evalueringer (29)

Montere takstige

Kjapt og uproblematisk utført. God kommunikasjon og levering som avtalt. Anbefales.

Clas Dale, 22. okt. 2019

Speil til prøverom

Renovering Nord fikset speilplater til Arkivet Tromsø i Storgata 70. Arbeidet ble utført til avtalt tid til en helt grei pris. Flotte folk og god kommunikasjon underveis. Enkle og få tak i og raske til å svare. Kort og godt - ingenting å utsette.

Jan-erik Hauer Århus, 18. okt. 2019

Fuging av fliser

Hyggelig og flinke folk, kan virkelig anbefales.

Vibeke Holtermann Jenssen, 17. okt. 2019

Montering av takstige for feiing

I første leveranse ble feil avdekket. Firmaet evnet å rydde opp uten forsinkelse. Det har vært ryddig kommunikasjon hele veien. Jeg er fornøyd med innsatsen.

Jørn Hansen, 14. okt. 2019

Vindu/takrenne

Veldig bra dialog. Liker dagsrapportene med bilder. Spesielt siden jeg bor langt unna der jobben ble gjort.

Sten Strand, 28. sep. 2019

Bytte vindu,beslag og pyntelister

Kjapp respons og en hyggelig pris på jobben.

Thomas Andreassen, 29. aug. 2019

Høyere vinduer og skyvedør til veranda.

Renovering Nord AS gjorde en utmerket jobb ved bytte av to store vinduer og en verandadør. Profesjonalitet, god kommunikasjon, pålitelige og hyggelige. Jeg er veldig fornøyd.

Lisbeth Kristoffersen, 13. aug. 2019

Montere støttemur 1m høy og 11 m lang og belegningstein ca 80 m2

Det ble for lite skriftlighet underveis og dermed har vi nå en diskusjon om hva som ble avtalt i forhold til opprinnelig tekst i kontrakt.

Anders Øverli, 15. juli 2019

Hei Anders, dette oppleves noe urettmessig, vi har sammen utformet avtalen, og basert på dette har vi gjentatte ganger forsøkt å nå deg for å finne en fornuftig og minnelig løsning. Derfor oppleves din evaluering svært urimelig for vår del, spesielt siden arbeidet er av svært god kvalitet og langt over hva som opprinnelig ble avtalt. At du på én evauering kan gi oss tommel opp og 5 stjerner, og på neste dømme oss slik er trist for begge parter. Men vi fortsetter å søke en god løsning for begge parter og håper du er samarbeidsvillig for dette:) Ønsker deg en riktig fremgangsrik dag. Vennlig hilsen Ruben Elvebakken

RENOVERING NORD AS 27. aug. 2019

Oppsett av stakittgjerde

Renovering Nord har satt opp stakittgjerde, bygget veranda og satt opp rekkverk hos meg. De leverte etter avtale og kom med gode råd til forbedring. Ved behov for forbedring i de levert arbeidene ble det raskt tatt tak i og rettet opp. Kostnadene ble som i tilbudene.

Eirin Kjølstad, 26. juni 2019

Skifte bunnsville

Fikk en god dialog med bedriften, de var på befaring og så over utfordringen, og tok på seg oppdraget til en gitt pris. Etter at oppdraget var påbeggynt ble det poengtert med at det var større skade på huset enn de var klar over. Resutatet ble at de avbrøyt arbeidet å dro. Jobben ble ikke utført, og jeg satt igjen med en regning for påbegynnt arbeid, og intet mer.

Ole-kristian Berg, 31. mai 2019

Hei Ole Kristian. Dette stemmer ikke basert på dialog som har vært, din anmeldelse klages derfor inn til mittanbud og vi vil fremlegge korrekt informasjon. For ordens skyld, vi stoppet arbeidet etter at det kom frem svært omfattende skader utover hva opprinnelig arbeid tilsa, deretter sendte vi avviksmelding og det har etter dette vært avventet din tilbakemelding. Ønsker deg en fortsatt fremgangsrik dag. Vennlig hilsen Ruben Elvebakken

RENOVERING NORD AS 17. juni 2019

Sette inne skyvedør 2x2,1 meter

Fantastisk gjeng, stiller opp til avtalt tid, god kommunikasjon. God kvalitet på arbeidet. Jeg vurderer sterkt på å bruke dem på resterende arbeid på huset. Anbefaler å bruke dette firmaet.

Anders Øverli, 27. mai 2019

Fjerne del av rekkverk på veranda,legge ny håndlist

Kom som avtalt og utførte jobben fort og effektivt. Ruben er veldig god på kundebehandling og oppfølging:-).

Marit Pedersen, 7. mai 2019

Bytte bordkle på en vegg

Ruben er hyggelig og profesjonell, og vi opplever han som svært seriøs. Han er løsnings-orientert og sørget hele tiden for at vi ble fornøyd. Han har godt humør og vi følte oss godt ivaretatt i hele prosessen. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Veggen ble foret ut og etterisolert, samt ny kledning ble lagt. Det ble også byttet vinduer og veggen ble malt. Arbeidet ble vakkert utført og i i henhold til tidsskjema. Anbefales!

Linda Margrethe Lundell, 13. nov. 2017

Skifte av tak - fridtjof nansensvei,narvik

Vi har benyttet Smartbygg til skifting av tak (Decra) på hus og uthus i Narvik. Resultatet ble meget bra og jobben utført til avtalt pris. Vi er meget fornøyd. En trivelig gjeng som har vært her og arbeidet. Kan varmt anbefale dem videre.

Svein Olaf Hestdahl, 1. sep. 2017

Bytting av verandapåle

Raskt og godt utført jobb. God pris og effektivt.

Erik Bjørnerem, 11. aug. 2017

Skifte tak på utebod

Utrolig bra jobb, raskt utført innen tidsfrist og til avtalt pris. I tillegg var dette utført av hyggelige og hjelpsomme folk. Gir mine beste anbefalinger. Mvh Håvard Hårstad.

Håvard Hårstad, 10. aug. 2017

Forbedre lufting på loft

Takk til Ruben på Smartbygg Narvik som utførte jobben kjapt og fagmessig til en god pris :-).

Per Børre Seloter, 12. juli 2017

Platting,ca 40 kvm ønskes bygd

Effektivt og pent utført arbeid! Vi er veldig fornøyde med snekkerne som var her.

Eirik Mack Eilertsen, 9. mars 2017

Bygging av gapa-huk/grillhytte

Ruben gjorde en super jobb for oss. Firmaet bygde oss et flott et samlingsspunkt i barnehagen vår hvor vi kan lage mat, ha samlinger, foreldrearrangement og leke. De var raske på å svare på mail og gi tilbakemelding på våre spørsmål, vi ble hele tiden tatt med i prosessen og nå har de levert en kjempeflott grilllhytte som vi gleder oss til å bruke.

Renate Hansine Sandvoll, 5. des. 2016

Plassbygd reol

Vi bestilte en plassbygd reol og ble veldig fornøyd med resultatet. Hyllen ble bygd til avtalt tid og sendt til Bodø. God service.

Hilde Lorentsen, 22. sep. 2016

Bygging av balkong,innen 23.05.16

Vi er svært fornøyd med resultatet. De gjorde en god jobb til en god pris, og ble ferdig før avtalt tid.

Tina Marianne Pangonienè, 14. sep. 2016

Fasademaling

Smartbygg malte og skiftet ut vinduer. De kom til avtalt tid, jobbet dag og kveld og avsluttet i rett tid. Trivelige var de også!

Knut Hansvold, 23. juli 2016

Utskifting av vinduer i karnapp

Dette ble svært godt utført. Smartbygg fant mer råttenskap, og utrettet dette med små ekstrakostnader for oss. Fikk også utført oppsett av skap, golvlegging, skifting av vindu og boring til ventiler med svært godt resultat. Firmaet dukket opp til avtalt tid, jobbet dag og kveld og avsluttet til avtalt tid. Anbefalt! !

Knut Hansvold, 23. juli 2016

Bekle trappetrinn

Vi er svært godt fornøyd med utførelsen! Tiden ble overholdt , noe vi setter stor pris på ! Vi var usikre på hvordan utførelsen skulle være i forkant, men fikk gode råd å tips på befaringen! Anbefales !

Terese Sletten Torsteinsen, 15. juli 2016

Oppføring av 2 verandaer

Smartbygg Narvik AS har vært et positivt bekjentskap. De har utført jobben til punkt og prikke. De har vært lett å samarbeide med, stått på og holdt avtaler. De får mine beste anbefalinger.

Knut-arne Johnsen , 11. juli 2016

Maling av tak ca 50m2

Flott utført arbeid av trivelige gutter. Kom til avtalt tid og ingenting å si på prisen :-) Kan absolutt anbefale dem :-).

Idrun Nilsen, 4. juni 2016

Bygge ut veranda

Godt fornøyd med jobben. Startet og avsluttet til avtalt tid. Ryddig kommunikasjon med kontrakt og dokumentasjon av arbeid. Veldig fint utført arbeid. Anbefales!

Kjetil Hafstad, 23. mai 2016

Bygge et gelender til terrasse.

Smartbygg Narvik AS utførte en super jobb med å bygge nytt rekkverk til oss. De utførte jobben rask og effektivt og utrolig hyggelig og koselige mennesker som jobber for Smartbygg Narvik AS. Vi er superfornøyd! :).

Karina Fredagsvik, 19. april 2016

Diverse innredning arbeide

Ruben gjorde en skikkelig bra jobb hos oss. Det tok litt lengre tid enn vi hadde planlagt, men det var nok knyttet til vår undervurdering av jobben. Absolutt anbefalingsverdig.

Asbjørn Danielsen, 11. nov. 2015
Vis flere evalueringer

Kart