Siste evalueringer (17)

Legge kantstein

Veldig fornøyd med Master Hageservice AS. God kommunikasjon hele veien. Utrolig serviceinnstilt. Konkurransedyktig pris. Oppdraget var kantstein i oppkjørsel og langs gangstier til hver hus. Skikkelig fornøyd med resultatet.

Torunn F Hellesund, 23. aug. 2019

Klargjøre hage for legging av plen,med mulighet for å også legge plen

Veldig ryddig aktør! God dialog, faglig sterk vurdering i fm graving og legging av jord og plen, ryddig og transparent prisoppsett og hyggelige folk. God oppfølging i etterkant og bytting av dårlige plenlapper på utførendes initiativ. Plenen min ser strålende ut!

Alexander Piroud, 22. juli 2019

Legge belegningsstein utenfor husinngang,

Master Hage og Anlegg gjorde en kjempejobb med å legge brostein utenfor huset. De kom til avtalt tid og gjorde en flott jobb. Kan sterkt anbefale dette firmaet.

Lars Christophersen, 19. mars 2019

Mure 17 meter med blomsterkasser

Master hage murte et flott bed og leverte jord med svært god kvalitet som passet til mine roser. Enkel og hyggelig kommunikasjon på engelsk.

Anja Oen, 5. des. 2018

Rydding av hage og fjerning av trær og busker,samt legge ny terrase

Vi er godt fornøyd med jobben som ble gjort i hagen vår. Alt ble utført slik som vi ønsket det. Høflige, hyggelige og ikke minst flinke arbeidere. Vi gir dem vår beste anbefaling.

Rune Brattåker, 1. okt. 2018

Legging av belegningsstein,ca. 50m2

Jobben ble gjort nøye og profesjonelt til avtalt tid og pris. Resultatet ble meget bra, anbefales! Alexander M.

Alexander Michelsen, 2. aug. 2018

Belegningstein innkjørsel ca 60-70m2

Master Hage og Anlegg utførte jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Vi er svert fornøyde med det fine resultatet og med måten oppgaven var løst. Prosessen kjenntes god fra start til slutt med bra service, opfølging og driv gjennom hele prosjektet. God kommunikasjon, og alle avtaler ble holdt. Prosjektet var gjennomført innenfor avtalt kort tidsramme. Vi er glade vi valgte Master Hage og Anlegg til denne jobben og anbefaler firmaet til andre.

Jakob Christian Norup, 9. juni 2018

Planering av hage / levelling the garden

De fulførte jobben som avtalt. Bart er bra med kommunikasjon og han gir en ekstra innsats for at kunde blir happy. Det har vi satt masse pris på. Vi er fornøyd med jobben de har gjort.

Suzanne De Kruijk, 31. mai 2018

Hagearkitekt

Veldig godt fornøgd. Utruleg samarbeidsvillige. God informasjon underveis, og jobba som berre det. Heilt supert. Anbefales.

Harald Kvamsdal, 11. mai 2018

Bygging av mur

Bygget ny støttemur. Jobben ble gjort effektivt og raskt i henhold til avtale. Konkurransedyktig pris.

Morten Furholm Pettersen, 9. mai 2018

Hage arbeid og hageplanlegging,litt utesnekring,maling ute,gressklipp

God dialog. Fornøyd med at sjefen tok mine vurderinger av arbeidet til noe av hans personell alvorlig og gjorde ting riktig på egen regning etterpå! Seriøst og stor respekt til eget arbeid. Stort arbeid med hage rydding og utplassering av bark. Stort (100m2+) terrassevask og -beising og maling utvendig av enebolig samt rensing av betongtakstein. Gressklipp. Skal bruker firmaet videre til flere prosjekt.

Ruben C. Roman, 6. april 2018

Belegningsstein inngangsparti

Vi valgte Master Hage og anlegg til vårt oppdrag fordi de gjorde best inntrykk ved befaring. De møtte opp til avtalt tid, og forklarte detaljert om hvordan de ville løse oppdraget. Oppdraget med utført meget tilfredsstillende, og resultatet ble bedre enn forventet. Faglig dyktig, og ryddige i alle ledd. Veldig hyggelige folk var det også. Jeg vil absolutt anbefale Master H&A til lignende oppdrag.

Christian B Aarseth, 31. juli 2017

Planering og legge ferdig plen

Jobben ble gjort rask og effektivt, og med veldig godt resultat. Anbefaler de til andre som skal gjøre liknende jobb, veldig hyggelige folk å samarbeide med.

Anne, 26. juli 2017

Belegningstein

Fantastisk arbeid og meget hyggelig og profesjonelle . Vil bruke de igjen ved neste prosjekt vi skal utføre.

Mona Ludvigsen, 6. juni 2017

Hageprosjekt: adolph bergs vei,5089 bergen

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Master Hage og Anlegg. De kom på gratis befaring, svarte raskt og ga et godt tilbud. Arbeidet ble tilpasset sameiets budsjett og behov. De var opptatt av at vi skulle være fornøyde, kom med innspill underveis, var klare på å ikke ta betalt for ekstraarbeid med mindre det var avtalt på forhånd, og var alltid tilgjengelig på telefon ved behov. Anbefales. Knut M.

Knut Hausken Magnussen, 6. mai 2017

Innendørs maling

Utmerket jobb.

Jiro Fatah, 13. nov. 2016

Fjerning av jord

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Master hage og anlegg. De kom på gratis befaring, svarte raskt og ga et godt pristilbud. Jobben ble utført raskt, og vi følte hele tiden at arbeiderne var opptatt av at vi skulle bli fornøyd. Anbefales!

Ingvill Standal Aase, 22. mars 2016
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2019

i enhetsregistret
  • Ansatte
    3
Roller
Daglig leder
Bartosz Pawel Masternak
Styrets leder
Bartosz Pawel Masternak
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2019-05-14
Bransje
81.300 Beplantning av hager og parkanlegg
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 06-09-2019 12:16:17
Se regnskapstall

Kart

Kart