Siste evalueringer (27)

Legge 74 m2 granittfliser.

Kjempeinnsats fra teamet og topp resultat.

Turid, Hvalstad, 14. okt. 2022

Flislegging av veranda

Veldig fornøyd.

Sissel, Oslo, 17. aug. 2020

Legging av flis på balkong.

Jobben ble gjort helt etter avtalen. Veldig god kommunikasjon underveis, vi fikk beskjed om når de kom osv. Etter hva jeg kan vurdere så er jobben fagmessig utført.

John, Oslo, 28. april 2020

Renovering bad

Super flott resultatet! Punktlig nøyaktig Kom alltid til avtalt tid Svært fornøyd med firmaet å anbefaler dem videre.

Gina, Bekkestua, 12. feb. 2020

Rive 30kvm innetak av gips,samt glassvatt isolasjon

Kommer som avtalt, utført jobb som avtalt, holder orden underveis. Kan anbefales.

Atle, Oslo, 13. nov. 2019

Membran,støp og flis

Hyggelige håndverkere!

Øysten, Oslo, 13. nov. 2019

Fullføring av bad

Emil er veldig dyktig og gjør jobben til avtalt pris og tid!

Andreas, Oslo, 15. mai 2019

Bytte fliser og varmekabler i gang

Emil la «historiske fliser» i entren vår. Vi er kjempe fornøyd med jobben han gjorde. Han kjøpte også inn flisene for oss. Resultatet kunne ikke blitt bedre. Anbefales!

Tom, Hvalstad, 16. feb. 2018

Flislegging bad

Fikk totalrenovert bad på 6,3 m2 av Emil i sommer. De kunne starte på kort varsel, ordnet med elektriker, rørlegger m. M. Har fått dokumentasjon på jobben fra alle involverte parter. Emil er kanskje ikke den billigste, men med en sånn fleksibilit og kvalitet på jobben skulle det vel bare mangle. Jeg er kjent for å være ekstremt nøye, men her har jeg ingenting å sette fingeren på. Badet vårt ble strøkent. . .

Ida, Sørum, 17. okt. 2017

Flislegging bad

Møtte opp til avtalt tid, og jobben ble tilfredsstillende utført. Vil absolutt anbefale Emil flislegger AS til andre.

Caroline, Oslo, 6. juli 2017

Flislegging av gulv i gang,wc,garderobe og kjøkken

Han gjorde en kjempefin jobb. Utrolig raskt og nøyaktig. Kan absolutt anbefales.

Rune, Asker, 19. juni 2017

Flislegging av bad 8 m² - gulv og vegger

Vi er veldig fornøyd med bruk av Emil Fliselegger til oppussing av baderom, flott resultat og raskt utført etter planen. Emil er lett å kommunisere med og gir gode råd om løsninger, ta heller én diskusjon for mye enn én for lite. Jobben besto av montering av underpanel, våtromsplater, membran på vegg og gulv og flislegging. Emil formidlet også elektriker for legging av varmekabler.

Torgny, Langhus, 5. juni 2017

Flislegging av terrasse,lørenskog.

La fliser på min terrasse. Jeg er kjempefornøyd med jobben. Det holdt tidsfristen som var avtalt og gjorde jobben til avtalt pris. Veldig hyggelige gutter! Jeg kan absolutt anbefale Emil Flislegger AS.

Kai, Finstadjordet, 10. mai 2017

Maling av soverom

Rask gjennomføring fra anbud til befaring til utføring av jobb. Møtte opp til ca. Avtalt tid, alle dagene. Jobben ble grundig gjort og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Ville brukt de igjen :).

May, Oslo, 25. april 2017

Flis på flis - nytt bad

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med den jobben som Emil og hans medarbeidere gjorde. God pris og godt arbeide. De gjennomførte også jobben med både flislegging og montering av baderomsmøbler på kun 3,5 dager. Emil holdt avtalene vi ble enige om, og var svært lett å kommunisere med. Vi vil bruke Emil og hans selskap igjen dersom vi har behov ved en annen anledning, og gir de beste anbefalinger.

Rune, Oslo, 23. april 2017

Flislegging av rom

Trenger du en flink flislegger, bestiller du jobben gjort av Emil. Rask, nøyaktig, ryddig, punktlig og hyggelig er nøkkelordene. Han la store fliser 30x60 cm i kjellerrom, med minimalt svinn og stor nøyaktighet. Var kanskje ikke den rimeligste jeg kunne funnet, men kvalitet over arbeidet teller mer en pris. Terje S. , Gullhella.

Terje, Asker, 7. des. 2016

Fliselegging heggedal i asker

Vi valgte Emil etter konstruktivt møte på byggeplassen , og etter jobben er utført kan vi si oss VELDIG tilfreds med jobben han utførte . Kom som avtalt og gjorde en meget flott jobb til en fornuftig pris . Vi kommer til at bruke Emil igjen ved fremtidige prosjekter der vi trenger flislegger. Tømrermester Carsten Isager Prosjektbygg Hurum.

Carsten, Heggedal, 30. nov. 2016

Flislegging av bad

Bra utført til avtalt pris.

Roger, Oslo, 10. okt. 2016

Flislegging av terrasse

Veldig godt fornøyd. Kom når de skulle og var ferdig når avtalt. Har ingenting å sette fingeren på.

Liv, Oslo, 31. aug. 2016

Total renovering av bad på ca 5-6 m2

Jeg valgte å samarbeide med Emil når jeg skulle pusse opp mitt bad. Det var et godt valg og jeg anbefaler han på det varmeste. Han er god å kommunisere med, veileder og tenker på kundens beste. Han er klok i praktiske og økonomiske avgjørelser, og er opptatt av at kunden skal komme godt ut av avtalen. Han er presis, hardt arbeidende for å levere et godt produkt og har samarbeidspartnere som gjør at han kan levere et komplett produkt.

Therese, Sofiemyr, 27. aug. 2016

Flislegge utendørs terrasse

Jobben var å flislegge en takterrasse på ca 13 - 14 kvm. De hadde ikke det billigste tilbudet men vi fikk best inntrykk av Emil og valgte derfor dem. De kom på avtalt tid og var ryddige og flinke. Vi er kjempefornøyd med resultatet.

Bjørn, Oslo, 10. aug. 2016

Flislegging 4,5m2 bad

Rask jobb og bra resultat, lett å sammarbeide med.

Håvard, Oslo, 4. aug. 2016

Flislegger bad +litt forarbeid

Vi mailet sammen på en torsdag, avtalte at han skulle bli ferdig til neste fredag. Han kom fredag, lørdag, mandag, tirsdag og ble ferdig onsdag, 2 dager før fristen. Pent arbeid, veldig høflig fyr. Bra pris. Gode løsninger når han møtte på utfordringer.

Øyvind, Oslo, 25. mai 2016

Flislegge bad

Vi skulle flislegge et bad og Emil gjorde en kanonjobb. Det ble veldig pent gjort, de var effektive og raske, i tillegg var det til en veldig hyggelig pris. Vi vil absolutt anbefale Emil til andre som skal gjøre flisleggingsarbeid.

Frode, Oslo, 21. mai 2016

Steinlegge veranda på 26 kvm med bruddskifer

Emiljano V. (Emil Flislegger) gjorde en utmerket jobb. Kom som avtalt, arbeidet hadde forventet kvalitet, og alt gikk til avtalt tid, inkl værforbehold. Det var også en grei dialog underveis, for beste løsninger. Kan trygt anbefales også til andre.

Carl, Moss, 6. mai 2016

Membran og flis på bad

Vi er veldig fornøyd med jobben Emil gjorde for oss. Han er svært effektiv, presis og hjelpsom. Han har også gode kontakter i bransjen dersom det skulle være behov for andre fagfelt. Vi kommer til å bruke Emil Flislegger på neste jobb! Vetle&Thea.

Vetle, Oslo, 28. april 2016

Legge fliser i sprutsone på kjøkken

Emil gjorde en meget bra jobb for oss. Vi ble superfornøyd med resultatet. Jobber nøyaktig og med fokus på detaljene. Anbefales!

Anders, Oslo, 18. april 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 655 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 560 evalueringer Oslo

Direkte Rørservice AS

4.8 273 evalueringer Oslo