SMART BOLIG AS

4.5 (4 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Akersbakken 37, 0172 Oslo
 • Åpner i dag klokken 11
  Søndag Stengt

SMART BOLIG AS

Smart Bolig AS og Don Lawrence Arkitekt er et samarbeid mellom arkitekt og byggmester. Sammen er vi en totalleverandør av byggetjeneste som dekker design og søknadsprosessen til utførelse og ferdigstillelse.

Vi har sentralgodkjenning og kan stå som ansvarligsøker, prosjekterende eller utførende på din søknad til kommunen.

Smart Bolig AS består av profesjonelle snekkere/tømrere. Ved at vi har et samarbeid med en arkitekt, en ingeniør, en rørlegger og en elektriker kan vi ta for oss de aller fleste oppdrag. Vi kommer gjerne til deg for et uforpliktende og kostnadsfritt møte/befaring for å vurdere omfang og kostnad.

Vårt team garanterer høy kvalitet på arbeidet, effektivitet og punktlighet.

Don Lawrence Arkitekt er et arkitektfirma med fokus på næring- og boligprosjekter fra små tilbygg og påbygg til større nybygg. Firmaet består av den amerikanske sivilarkitekten Don Lawrence som har jobbet profesjonelt i både New York og Oslo med ulike prosjekter og for flere anerkjente arkitektkontorer, blant annet Snøhetta.

Lawrence har sentral godkjenning som både ansvarlig søker- og prosjekterende og er medlem i Norske Arkitekters Landsforbund (NAL).

Kontoret har et godt nettverk og samarbeidspartnere i byggebransjen som inkluder entreprenører, ingeniører og spesialrådgivere som kan tilby komplette tjenester som å fullføre prosjekter med konsept- og designutvikling, søknadprosess og ferdigstillelse.

LINKER:

- [PROSJEKT OVERSIKT](https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zBmZbn6Wf4DM.k7OMfnyxGPBc)

- [BEVIS FOR SENTRAL GODJKENNING](http://sgregister.dibk.no/enterprises/999147887)

- [BRØNNØYSUNDREGISTER NEØKKELOPPLYSNINGER ](http://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=999147887)

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 11
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften