OSLO MURMESTERBEDRIFT AS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Strømsveien 200, 0668 Oslo
 • Åpner i morgen kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

OSLO MURMESTERBEDRIFT AS

jobber for borettslag, sameier, eiendomsutviklere, konsulenter og noen av Norges største entreprenører.


Vi vet at oppfølging og kvalitet er Alfa og Omega i denne bransjen, og er derfor veldig opptatt av at våre kunders ønsker og forventninger blir innfridd.
Når du er i kontakt med oss vil du oppleve at ditt prosjekt blir samvittighetsfullt tatt vare på, både med hensyn til kvalitet, økonomi, sikkerhet og miljø.
Vi satser på kompetansebygging i vår stab:


Vi er en mesterbedrift innen mur- og tømmerfaget, og rekrutterer aktivt svenne- og mesterbrev.
Vår prosjektlederstab har over 65 års erfaring med rehabilitering og murerarbeid.
Vi er også godkjent som opplæringsbedrift, og stadig på utkikk etter flinke lærlinger, med et hjerte for faget.


Oslo Murmesterbedrift AS har lang erfaring med utvendig murarbeid, og jobber med alt fra nye puss-systemer, til antikvarisk rehabilitering. Når man skal utbedre eldre fasader er det viktig å ha produktkjennskap og erfaring for å velge rett rehabiliteringsmetode. Materialvalg og utførelse må være av riktig kvalitet, og ha riktig kjemisk sammensetning, for at samspillet mellom gammelt underlag og nye produkter skal fungere i lang tid.


Moderne byggeprosjekter er regulert i en rekke lovverk, standarder og normer. Ikke alle har nødvendig kunnskap, eller tid, til å detaljstyre et byggeprosjekt. Ved hjelp av vår faglige kompetanse og erfaring kan vi tilby komplett prosjektstyring, som totalentreprenør. Det vil si at vi tar ansvar for alle nødvendige søknader og prosjektering, og kontraherer og styrer alle fag i prosjektet, fra snekkeren til elektrikeren. Slik får du som byggherre kun en kontraktspart å forholde deg til, som gir deg en totalleveranse. Våre prosjektledere har mange års erfaring med totalentrepriser og prosjektstyring, fra store og små prosjekter.Enten du har fått fyringsforbud, eller om du ser at skorsteinen trenger rehabilitering, kan vi hjelpe deg. Oslo Murmesterbedrift AS har to egne «pipe-team» med egne ansatte som nesten utelukkende driver med piperehabilitering. De er årlig innom flere hundre leiligheter for montering av ildsted og rehabilitering av piper, og har gode rutiner for informasjon og nøkkelhåndtering. Les mer om metoder for piperehabilitering på våre nettsider, eller kontakt oss for en gratis befaring.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

 • Åpner i morgen kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften