LØRENSKOG BETONGGULV AS

4.8 (45 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Solheimveien 50, 1471 Lørenskog
  • Åpner i dag klokken 07
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

              LØRENSKOG BETONGGULV AS

Erfaringen kommer fra de minste badegulv til store industri og verkstedhaller.
Prosjekt som : Oslo City, Rena leir, Rikshospitalet i Oslo, OSL Gardermoen Lufthavn, Posten Lørenskog, Opera Bygget i Oslo og andre større og mindre både i sør Norge og opp til Pasvikdalen i nord.

I de senere år har jobbene vært siktet mer inn på privatmarkedet. Noe jeg liker best med det er kontakten med hyggelige kunder og at jeg kan bistå fra første telefon og til jobben ferdigstilles. Jeg kommer mer enn gjerne og bare støper gulvet ditt enten det er bad, bolig eller garasje men tar og gjerne hele prosjektet fra graving og til garasjen kommer for montering eller bygges på stedet.

Samarbeider med gravemaskinfirma med veldig dyktige folk med mange års erfaring .
HF ANLEGG fra YTRE ENEBAKK utfører graving, planering, massetransport og muring av støttemurer og andre arbeidsoppgaver relatert til gravere og lastebiler. Dyktige folk med lang erfaring tilsier også reelle priser og nøyaktig fremdrift.
Igland, Karlshus, Monter og Gausdal og mange av garasje leverandørene har jeg støpt plate og murt ringmur for så jeg er godt kjent med både krav og spesifikasjoner fra disse.
Isolasjon, armering, forskaling, støping og muring av ringmur gjøres klart for at garasje kan monteres, dette kan gjøres til fast pris som levers spesifisert på excel ark sammen med referanser og skisse som viser oppbygging og bruk av materialer.

Kunden får tilsendt en kontrakt der prosjektet er beskrevet og likeså betalingsplan med priser og alt som vedrører prosjektet. Byggherre og utførende signerer denne da begge parter er enige om innholdet. 
Trygghet, kvalitet og service er det som teller og er viktig for at prosjektet skal bli en hyggelig opplevelse og leve opp til kundens krav og forventninger.

Grundig fundamentering, riktig valg av materialer og kvalitetsmessig utført arbeide er noe av det viktigste på et bygg. Kunden har rett på at vi som utførende forklarer hva som brukes, hvorfor det brukes og hva han betaler for. En fornøyd kunde er en god kunde.

Ring for en uforpliktende og hyggelig prat om ditt prosjekt, det er den beste starten.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Åpner i dag klokken 07

Kontakt bedriften