Siste evalueringer (50)

Maling av 120 m2 bolig og legge nye gulv

Jeg var veldig fornøyd med jobben de gjorde.

Ruth Arnulf, 7. juni 2019

Maliing av et bygg på 4 og en halv etasje

Vestfoldbygg gjorde en utmerket jobb. Dem kom til avtalt og gjorde en jobb der dem var ferdig raskere en forventet. Dem tok også ønsker underveis og ordnet dette. Dette er en bedrift jeg kan anbefale. Dette er da en murbyggning på 5 etasjer, der dem malte muren. Bygget ser endelig verdig ut etter vestfold bygg AS har malt. Om noen ønsker å ringe meg for referanse kan dem ringe meg på 40061899.

Christian Johansen, 3. mai 2019

Rehabgips,sparkling og maling av stue ca 70 m2

Valget av Kristoff og hans folk i Vestfold bygg har vært et meget hyggelig erfaring. Profesjonelt, presist og flott service fra anbud til avsluttet prosjekt og til en anstendig pris. Meget pent og nøyaktig utført arbeid av Dawid og Woytek - og hyggelige håndverkere å ha i huset. Firmaet anbefales på det varmeste!

Jan Magnar Antonsen, 17. april 2019

Skal pusse opp 50 kvm

Vestfold bygg har pusset opp vår kjeller. Vi er veldig fornøyde. Kommunikasjonen og kvaliteten er veldig bra. De er ryddige, pålitelige og effektive. Alt var etter vår forventning. Anbefaler Vestfold bygg.

Malin Williams, 27. mars 2019

Bad

En flott jobb ble gjort med vårt bad. Hyggelig mennesker som var her.

Michelle Larsen, 3. mars 2019

Maling ,flislegger,snekker ,rørlegger,elektrisk

Dårlig håndtverk på maling, flislegging og renovering av bad. Virker som det meste var utført av ufaglært arbeidskraft.

Jan Arnesen, 1. mars 2019

Sparkling og maling av gipsplater

Gjennomførte jobben effektivt og iht avtalen. Alt innenfor avtalt tid og håndverk av topp kvalitet. Så fornøyd at de samme håndverkerne fikk flere større oppdrag som flislegging, reperasjon av trapp, maling, sparkling og snekring.

Tor Håvard Ertsås, 1. mars 2019

Murpuss som har sprukket

Virker som dette ble bra.

Lars Erik Keskitalo, 9. feb. 2019

Fjerning av flisgulv,legge nytt laminat/parkett

Raske, effektive og seriøse. Bra arbeid og god kommunikasjon.

Ole Kristian Nalum, 5. nov. 2018

Oppussing stue

Vi er veldig fornøyd med Vestfold Bygg AS. De har gjort både utvendig og innvendig arbeid hos oss. De har jobbet effektivt, er nøye, punktlige, høflige og ryddige. Vi kunne ikke vært mer fornøyd og kan virkelig anbefale firmaet!

Petter Karl Aanonsen, 13. okt. 2018

Oppussing av leilighet.

Arbeidet med å legge parkett og male vegger i leiligheten på ca 90 kv. M ble gjort raskt og ryddig. Et par korrigeringer underveis ble også kjapt og greit ordnet opp i. Godt fornøyd med firmaet ! Et lite tips er at man kan vurdere å kjøpe inn materialer selv og være nøye med å avtale evt. Ekstra ting som man vil ha gjort underveis :-).

Turid Evensen, 12. juli 2018

Skifte parkett og 4 dører

Kjempe flink folk! ! ! Kan sitt fag og står på! Meget fornøyd. De har puset opp nesten hele huset. Det var jo gulv utskiftning ( fra krysfiner plater til nye sponplater og parkett), lister, nye gips plate både på tak og vegene, maling av hele huset, dør og karm utskiftning, flis arbeid osv osv. Løsnings orientert hele veien og kommer med nye forslag at alt blir bedre! Anbefaler dette firma på det sterkeste!

Igor Markovic, 9. april 2018

Oppussing av soverom

Presise, effektive og nøyaktige. Ser frem til å bruke de ved neste anledning.

Marte Wrige, 9. feb. 2018

Innvendig maling av enebolig

Rask service, mange malere, fint malt og veldig bra service når vi klagde på noe. Storfornøyd og anbefaler veldig gjerne!

Stina Ekenes, 2. jan. 2018

Flyttevask larvik innen 1. desember

Monika gjorde en flott jobb til avtalt tid og avtalt pris. Anbefaler Vestfold Bygg på det varmeste!

Sveinung Kjær Tofte, 8. des. 2017

Maling hus

Maling av hus og garasje, ett strøk, samt rekkverk 3 strøk. Ryddig prosess, punktlige, jobbet raskt og nøye. Faktura presis som avtalt. Anbefales.

Ingvild Bjønnes Johannessen , 5. juli 2017

Bytte av tak

Vi er veldig fornøyde. Taket ser fantastisk ut og jobben var gjort raskt. Og til en topp pris. Anbefaler bedriften på det varmeste.

Weronicha Hansen, 4. juli 2017

Restaurering av gammelt tak

Bra arbeid godt utført i henhold til avtale. God service fra en vennlig bedrift, samt en av de få som faktisk klarte å forstå hva som ble forespurt i anbudet. Jeg kommer helt sikkert til å benytte Vestfold Bygg igjen og råder alle til å ta et anbud fra dem seriøst.

Jon Inge Nordnes, 3. juli 2017

Maling av 160 kvm hus i flere etasjer. og carport.

Storfornøyd! Flinke folk. Nøyaktige. Raske og ryddige. Takk til Vestfold Bygg.

Jorunn Lunde Jenssen, 24. juni 2017

Bytting av vinduer og dører

Veldig fornøyde med nye vinduene og arbeidet. Takk for oss.

Gunnhildur Davidsdôttir, 21. juni 2017

Maling og oppfrisking av leilighet på 70 m2

Hyggeligt folk, bra pris och flinke gutter. Gjorde akkurat det vi kom øverens om och lite till. Bra kommunikation under arbetet. Kan sterkt anbefales.

Bahman Mehdinia, 6. juni 2017

Skifte vinduer

Veldig fornøyd! De skiftet vinduer og satte inn en skyvedør til verandaen. Arbeidet ble utført raskt og ordentlig. Stort pluss for at arbeiderne var ryddige av seg og imøtekommende. Anbefaler dette firmaet videre.

Silje Cathrine Ekker Altø, 6. juni 2017

Male hus utvendig ca 200 m2+legge nytt dekke på altan og terrasse ca 55 m2

Vi er veldig godt fornøyd med godt, raskt og profesjonelt utført arbeid i hht avtalen. Vi fikk raskt svar på henvendelser og de var positive og løsningsorientert for tilleggsarbeid vi ønsket utover opprinnelig avtale.

Steinar Hansen, 17. april 2017

Husvask

Vasket bra, men valgte å avslutte da oppgitt pris ikke samsvarte med det jeg endte opp med å betale.

Louise Buckley, 5. mars 2017

Nytt tak

Raskt, profesjonelt og meget godt utført. God service. Rask respons på henvendelser. Konkurransedyktig pris. Hyggelige medarbeidere. Alltid ryddig på gårdsplass etter endt arbeidsdag. Ordnet alt fra a-å. ANBEFALES.

Gunnar Straand, 1. mars 2017

Vaskehjelp

Bra og politelig.

Fredrik Landsverk Mo, 1. feb. 2017

Bytting av vindu

Flinke folk som utførte en veldig bra jobb.

Charlotte, 26. jan. 2017

Flyttevask

Det var en mangelfull flyttevask, det ble ordnet opp i dagen etter det ble sakt i fra. -komfyr, dusj, ventil på badet, sluk og inne i garderobeskap var manglene.

Camilla Christina Selnes, 15. des. 2016

Sandefjord,flyttevask av leilighet på 80 kvm

Billig og resultatet var tilfredsstillende.

Henrik Haugberg, 7. des. 2016

Maling,sparkling og listing av vegger på treningssenter,ca 1200 kvm

Veldig fornøyd, flinke folk.

Bjørn-vidar Johansson, 19. nov. 2016

Oppussing av treningssenter

Seriøse og høflige folk, god kvalitet på det de gjør, veldig fornøyd.

Bjørn-vidar Johansson, 16. nov. 2016

Flyttevask av 120 m2 bolig

Rask respons, fleksibel på tidspunkt. Resultatet var veldig bra og prisen klart best av konkurrentene. Anbefales på det varmeste!

Erik Bjørklund, 13. nov. 2016

Flyttevask av 100m2 enebolig

Monika fra Vestfold bygg as hadde flyttevask i vår 100kvm enebolig. Når vi gikk igjennom alt fant vi ingenting å klage på, det var vasket helt perfekt. Hun fikk vekk flekker vi har slitt med i alle år. Vi er veldig fornøyde og vil anbefale bedriften videre.

Cecilie Stadheim, 7. nov. 2016

Maling av eiendom og skraping der det er behov

Alt i alt så er vi fornøyde, det var noen småting som måtte utbedres, dette ble gjort slik som avtalt selv om det tok noe lengre tid enn avtalt. De var ikke blant de billigste , men prisen var helt ok. Anbefaler selskapet.

Tom Ugland, 8. okt. 2016

Utvask av leilighet på ca 67 kvm

De vasket ut hele leiligheten min på 70 kvm. Jeg var aldri til stedet så de låste seg inn selv. Ny eier var fornøyd så er absolutt fornøyd og kan anbefales.

Anne Heibø, 17. aug. 2016

Maling av hus

Veldig godt fornøyd med Vestfold Bygg!

Ellen Myhre, 18. juli 2016

Vask og maling av enebolig,snekker og murerarbeid

Hurtig og godt gjennomført arbeid. Malerne sølte under sitt arbeid på vårt nye terrassegulv. Måten dette ble fikset på var proff og uproblematisk. Utført arbeid står til beste karakter, en stjerne trekk pga sølete malere.

Frank Rune Røvde, 30. juni 2016

Hus maling

Arbeidet starter først opp i uke 28,men alt virker veldig bra og ryddig til en god pris på tilbud og avtaler som er skriftelig og oversiktlige. Kommer tilbake med nye info når arbeidene er ferdig.

Stein Hammerstad, 28. juni 2016

Flislegging – 46m2

Fikk lagt 46m2 med fliser av Vestfold Bygg AS. Arbeidet ble raskt og bra utført til avtalt tid og pris. Vi er fornøyde med resultatet. Vi bruker de gjerne igjen til framtidige prosjekter.

Rune Nyheim, 20. juni 2016

Oppussing objekt.

Det virket som at de var opptatt med et annet prosjekt. . . De sa de kommer å utgjør jobben, men de aldri møtet opp. :((((.

Siamæk Seresjk, 16. juni 2016

Jeg forstår ikke?

VESTFOLD BYGG AS 10. jan. 2017

Pusse ned trappetrinn

Vestfold bygg pusset ned trappetrinn, beiset og lakket. Gelenderet ble malt. De satte også opp panel på en vegg. De gjorde en god jobb og trappa ble veldig fin! Serviceinnstilte.

Kari Buvik, 12. juni 2016

Diverse vedlikehold og maling av hus

Alt gikk etter planen, flott utført arbeid. De kom når de skulle og jobbet raskt og effektivt, Ekstra ting som kom på underveis ble utført til en grei pris. Kommer til å kontakte firmaet igjen. Kommuniserte greit på norsk og engelsk.

Ingrid Nicolosi, 8. juni 2016

Renovering av bad

Vi valde Vestfoldbygg till att renovera vårt badrum. De kom aldrig i tid, började arbeta och när de kommit halvvägs med arbetet ville de ha mer betalt annars skulle de sluta jobba. Vi sitter nu kvar med ett halvklart badrum och kommer anmäla dem.

Caroline Langfeldt Boye, 7. juni 2016

Det er hardt arbeid hvis kunden ikke ønsker å betale.

VESTFOLD BYGG AS 10. jan. 2017

Maling kontorbygg

Kom på befaring/ga pris samme kveld som vi annonserte. Prisen var god, og arbeidet er presist og grundig utført. De tok imot tilbakemeldinger underveis og gjorde ønskede justeringer. Anbefales! Oppgaver: Malingsarbeid/restaurering.

John Andre Bjerkli, 1. juni 2016

Male hus.

Veldig fornøyde med maling av hus og karmer. Aarbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Kan anbefales!

Oystein Oystein, 30. mai 2016

Støping av badegulv

Vestfold Bygg gjorde en god jobb med støping av mitt badegulv. ,samt fliselegging av gulvet. Arbeidet ble gjennomført i henhold til tilbud og avtalt tidsramme. Hyggelige og flinke arbeidsfolk.

Eva Thoresen, 27. mai 2016

Oppussing

Vi er meget fornøyd med dette firmaet! De har renovert vårt bad, helt fra bunn! De gjorde en fantastisk jobb. De er veldig proffe. De leverte ferdig jobben i avtalt tid, og avtalt pris. Vi ga dem ekstra oppgaver. Vi anbefaler sterk Vestfold Bygg AS.

Philippe Prillard, 18. mai 2016

Male nytt hus

Vi la ut et anbud på utvendig maling av hus og valgte Vestfold bygg. Av diverse årsaker trengte vi til slutt ikke at de utførte oppdraget likevel men jeg vil få understreke at Vestfold Bygg er raske til og svare og virker veldig proffe. Godt inntrykk!

Linda Linda, 17. mai 2016

Maling av hus utvendig

Vestfold Bygg AS var en pålitelig, seriøs og kompetent leverandør. Jobben ble utført etter mine forventninger. De er fleksible og serviceminded. Ut i fra min opplevelse av Vestfold Bygg AS kan de trygt anbefales!

, 16. mai 2016

Male,montere kjøkken,elektriker

Prima Maling fortjener positiv omtale. De gjorde en god jobb, holdt avtaler og var hyggelige å ha med å gjøre hele veien. Grei kommunikasjon på engelsk og norsk. Jeg skal bruke dem igjen.

Roy Hammer, 6. april 2016
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Omsetning

3.5

Millioner kroner
 • Ansatte
  3
 • Egenkapital (%)
  -20.6%
 • Likviditet
  0.65%
 • Driftsmargin
  8.4%
 • Gjeldsgrad
  -5.9%
 • Lønnsomhet
  34.2%
Regnskapstall (i 1000)
 
2016
2017
2018
Sum driftsinntekter
3323
5219
3503
Driftsresultat
73
-353
295
Resultat før skatt
70
-377
245
Årsresultat
53
-390
184
Roller
Daglig leder
Krzysztof Edward Krzyzyk
Styrets leder
Krzysztof Edward Krzyzyk
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-03-04
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 12-09-2019 07:15:46
Se regnskapstall

Kart