Siste evalueringer (15)

Helrenovering av bad

Veldig fornøyd med arbeid og pris. De stilte opp underveis og var lett å kommunisere med. Kommer absolutt til å bruke igjen om nødvendig og anbefales på det varmeste. Badet ble også ferdig på kort tid.

Stine, Oslo, 10. mars 2021

Rehabilitering av bad

Vi engasjerte Bygg og Bad AS til å gjennomføre totalrenovering av bad. Vi er meget fornøyd med arbeidet. Bygg og Bad har vært profesjonelle og pålitelige fra første kontakt til dokumentasjon av arbeidet som er gjort. Arbeidet ble utført til avtalt tid til avtalt pris. Kvaliteten på arbeidet er meget bra. Firmaet har vært meget lett å kommunisere med underveis og har vist stor fleksibilitet. Jeg kan gi Bygg og Bad mine beste anbefalinger.

Terje, Oslo, 8. des. 2020

Total renovasjon av to bad i enebolig fra 1986

Vi benyttet Bygg og Bad AS til riving og totalrenovering av to eksisterende bad. I tillegg skiftet de ut 6 innerdører. Ejup var en særdeles hyggelig fyr og koordinerte prosjektet på en aldeles utmerket måte. Alle håndverkerne behersket enten norsk eller engelsk, så det var ingen språkbarrierer. Ejup var imøtekommende og tok løpende kontakt for å avklare større og mindre ting det måtte tas stilling til. Snekker-, elektriker-, rørlegger-, flis- og maler-arbeid ble utført samvittighetsfullt og med topp kvalitet! Badene ble ferdigstilt 4 uker etter påbegynt riving! Vi gir Ejup, Bygg og Bad og de andre dyktige håndverkerne som var involvert i prosjektet, våre beste anbefalinger! !

Tormod, Oslo, 19. nov. 2020

Oppussing av bad

Bygg og Bad AS gjennomførte et større renoveringsprosjekt i leiligheten min som blant annet innebar bygging/renovering av bad og et separat toalettrom i tillegg til flytting av kjøkken, m. M. Det var et veldig godt kvalitativt arbeid som ble utført i henhold til avtalt pris og tid - hvor tiden i tillegg var superkort; litt over 4 uker. Kommunikasjonen underveis var god, i tillegg til at de kom med forslag til smarte løsninger underveis i prosessen. Alt dette, i tillegg til at de er svært serviceinnstilt gjør at jeg kan gi Bygg og Bad AS mine beste anbefalinger.

Anne-May, Oslo, 22. aug. 2020

Oppussing av kjellerstue (ca 18 m²)

Veldig bra resultat. Strakk seg langt for at jeg skulle bli fornøyd. Anbefales videre!

Lars, Oslo, 9. aug. 2020

Tilbygg av ny entre på huset vårt og totalrenovering av bad

Bygg og Bad as renoverte hele første etasje i huset vårt. De rev alt og bygget opp fra bunn av. De var ekstremt profesjonelle, dyktige og raske. De ordnet alt fra elektrikere, malere, rørlegger, samt at de ga ekstra service ved bl. A å hente kjøkken for oss på Ikea. De kom med gode ideer til gjennomføring, som vi ble utrolig fornøyde med. De la om rør og flyttet rundt hele kjøkkenet, satt inn vindu, samt kom med gode forslag til planløsning på badet. De bygget også tilbygg til ny entre, samt tettet igjen trappen og bygget kott under, dette ble veldig bra. De var veldig nøye på detaljer, og vi hadde hele tiden en god kommunikasjon underveis. Utrolig hyggelige folk som anbefales på det høyeste.

Elisabeth, Skedsmokorset, 9. juli 2020

Renovere bad og bod i kjeller

Bygg og Bad AS renoverte nytt bad og bod i kjeller. Godt fornøyd med resultatet. Strakk seg langt for å fullføre på tid. Hyggelige håndverkere. Kan anbefales videre!

Lars, Oslo, 16. okt. 2019

Oppussing av bad

Jobben ble gjort etter avtale. Hyggelige håndverkere, utførte bra arbeid så vi er veldig fornøyde. Eneste å klage på er litt dårlig oppfølging etter arbeidet var gjort, tok lang tid å få alle papirer etc.

Thorbjørn, Strømmen, 22. juli 2019

Helrenovering av bad

Vi er veldig fornøyd med vårt nye bad. Jobben ble utført som avtalt og kommunikasjonen var god. De var raske, jobben ble nøye utført og de var veldig servicevennlige. Vi kan absolutt anbefale Bygg og bad AS for andre som skal pusse opp/renovere bad.

Camilla, Rælingen, 5. mars 2018

Legging av parkett av 100kvm leilighet 2.etg m/heis

Oppdrag: Montere 100 kvm parkett og liste i leilighet; samt demontere og kjøre bort den gamle. Raske, effektive, nøyaktige, profesjonelle, ryddige og hyggelige - Ejup og gutta kan faget sitt! Flott resultat, spesielt listingen helt til slutt. Det vi var blitt enige om på befaringen, ble utført som avtalt. Tidsskjema ble holdt som lovet og prisen var helt grei. Kontakter gjerne Bygg og Bad igjen. Anbefales!

Randi, Skedsmokorset, 4. feb. 2018

Oppussing av leilighet 66m2

Bygg og Bad AS har renovert leiligheten til svært høy standard. Arbeidet er profesjonelt utført innen alle områder, både byggeteknisk og estetisk, og til riktig tid. Anbefales!

Geir, Oslo, 28. juli 2016

Sette opp nytt bad og rehabilitere eksisterende bad

Vi pusset opp ett bad og satte opp et helt nytt bad. Det var en omfattende jobb som ble håndtert svært ryddig, effektivt og av høy kvalitet. Svært hyggelige håndverkere. Godt koordinert med rørlegger, elektriker osv. Resultatet ble veldig bra!

Sigrun, Borgen, 9. mai 2016

Total renovering av enebolig i 2 plan

Vi valgte Bygg og Bad As for total oppussing av vårt enebolig. De var flinke og effektive. Pris, litt billigere enn forventet egentlig. Vi er veldig fornøyde. De var ferdig før avtalt tid. Anbefales på det sterkeste. ! Med vennlig hilsen: Per Vestvik.

Arben, Lillestrøm, 12. mars 2016

Renovering av kjelleren

Kommunikasjonen var meget ryddig og upåklagelig. Resultatet ble nydelig. Fikk mye gode tips og ideer underveis. Jeg kommer garantert til å benytte meg av Bygg og Bad AS igjen, og anbefaler til alle som skal renovere eiendommen sin. Mvh: K. Johansen.

Romerike, Jessheim, 1. mars 2016

Støpe gulv kjellerrom 6m2

Vi valgte Bygg og Bad fordi de var raske til å svare, gi tilbud og tid for gjennomføring. De har utført jobbet meget bra og samvittighetsfullt. De er opptatt av resultatet og har på eget initiativ løst utfordringer underveis. Alt iht avtale - og vel så det!

M., Holter, 1. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart