Siste evalueringer (20)

Skifting av ytter kledning

Jeg kan anbefale Zawistowski Byggservice. De har utført et godt arbeid, kommet med gode forslag og holdt seg til avtalt pris! Lykke til Marcin.

Gard, Sarpsborg, 14. april 2019

Bygge på veranda

Vi er veldig fornøyde med utført arbeid av Zawistowski Byggservice. Alt utført til tiden og i god kvalitet. Vi kan anbefale Marcin og gutta hans til lignende prosjekter.

Sylvia, Torp, 4. juni 2018

Oppussing veranda

Jobben ble utført i forhold til avtale, tidspunkt og pris. Kjempe hyggelig håndtverker som vet hva han driver med, her kan vi ikke trekke på noen ting. Zawistowski Byggtjeneste v/ Marcin kan vi anbefale på det sterkeste til både små og store jobber.

Tage, Fredrikstad, 25. mai 2018

Sette opp baderomsplater

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Kan anbefales.

Majken, Gamle fredrikstad, 20. des. 2017

Tilbygg

Disse var veldig flinke snekkere, arbeidet ble utført på et svært høyt fagniva, dette var et firma som viste hva de drev med. Vi hadde en befaring på alt som måtte gjøres, alt dette ble utført etter avtale (pris/arbeid).

Dette var et stort prosjekt et tilbygg på 40 m2 som de håndterte veldig godt. Disse kommer vi til å bruke igjen på neste prosjekt. Disse kan vi anbefale til andre.

Martin, Kråkerøy, 14. des. 2017

Maling mm utvendig ca 300 m2

De vasket, skrapte der det var nødvendig og malte ca 300m2 fordelt over 3 blokker i vårt sameiet. Mye av jobben måtte utføres med lift. Utførte jobben til stor tilfredsstillelse, når de kom over råtne bord skiftet de også dette, avtalt tilleggsarbeid. Hvis det er noe negativt så er det at det tok litt lang tid å få tilbud. Ellers kan Zawistowski byggservice trygt anbefales.

Fredrik, Fredrikstad, 9. des. 2017

Bytte klednig vegger og legge ny takstein på tak.

Zawistowski Byggservice har gjort en flott jobb med å legge nytt tak og ny kledning. De malte også for oss. Er veldig fornøyd med jobben de utførte her hos oss. Anbefaler dem til de som skal ha noe gjort på huset og de var veldig hyggelige. Harry og Gunn-Lisbeth.

Harry, Tistedal, 17. sep. 2017

Maling av gammelt hus ca 80 kvm

Oppdraget var å male huset. Etter at de hadde vasket det, ville de ikke lenger male huset, men tilbydde meg å kle om de to veggene som var dårligst. (Huset var fra 1900 og var sist malt for 15 - 20 år siden. Og trengte nok å få ny kledning. ) Vi ble enige om å droppe malingen, bortsett fra baksiden av huset som ikke hadde så dårlig kledning. Og de har nå byttet kledning på forsiden og vestsiden av huset. Det ble meget bra og jeg er meget fornøyd.

Erling, Halden, 15. aug. 2017

Maling av hus

Godt utført arbeid. God kommunikasjon. Dessverre ble det en del søl på bakken ved inngangspartiet og de tok ikke hensyn til takrennene.

Kristoffer, Halden, 22. juni 2017

Terasse

Terasse Jobben ble utført til punkt og prikke. Meget raskt og effektivt til avtalt pris og meget godt håndverk. Vi anbefaler firmaet på det varmeste. 16. Mai 2017 Harald og Trude Ovrum.

Harald, Båstad, 17. mai 2017

Bygge garasje

De støpte såle og bygget garasje for meg. Jeg er fornøyd med resultatet og service.

Tormod, Tistedal, 21. april 2017

Ny terrasse/veranda ca 100 m2 i råde

Verandaen ble fantastisk fin, men vi synes ikke noe om at han hadde bestilt sement og planker på vår regning som de tok med seg til neste kunde, vi fikk prisen litt ned. Kjøp egne materialer.

Ida, Råde, 18. april 2017

Hei Ida, takk for evalueringen. Når det gjelder materialene så var det slik at du fikk en total pris inklusive materialer. Dette innebærer at du kun har betalt for det som har blitt brukt, ikke noe mer. Resten av materialene tilhører dermed oss. I dette tilfelle var det også slik at vi fikk levert materialer til 2 prosjekter samtidig.

Zawistowski Byggservice 18. april 2017

Total renovering av stue/spisestue

Zawistowski Byggeservice har levert varene til avtalt tid og pris. Positive bemerkninger: - De bryr seg om løsningene, og spør gjerne dersom de er i tvil om hvordan du ønsker det. - De er flinke på rådgivning i forhold til vanskelige valg i en byggeprosess. - Holder avtaler, og rapporterer eventuelle avvik i god tid. - Leverer kvalitet - God dialog i hele bygge/oppussingsprosessen. - Hyggelige og vennelige ! Anbefales !

Kjartan, Halden, 12. april 2017

Snekker ønskes.

Svært fornøyd med jobben de utførte. De en nøysomme, presise på tid og flinke. Kan anbefales på det sterkeste.

Rita, Skiptvet, 20. des. 2016

Sparkling og maling av nybygd gang på 12.4 m3

Meget bra utført jobb.

Trond, Gamle fredrikstad, 19. des. 2016

Maling av hus

Veldig fornøyd.

Pål, Tistedal, 27. sep. 2016

Bygging av terrasse/veranda

Bygde en terrasse på 90kvm Utrolig flinke,og fint detaljert arbeid,bra kommunikasjon under byggeprossesen. Kan anbefalles på det sterkeste.

Rene, Fredrikstad, 19. sep. 2016

Legging av klikklaminat gulv,male og noe tapetsering

Meget fornøyd. Raske, effektive og pent resultat.

Andreas, Fredrikstad, 11. aug. 2016

Bygge veranda. 2 etg.

Møtte til avtalt tid. Gjorde en rask og god jobb. Bygget en veranda på 35m2 på 5 dager! Meget hyggelige folk som jeg virkelig kan anbefale videre. De skal også gjøre flere prosjekter hjemme hos meg.

, Skjeberg, 19. juni 2016

Div. snekkerarbeid hytte halden

Zawistowski Byggservice V/Marcin er dedikerte karer som legger æren i å gjøre en god jobb. De kommer når de sier de skal komme, er ferdige når de sier de skal være ferdige og det koster det de sier det skal koste. Vi er meget fornøyd :).

Jostein, Halden, 7. juni 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Krysiak Bygg-og Vaktmesterservice

4.7 108 evalueringer Tistedal

Halden Tømrerfirma AS

4.9 30 evalueringer Tistedal

Zawistowski Byggservice

4.6 20 evalueringer Tistedal