Siste evalueringer (32)

Montere gulvlister til pergo laminatgulv ønskes lagt av fagmann.

Byggmester Røgenes & co har lista 3 rom, gang og stova. Dei har og skifta wc til vegghengt samt bygga kasse til dette. Raskt svar på mitt anbud, befaring påfølgjande dag og starta på arbeidet etter 2 virkedagar. God kommunikasjon gjennom heile prosessen. Eg er svært nøgd med det dei har gjort. Anbefales.

Sigmund Pedersen, 9. nov. 2020

Nye vinduer og dører ferdig montert

Fantastisk utført arbeide av meget profesjonelle aktører. Anbefales!

Nicholas Kauffmann, 4. aug. 2020

Utbedring etter vannskade

Godt fornøyd, fagfolkene var svært effektive og leverte arbeid av høy kvalitet. Prisoverslag og total pris samsvarte og det ble ingen uforutsette merkostnader. Jeg måtte be om "ferdigattest" 2 ganger, men da jeg fikk denne var den dekkende og presis. Velger derfor fortsatt å gi full score siden dette bare var en mindre bagatell.

Håvard Lea Tvedt, 10. juli 2020

Skifte vinduer

Hyggelig kar og flinke folk.

Ulf Jonny Alexander Berg, 9. april 2020

Oppussing av stue og kjøkken + bytte vinduer

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. God kommunikasjon, holdt tidsfrist og godt utført arbeid. Hyggelige og norsktalende fra Jæren. Kan trygt anbefale Byggmester Røgenes. Bruker de mer enn gjerne igjen.

Stina Johannessen Junge, 28. jan. 2020

Skifte tak

Dyktige arbeidsfolk, kom alltid som avtalt. God kommunikasjon og alltid blid og høflige. Taket er vi kjempefornøyd med.

Parvez Amin, 23. jan. 2020

Omlegging av takstein på hus og garasje.

Bra utført arbeid til en god pris.

Lars Bringaker, 24. okt. 2019

Nytt bad.

Jeg har funnet et byggefirma som leverer👍🏻 profesjonelle folk, nydelig arbeid, topp service og til avtalt pris og tid. Anbefales på det varmeste😃.

Ingrid Anne Vatne, 23. sep. 2019

Utskifting av store vinduer og skyvedør

God gjennomført oppdrag! Effektiv dialog og god kontinuitet fra forespørsel til ferdigstilling. Arbeidsstedet ble holdt ryddig både ute og inne - veldig viktig når en bor der samtidig. Vi forespør gjerne Røgenes ved neste anledning. Anbefales!

Olav Rasmussen, 12. sep. 2019

Ny kledning på 3 sider av enebolig,ny treplatting og trerekkverk på terasse m.m. terasse m.m

Oppdraget ble utvidet mye etter ønske fra kunde. Følgende arbeid ble utført av Røgenes & Co AS: * Ny kledning på hele huset. * Nye takrenner på hele huset. * 17 nye GILJE-vinduer(samtlige i sokkel-/hovedetasje). * 2 nye hoved- og 2 nye verandadører(GILJE). * Ny terrasse/rekkverk inkl. Utvidelse av terrasse. * Ny trapp og platting ifm terrasse. * Ombygd inngang ved ny hoveddør. * Alt tømrerarbeid ifm nytt kjøkken i hovedetasjen. Gikk for Byggmester Røgenes & Co, selv om de lå over gjennomsnittet prismessig sammenlignet med de andre tilbudene jeg fikk. Arbeidet ble utført effektivt og med høy kvalitet på utførelsen. Endringer underveis ble løst fortløpende med daglig leder som alltid er tilgjengelig og løsningsorientert. ANBEFALES ! Svein.

Svein E. Bekken, 23. mai 2019

Bytte takvinduer

Godt utført arbeid. Kjapt og til avtalt pris. God kommunikasjon hele veien. Kan anbefale disse.

Sølve Rugland, 10. mai 2019

Ny terrasseplatting ca 17kvm

Vi var veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Pålitelig firma med høy kvalitet og til avtalt pris. Vi kontakter de garantert igjen når vi behøver fagfolk i arbeid .

Rune Johnsen, 22. april 2019

Renovering av 1 etasje og åpning av betong bærevegg

Fikk utført renovering av en hel sokkeletasje inkl bad, betongsaging , utskiftning av vinduer m. M. Er meget fornøyd med både effektiviteten og den profesjonelle utførelsen av dyktige fagfolk. Daglig leder Roy Frode var alltid tilgjengelig, svarte raskt på alle henvendelser, hadde gode forbindelser og koordinasjon av alle involverte parter i prosessen. Han var ofte innom, inspiserte arbeidutførelsen og sluttresultatet. Kort oppsummert: Arbeidet ble utført etter prisoverslag med god kommunikasjon underveis og er meget fornøyd med sluttresultatet. Vil både anbefale og bruke Røgenes igjen ved en senere anledning!

Benedicte Heimnes, 22. feb. 2019

Innvendig oppussing / renovering

Vi valgte Røgenes basert på befaring, pris og underleverandører. De utførte en renovering med god kvalitet og vi er veldig fornøyde med resultatet. Vi ønsket å ha en kontaktperson gjennom prosessen og Røgenes tok denne oppgaven på en god måte. Det var enkelt å få kontakt til en hver tid og ting ble tatt fortløpende med underleverandører. Kan anbefales!

Leiv Arild Haugland, 28. jan. 2019

Renovering av vaskerom

RENOVERING AV VASKEROM Valgte byggmester Røgenes etter befaring fra flere. Allerede da fikk vi et godt inntrykk på grunn av nøyaktighet og gode innspill. Jobben ble utført som avtalt og med god oppfølging underveis. Profesjonelle, hyggelige og ryddige fagarbeidere. Vi vil anbefale byggmester Røgenes på det varmeste og vil bruke de også ved senere anledning.

Trygve Dahl, 27. jan. 2019

Flink tømrer for gjennomgang av hus,diverse arbeid

Mange firma på befaring, men valgte Røgenes. De skjønte hva som var utfordringen og er lette å kommunisere med. Norske faglærte tømrer fra jæren. Skikkelig håndverk med norsk standard. Kommer på tiden. Står på hele dagen. Hyggelige og greie er de også. Liker når de kommer med profilerte firmabiler med godkjent byggmester og ansvarsrett symboler. Det tar seg godt ut i nabolaget når du holder på med renovering av et hus. Kjempefornøyd!

Jostein Måsvær Vatne, 5. des. 2018

Skifte av tak

Vi er meget fornøyd med arbeidet utført av Byggmester Røgenes & Co. Jobben ble utført med topp kvalitet, til avtalt tid, avtalt pris og av meget hyggelige og profesjonelle folk. De leverte et detaljert og bra tilbud og holdt god dialog med oss underveis i prosessen, noe som sikret forutsigbarhet gjennom byggeperioden Jeg kommer definitivt til å benytte med meg av Byggmester Røgenes igjen, og anbefaler gledelig andre å gjøre det samme Espen.

Espen Kyllingstad, 8. okt. 2018

Befaring + oppussing av bolig fra 60 tallet.

Jeg er nå ferdig med oppussing av en tomannsbolig fra 60 tallet. Her ble det utført totalrenovering av 2 bad + en del elektrisk og snekkerarbeid ellers i huset. Jeg valgte Byggmester Røgenes etter befaring med 4 håndverker firma. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen: befaring, arbeid og kommunikasjon underveis, lure løsninger og forslag, gode samarbeidspartnere og pent sluttprodukt + oppfølging etter fullført arbeid for å sjekke at alt var bra. Vi ble enig om en fullpris for hele oppdraget og jobben ble gjort både til avtalt tid og pris. Neste gang jeg har et prosjekt kommer jeg til å ringe Byggmester Røgenes direkte.

Mats Ajaxson, 5. okt. 2018

Renovering av bad - 8,4 m2

Jeg har bare gode erfaringer med Byggmester Røgenes, profesjonelle og pålitelige gjennom hele prosessen. Jobben ble utført i henhold til avtale både tidsmessig og prismessig, gode løsninger etter forslag fra byggmesteren. Anbefales!

Silje Anfinsen Østrem, 3. okt. 2018

Oppussing av kjellerstue

Jobben er ferdig. Oppussing av kjellerstue og bad. Jobben gikk raskt unna og kjempefornøyd med sluttresultatet. Tusen takk til dere begge som var her og jobbet. Kommer tilbake til dere over nyttår. Mvh Ada Sando.

Ada Sando, 29. sep. 2018

Renovering av 8 kvm bad.

Jobben ble utført av skikkelige fagfolk til avtalt tid. Et par dager med uforutsette pauser grunnet koordineringssvikt ellers gikk progresjonen jevnt og trutt. Kommunikasjonen med arbeidsleder hans og løsningsvillighet, var særdeles god.

Sigvald Remøy, 4. sep. 2018

Bytte tak.

Jobben ble utført på avtalt tid og avtalt pris. Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Veldig hyggelige og profesjonelle folk.

Dan Børge Lein Vatnemo, 14. juni 2018

Renovering av baderom

Totalrenovering av bad. Kjapp til å komme på befaring og inngi anbud. Kom med råd og innspill. Pliktoppfyllende. Passet på at alle leverandører utførte avtalt jobb til avtalt tid. Godt fornøyd med både jobb og resultat. Brukes gjerne igjen.

Iren Skretting Amdal, 20. feb. 2018

Renovering av baderom

Full renovering og utvidelse av bad. Jobben ble gjort innen avtalt tid. Folk som står på for å få jobben gjort, dette gjelder også samarbeides partnere. ( rørlegger, elektriker og fliselegger.

Jon Egil Sunde, 29. jan. 2018

Vaskerom,enebolig. ca.20m2 helrenovering

Byggmester Røgenes &Co har laget et fantastisk vaskerom hos oss. De utførte en utmerket jobb. De holdt tider, ryddet perfekt og leverte imponerendnde håndverk. Service var topp! Anbefaler Byggmester Røgenes & Co på det aller sterkeste! Du vil ikke trege!

Nina Pauline Haugland, 18. mai 2017

Oppussing av bad - ca 5 kvm - badet blir ryddet og klart til å legge varmekabler og baderomspanel - montering av toalett,vask og duskabinett i

Veldig bra jobba, jobben ble levert nøyaktig på avtalt tidspunkt og levert akkuratt som avtalt. Kan trygt anbefales.

Runar Malmin, 2. jan. 2017

Sette inn 6 vinduer (5 nye,og 1 bytte)

Røgenes & Co kom og gjorde deler av anbudet (resten skrinla jeg). Her er kvalitet av høyeste nivå i alle ledd, både i service og ikke minst i utførelse. Finere arbeid tror jeg ikke jeg har sett utført (og jeg er et petimeter). Dette er ekte fagfolk i aksjon! Alt ble som avtalt i forkant! (Og de rydda så fint etterpå at vi nesten ikke ville tro det) Jeg kan ikke få skrytt nok av Røgenes & Co. Anbefales på det aller, aller sterkeste!

Jan Ingvar Eie, 20. des. 2016

Vinterhage

Meget godt fornøyd med dette firma, utførte jobben med dyktige tømmermenn og til avtalt tid og pris. God kommunikasjon under byggingen. Kan absolutt anbefales.

Ove Gundersen, 15. des. 2016

Isetting av velux vindu i tak

Bra utført jobb. Er fornøyd. . . Til avtalt pris. . .

Roy Ove Særheim, 16. okt. 2016

Wooden fence for outdoor terrace.

The builder is unprofessional and scams people. We had an agreement to complete full work for Nok 49500 and with lump sum deal. However the final bill was 35% Higher. Please contact me for more details and i will recommend no one to use this builder.

Digvijay Rajan, 27. aug. 2016

Platting + trapp

Platting og trapp ble ferdig på avtalt tid. Er godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Kåre Torkildsen, 3. juli 2016

Skifte ytterdør/inngangsdør

Godt fornøyd. Svarte kjapt på henvendelser og kunne starte på jobben veldig kjapt.

Therese Wium Jakobsen, 14. juni 2016
Vis flere evalueringer

Kart