Siste evalueringer (24)

Skifte/fornye avløpsrør enebolig

Vanskelig å si hva jeg var mest fornøyd med. Prisen jeg fikk var den jeg betalte, Håndtverkerene, veldig hyggelige, kom når de skulle og gjorde det de skulle iht avtalen raskt og effektivt. Vårt avløp har fungert helt uten problemer siden.

Thomas Brovold, 7. nov. 2018

Rør inspeksjon / rens

Meget godt gjennomført og meget godt gjennomført.

Henrik Andersson, 24. nov. 2014

Åpne og rense sluk og vannlås

Gjorde jobben ok.

Atle Myklebost, 12. mai 2014

Inspeksjon av avløpsrør

Vi fikk utført inspeksjon av avløpsrør hos oss. En ung, driftig fyr fikk sjekket flere av avløpene i gården. Litt kluss med faktura ble raskt rettet av administrasjonen. Anbefales til andre som ønsker å få utført rørinspeksjon.

Lars Ingvard Hoff, 24. mars 2014

Tett rør ut av leilighet

Fantastisk fint utført jobb! Jeg ringte klokken 8, TT var på stedet 9. Riktig utstyr, veldig proft og god pris. Anbefales!

Andreas Solberg Hedemann, 21. mars 2014

Spyling av klukkende avløpsrør

Proff jobb med førsteklasses resultat.

Fred Villmarken Rønning, 9. des. 2013

Kontroll av avløpsrør

Anbudet gjaldt inspeksjon av avløpsrør for mulig skade. Mottok raskt klart og tydelig anbud, raskt fremmøte, hyggelige og kompetente operatører møtte på avtalt tid. Kunne også tilby eksakt posisjonering av kameralokalisert skade (geoposisjonering). Var konkurransedyktig på pris, men opplevde at de tok svært godt betalt for geolokalisering som en tilleggstjeneste når de allerede var på stedet.

Ragnar Kårhus, 23. mai 2013

Rørfornying kloakk

Arbeiderne var hyggelig og kom til avtalt tid. Arbeidet ble utført på ett tidspunkt som passet slik at det ikke skapte problemer for meg eller min leietaker. (Ikke lett å fungere uten å kunne bruke vann på vanlige arbeidsdager. ) Arbeidet ble raskt utført og til en "rimelig" pris. Foreløpig fungerer alt som det skal.

Grethe Ødegaard, 3. jan. 2013

Spyling av avløpsrør rekkehus.

Svarte kjappest. Gav prisanslag på jobben. Var kjapt på plass med hyggelig mannskap. Veldig fornøyd!

Naeem, 21. nov. 2012

Graving og reparasjon av utvendig avløp

TT-teknikk gjorde en flott jobb fra befaring til avslutning. De informerte alle involverte parter underveis i arbeidsprosessen. De som gjorde selve jobben var skikkelige fagfolk med humør og seriøs/prfesjonell holdning, samt flott serviceinnstilling. Vi kommer til å bruke TT-teknikk til fremtidige jobber. Anbefales !

Tor Rune Raabye, 14. okt. 2012

Spyling av overvanns ledning fra takrenner til kum

Rask respons ved kontakt. Kom til avtalt tid. Gjorde alle tenkelige forsøk for å løse oppgaven, uten at den lot seg løse. Anbefales.

Arne Kristian Karlsen, 1. okt. 2012

Tett rør badekar

Jeg mottok bud fra tre aktører hvorav alle virket seriøse: TT teknikk var av disse dem som ville ha vunnet, men til slutt bestemte jeg meg for å prøve å få opp sluken selv og stake. Dette fungerte veldig bra, så da ble det ikke noen oppdrag for bedriften i denne omgang. Takk for hjelpen likeså.

Vegard Toft, 24. aug. 2012

Rørkontroll

Brukte TT-TEKNIKK AS fra Kjeller til rørinspeksjon. Og ble kjempefornøyd. Rask til å komme var de, og ga virkelig gode råd. Samt at jeg naturligvis fikk svar på det jeg lurte på. Prisen ble som avtalt. Så jeg er veldig fornøyd med dem og kan anbefale både dem og MITT ANBUD på det varmeste til andre.

Cornelia Vahlenkamp, 22. aug. 2012

Oppgraving og tømming av oljetank

Godt og oversiktlig tilbud. Det var ingen hastverk med jobben, så den ble utsatt en god stund. Når de først satte igang, gikk jobben raskt og firmaet ryddet bra etter seg.

Andreas Dyken, 13. aug. 2012

Rørfornying

Solid firma med dyktige og serviceinnstilte medarbeidere.

Vegar Eggereide, 15. mai 2012

Rørfornying,kloakk

Raske, profesjonelle og hyggelige folk. Anbefales!

Anders Edlund, 30. april 2012

Spyling av soil

TT-Teknikk AS er et stort firma med småfirmapris - 2 hyggelige og profesjonelle medarbeidere kom som avtalt, gjorde det de skulle på riktig tid, og den faktura vi fikk var som avtalt. Anbefales.

Tom Collett, 12. mars 2012

Rens av sandfangkum og drensrør

Raske, effektive og seriøse.

Frode Michaelsen, 18. des. 2011

Tett vask!

Raskt og greit.

Elisabeth Nordhaug, 15. des. 2011

Tett badromssluk

De tok kontakt med en gang og lovet å gjennomføre jobben i løpet av dagen slik jeg ønsket, og de innfridde. Jeg er veldig fornøyd med hyggelig administrasjon og håndverker. Prisen ligger nok på gjennomsnittet med 1990 eks moms som inkl. Bl. A. Kjøring, arbeid inntil 2 timer m/ utsyr etc.

Chris André Gilberg, 30. mai 2011

Spyle avløpsrør

Hyggelig representant. Kom til avtalt tid. Informerte godt underveis. Ga seg ikke før jobben var gjordt.

Stian Folvik, 28. jan. 2011

Redrenering av enebolig

Pris iht til avtale selv om ekstrem kulde gjorde jobben mer tidkrevende. Noe rot i kommunikasjon med selger. Flink, hensynsfulle og hyggelige gutter. Tilgang på spylebil med kamera på kort varsel ble et pluss.

Anonym, 10. jan. 2011

Spyle avløpsrør

Rask respons på forespørsel. Meget hyggelig og serviceorientert representant som kom til avtalt tid. Jeg satt igjen med et inntrykk av at han var opptatt av at resultatet skulle være bra. Fikk også et par nyttige tips for videre vedlikehold.

Stian Folvik, 20. des. 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart