Siste evalueringer (4)

Bygging av terrasse.

IKKE BETAL FØR JOBBEN ER UTFØRT! ! Skulle bygge ny terrasse med carport under, og da var det viktig for meg at terrassegulvet var tett, slik at det ikke rant vann ned på bilen. Da jeg tidlig oppdaget at det rant vann mellom skjøtene så jeg at de ikke hadde fuget dem. I tillegg renner det vann nedover husveggen. Dette informerte jeg om, og da skulle de komme tilbake å fikse det. Nå er det gått 7 mnd og ingen respons. STYR UNNA DETTE FIRMAET! !

Jan Ove Mikkelsen, 13. okt. 2018

Verditakst

Kjapt og greit. Alt til avtalt tid og pris. Fikk tilsendt tilstandsrapporten dagen etter besiktigelse. Anbefales.

Øystein Kvamsdal, 25. juli 2018

Carport

Styr unna! ! Vi har desverre endt opp med at Steffen Tvedt ikke betalte en regning på ca 30. 000 til en underleverandører. Denne regningen måtte vi betale til tross for at fullt oppgjør allerede var betalt inn til Byggmester Tvedt. Han har ikke holdt avtalen i forhold til kontrakt, og på spørsmål om når han skal gjøre opp for seg, får vi til svar at han ikke har penger. Vi venter nå på et møte i forliksrådet. Håper at andre kan slippe det vi har gått igjennom.

Ole Moss-i Lundegård, 14. feb. 2018

Befaring nytt rekkehus

Vi fikk god hjelp under befaring og overtagelse av nytt rekkehus. Steffen hjalp oss med en rekke punkter ift hva vi har rett på og ting som burde utbedres.

Martin Hanstvedt, 10. jan. 2018
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER