Siste evalueringer (10)

Renovering av vegg og gulv

Pålitelige og ærlig. Gjør jobben på dine premisser. Kommuniserer godt hvis kostnadsendring, og kommer med gode, faglige råd.

Thor, Vestfossen, 7. feb. 2016

Bytte takplater på bad innendørs + legge laminat gulv og diverse

Nordnes er et firma som kan anbefales på det sterkeste. De har opptrådt professionelt og ryddig hele veien fra inspeksjon tilbud og gjennomføring. Jobben ble utført som avtalt og de hadde løpende kontakt med meg hele veien. Et stort pluss er at han skaffet elektriker og rørlegger. Det sparte meg for mye arbeid og alle sammen utførte perfekt håndtverk. De ryddet pent opp etter seg og kjørte alt vekk Jeg stiller mer enn gjerne opp som referanse.

Thorleif, Drammen, 14. des. 2015

Generell oppussing av stue og tre ganger

Jobben som ble utført tok mye lenger tid enn det vi ble forespeilet, selv om det kom en del tilleggsjobbing underveis, etter ønsker fra oss. Det var også noe kluss med kommunikasjonen underveis (litt misforståelser og enkelte ganger vanskelig å få tak i). Underleverandørene (malere, flislegger og elektriker) gjorde alle en god jobb. Fornøyd med sluttført jobb, men det tok altfor lang tid å få den gjennomført.

Morten, Tranby, 12. aug. 2015

Oppføring av nytt garasje

Jeg brukte Nordnes Byggservice som bygde vår litt spesielle garasje med 1 dobbel+ 2 enkle garasjer. Strålende fornøyd med firmaet. Oppstart med å bygge garasjen startet slik avtalen var og garasjen ble også ferdig på det tidspunktet vi hadde avtalt. Veldig fornøyd med oppfølgingen av Toralf underveis, han ringte og orienterte underveis i byggingen av garasjen på progresjonen av byggingen og hvis noe uforutsett dukket opp. Anbefaler firmaet! !

Hardeep, Solbergelva, 1. jan. 2015

Påbygg av hus over to etasjer,hele prosessen fra arkitekt,søking i kommune til fergigstillelse. skal være nøkkelferdig.

Valget var enkelt i hvem vi skulle spørre til å gjøre den omfattende jobben med å bygge ut huset. Til vårt hell svarte Nordnes Byggservice AS ja til jobben. (De har tidligere gjort en strålende jobb med totalrenovering og utbygging av vårt bad). Vi er strålende fornøyde med levering til rett tid og ikke minst til en rettferdig pris. De er nøyaktige i alt de gjør og det er heller ikke feil at de rydder etter seg hver dag. De sterkeste anbefalinger gis.

Tom, Mjøndalen, 29. mai 2012

Utvidelse av baderom

Vi startet prosjektet med å pusse opp og utvide vårt bad med i overkant blanke ark. Toralf Nordnes som håndtveker har bidratt med veiledning, gode råd og sitt gode kontaktnett til å utføre dette prosjektet. Det settes pris på at Toralf og medhjelper har forståelse for vår manglende kunnskap innen dette felt noe som gjør hele prosessen til ferdigstillelse lettere for oss som oppdragsgiver. Prosjektet tok nok noe lengre tid enn anntatt med tanke på å ha ting som innredning, fliser og slikt på plass, noe som er min feil. Det er da hyggelig å ha en håndtverker som viser forståelse og vilje til å hjelpe til når alt ikke er lagt til rette for at han får gjort jobben sin. Jeg er ekstremt godt fornøyd med jobben som er utført og vil også nevne at det alltid var ryddig når hver arbeidsdag var over. Prosjektet ble gjennomført til avtalt pris og til avtalt tid. Skal igang med et påbygg over to plan til hovedhus og er glad for at Toralf Nordnes ville ta på seg det oppdraget også. Anbefaler Toralf Nordnes på det sterkeste og ring meg gjerne for nærmere referanser. Tom Inge Israelsen (93452044).

Tom, Mjøndalen, 11. aug. 2011

Innstalasjon av peisinnsats

Her måtte oppdragsgiver Thoralf Nordnes hyre en utenfor sin bedrift p. G. A. Akutt sykdom. Vedkommene som ble satt til jobben utførte dette i h. H. T. Våre ønsker, men jeg måtte rette litt på noen flater på mur med sparkel da disse synlig ikke var rette og plane, så det ble litt eksra jobb for oss. Nå står peisen der godkjent og virker, så det er bare å ta frem et par glass vin og kose seg. Er sikker på at hvis det hadde hvert Thoralf Nordnes som hadde stått for jobben, hadde det ikke hvert noe å utsette på dette. Det må legges til at i utgangspunktet skulle peisinsats omrammes med ytong, og fikk pris ut i fra dette. Under veis kjøpte jeg selv en ferdig omramming, så det trengtes kun murer av ytong bak og på sider av peisen. Prisen ble uendret sikkert p. G. A. Innleid personell. Vi ville ikke vente til våren med dette. Vi er meget fornøyd med resultatet.

Knut, Mjøndalen, 8. april 2011

Flislegging

Alltid greit å bruke lokale bedrifter som ikke er for langt unna. Jobben ble utført i overgang til kuldegrader høsten 2010. Kvalitet og pris på fliser var det ingentingen å utsette på. Grunnarbeide og flislegging er vi veldig fornøyd med. Tidsmessig veldig bra og pris for utført jobb lå sånn midt på tre i forhold til andre som kunne utføre jobben. Man må huske på at reise vei ikke ble belastet i dette tilfellet. Valgte ikke den dyreste og ikke den billigste. Hovedsaken er at vi er kjempe fornøyde og at Toralf Nordnes uten videre kom på besøk nå i vårløsningen for å sjekke hvordan flisene hadde greid seg etter vinterens snø og is, kjempe bra at noen tenker oppfølging. Denne bedriften og Thoralf Nordnes kan jeg trygt anbefale når det gjelder denne type jobb. P. S. Flinke til å rydde opp etter seg er de også!

Knut, Mjøndalen, 8. april 2011

Maling av vegger inne i en barnehage

Dette firmaet gjorde en kjempe jobb! Vi har vært så fornøyd at de har fått mange flere oppdrag har i barnehagen vår. Ikke bare malejobber, men også snekkerarbeid som riving av vegg, bytting av vindu, dører osv. De er veldig fleksible og pålitelige og de opererer med en veldig fornuftig pris også! Firmaet anbefales av oss!

Eplehagan, Mjøndalen, 11. mars 2011

Innvendig maling av forsamlingslokale

Vi er veldig fornøyde med jobben Toralf Nordnes utførte hos oss! Flott utført arbeid, til avtalt tid, og til en overkommelig pris. Vi gir gjerne våre varmeste anbefalinger!

Heidi, Mjøndalen, 28. feb. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hansen Pipe&mur

4.8 97 evalueringer Mjøndalen

Pewi AS

4.8 25 evalueringer Mjøndalen

Eiker Rør og Totalbad AS

5.0 35 evalueringer Mjøndalen