BJØRN JARLE AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

BJØRN JARLE AS

Madrassmesteren, er et familie-eid aksjeselskap, som startet sin virksomhet midt på 1980-tallet. Spesialister på Madrasser og søvn. Her har du Norges største utvalg på madrasser og stor kunnskap om hva som er riktig seng for deg. Velkommen inn til vår drømmeverden!Madrassmesteren, Bjørn Jarle AS, [MVA 937 462 026](http://www.purehelp.no/company/details/bjoernjarleas/937462026)

 

Madrassmesteren, Bjørn Jarle AS, er et familie-eid aksjeselskap, som startet sin virksomhet midt på 1980-tallet.

I 1996 startet vi opp med Madrassmesteren, etter å ha solgt kvalitetsmøbler siden oppstarten.

Vi flyttet inn i større og mer praktiske lokaler i 1997 og etter 5 år hadde vi vokst oss for store også for disse lokalene. I juni 2003 åpnet vi ny og større butikk i Hillevågsveien 101. Denne ble etter hvert utvidet med ca 1000m2 og fremstår i dag som Norges største butikk i sitt slag.

November 2011 åpnet vi vårt nye konsept; [Fader Jakob Home](http://madrassmesteren.no/fader-jakob). Her har vi samlet verdens ledende merker innen hjemmetekstil. Denne er unik i sitt omfang og er stadig i utvikling.

 

Velkommen inn til vår drømmeverden!

 
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften