BJØRNARÅ RØRLEGGERMESTER AS

5.0 (3 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

BJØRNARÅ RØRLEGGERMESTER AS

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Rørlegger Bjørnarå ble startet i 1986 av Oddvar Bjørnarå og er et lite, lokalt rørleggerfirma med mye erfaring fra arbeid i små og store prosjekter. Firmaet ble overtatt av sønnen Kåre Henning Bjørnarå i 2009. Dette skjedde etter at Kåre Henning hadde jobbet mange år i firmaet. Kåre Henning Bjørnarå har mesterbrev, sentralgodkjenning og over 18 års erfaring fra rørleggeryrket.

 

LOKAL, SOLID RØRLEGGERMESTER

Vi er et godt innarbeidet og lokalt firma, som sørger for å komme på tiden vi har avtalt med kundene. Dessuten vet du alltid hvem som kommer til jobben hos deg når du bruker Bjørnarå; det er rørleggermester Kåre Henning Bjørnarå. Han er bedriftens eneste ansatte og setter sin ære i å utføre godt håndverk av høy kvalitet.

 

OPPDATERT RØRLEGGER MED DE GODE RÅDENE

Kåre Henning er generelt meget interessert i faget og er derfor alltid oppdatert i nye produkter som leveres, nye designlinjer, produktnyheter osv. Trenger du råd til valg av utstyr - eller ønsker å vite hva som rører seg av nyheter i bransjen, er det bare å ta kontakt. Rørlegger Bjørnarå utfører alle typer rørleggerarbeid i bolig. Både i nybygg og ved renovering av eldre boliger.

 

OVERLAT HELE JOBBEN TIL BJØRNARÅ

Vi tar gjerne hånd om hele prosessen, fra planlegging til ferdig resultat. Som håndverkere kjenner vi fagmiljøet og vet hvilke fagfolk vi selv stoler på - og som du kan stole på. Vi tilbyr å organisere samarbeidet med murer, elektriker, snekker, maler og gravemaskin om nødvendig. Alt fra felles befaring ved oppstart, innsamling av anbud og koordinering av arbeidet frem til ferdig resultat. Alt dette våger vi å love til avtalt tid, nettopp fordi vi har full tillit til samarbeidet og kvaliteten teamet leverer!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften