Siste evalueringer (19)

Bygge dobbel garasje

Flinke folk veldig fornøyd med arbeidet ryddig. Effektiv. . Ferdig en uke for planlagte bra. . . Skal bruke videre med andre prosjekter framover.

Satnam Singh, 22. mai 2019

Utvendig rehabilitering

Full utvendig rehabilitering. Nytt tak,ny kledning bytte av vinduer mm. Alt utført meget tilfredsstillende og til avtalt pris. Hyggelige og løsningsorienterte folk. Anbefales. Takk Kamil.

Jan A Finne, 21. jan. 2019

Taktekking

TK Bygg & Restaurering AS er et solid og meget effektivt firma, de utførte taktekking på vår enebolig med et veldig tilfredsstillende resultat, vi ble så fornøyde med arbeidet de utførte at vi valgte å gi dem flere oppdrag: Fjerning av gammel- og legging av ny isolasjon på loft, bygging av ny terrasse og platting på til sammen over 80 m2. Firmaets ansatte er hardtarbeidende, høflige og i generelt veldig godt humør. Vi kommer garantert til å bruke TK Bygg igjen og anbefaler dem på det varmeste!

Nicolai Strøm Walle, 16. okt. 2018

Fjerne vindu,fjerne trapp,flytte utgangsdør,støpe trapp og 8.5m ny utvendig panel

Meget trivelige arbeidsfolk som gjør en svært dyktig jobb. Finner løsninger, kommer med ideer og gjør jobben raskt og pent gjort. Høflige og viser hensyn, og tilpasser framdrift i forhold til ønske. Kan sterkt anbefales!

Helge Bondeson, 18. mai 2018

Tapetsering i entre,trapp og gang

Meget trivelige arbeidsfolk som gjør en svært dyktig jobb. Finner løsninger, kommer med ideer og gjør jobben raskt og pent gjort. Høflige og viser hensyn, og tilpasser framdrift i forhold til ønske. Kan sterkt anbefales!

Helge Bondeson, 18. mai 2018

Bygging av dobbel garasje

Meget ryddig firma. Kommer som avtalt, dialog hele veien og innenfor kostrammene. Bra folk og bra kvalitet.

Karsten Haukås, 9. mars 2018

Bytte 9 vinduer,dobbel balkongdør og kjellerdør i enebolig

Jobben ble utført raskt og med god kvalitet som avtalt. Hyggelige og arbeidsomme.

Johannes Wæge, 5. des. 2016

Renovere enebolig 165 kvm

Vi total renoverte en 2 mannsbolig. TK bygg utførte alt snekker og maler arbeid. Dette dreide seg om bytte av de fleste dører og vinduer, maling, 2 nye bad, nytt tak-dekke og maling av fasade, legge nye gulv , noe klednings arbeid etc. Jobben ble utført i henhold til avtalt pris og tidsperiode. Alt på en profesjonell måte. Jeg anbefaler TK bygg på det varmeste.

Kyrre Crome Pedersen, 23. feb. 2016

Bytte kjellervinduer!

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort, hyggelig folk og en hyggelig pris. De var også raske med det som skulle gjøres. Kan anbefales!

Kenneth Langli, 2. feb. 2016

Bytte kledning og skifte vinduer

Vi fikk raskt besøk fra Kamil i TK BYGG. Han tok en befaring og leverte tilbud på jobben innen rimelig tid. Arbeidet ble utført som avtalt og ble veldig bra. Utfordringer underveis ordnet de uten problem. De er veldig nøye og jobbet raskt og effektivt. De fraktet til og med de nye vinduene til oss fra leverandør. Vi har allerede spurt de om å få tilbud på taktekking til våren. Anbefales!

Marion Aarkvisla, 9. nov. 2015

Skifte 6 vinduer enebolig

Fantastisk jobb. Veldig effektive, nøye og kompetente. Utrolig finish på arbeidet. Og en strålende totalpakke inkludert rydding, støvtørking og bortkjøring. Kan anbefales på det aller sterkeste.

Per Marius Meidell, 5. aug. 2015

Male hus og garasje

TK Bygg & Restaurering vasket å malte huset vårt. To strøk på alt med bytte av farge på staffasje. De utførte arbeidet meget bra og til avtalt pris. Var det noen mangler eller små endringer underveis så snudde de seg rundt og ordnet alt. Kan trygt anbefales. Har allerede booket dem for en ny jobb.

Anders Woll Føske, 27. juli 2015

Bygge terrasse

Kjempe fornøyd med ny terrasse, samt bytte av vinduer. De kom til avtalt tid, jobbet effektivt og nøyaktig og til avtalt pris. Har allerede booket disse inn på nytt prosjekt. Kan anbefale Kamil til alle som ønsker rimelige og pliktoppfyllende arbeidsfolk.

Anette Wilke, 8. mai 2015

Fjerning av karnapp vindu

Jobben ble utført med presisjon. Veldig fornøyd. Kan anbefales. Leder snakker godt engelsk. Bruker solide materialer og pent utført arbeid.

Sveinung Sunde, 20. april 2015

Snekker : carport med hobbyrom,og sportsbod

Gammel garasje er revet. Det er gravet ut og støpt nytt fundament og en ny bygning inneholdende carport, hobbyrom og verksted er bygget. Carport i tilknytning til bolig er også bygget. Arbeidet er svært professjonelt og samvittighetsfullt utført av veldig hyggelige og pålitelige håndværkere. Både tidsskjema og kostnader er ihht kontrakt og vi hatt hatt en svært god dialog underveis. Alt byggavfall er fjernet. Vi anbefaler firmaet på det varmeste!

Trine-lise Urbye, 7. mars 2015

Oppussing av kjøkken og stue. ca. 60m2

Firmaet har utført en meget god jobb. Avtalt jobb, utført til avtalt tid og avtalt pris. Kom med gode forslag til løsninger og tok ekstraarbeid som dukket opp samtidig. Totalrenovering av stue og kjøkken, samt diverse andre småjobber. Bytte av vinduer, fjerning og tetting av gamelt vindu. Riving, montering av gulv, vegger og tak, isolering, fliser på kjøkken, montering av kjøkken, pussing av peis, listing, maling, tapetsering.

Lars Rønholt, 16. feb. 2015

Oppgradering av bolig

Firmaet har utført en profesjonell og samvittighetsfull oppgradering av huset i løpet av 6 mnd. Loft, gulv og vegger er isolert. Terrassedører, ytterdører og alle vinduer er skiftet ut med vedlikeholdsfrie aluplast vinduer/dører med trelags energiglass. Innvendig har yttervegger i alle rom fått nytt malt panel, mange rom har fått ny parkett eller gulvfliser. Kvaliteten på arbeidet er svært god, og jobben er utført til avtalt pris. Anbefales.

Eldar Aarholt, 27. jan. 2015

Terrasse

Veldig fornøyd med utført arbeid. Skikkelig stå på snekkere.

Aud Lysebo, 19. juni 2012

Bygging av treterrasse - ca 30 kvm

Gjorde en grundig befaring, og kom raskt med et tilbud som lå vesentlig under de fleste øvrige.

Firmaet kom til avtalte tider - hadde med seg skikkelig verktøy.
Arbeidet ble meget godt utført med høy håndtverksmessig kvalitet og nøyaktighet.   

Meget godt fornøyd med arbeid, resultatet og pris. !
.

Audun Bjølgerud, 10. aug. 2010
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2014

i enhetsregistret
Omsetning

3.2

Millioner kroner
 • Ansatte
  4
 • Egenkapital (%)
  -14.2%
 • Likviditet
  0.67%
 • Driftsmargin
  -0.1%
 • Gjeldsgrad
  -8.1%
 • Lønnsomhet
  -1%
Regnskapstall (i 1000)
 
2014
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
1435
2119
2645
3219
Driftsresultat
-65
-9
17
-4
Resultat før skatt
-65
-20
3
-34
Årsresultat
-65
-20
3
-34
Roller
Daglig leder
Kamil Cyprian Tomczak
Styrets leder
Kamil Cyprian Tomczak
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2014-03-13
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 24-06-2019 10:59:05
Se hele regnskapet til TK BYGG & RESTAURERING AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart