Siste evalueringer (20)

Sette opp gipsplater og sparkle.

God gjennomført. To år etter jobb utført er fortsatt resultatet problemfritt.

Lasse Myrås, 21. okt. 2019

Maling av 60 kvm leilighet

Sluttresultatet ble veldig, veldig bra.

Maren-anne Haslie, 27. aug. 2019

Oppussing leilighet 86 kvm. male vegger,legge fliser,rive en lettvegg og bytte parkett på gulv

Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble utført av Bellopoja Oppussing. De er svært opptatt av kvalitet, og har hele tiden tilstrebet å finne den beste løsningen, selv om det ikke alltid var den enkleste. De er gode i faget sitt og opptatt av at resultatet skal være plettfritt. Underveis kom også Valon med forslag til løsninger, som gjorde at vi endte opp med et resultat som var nøye gjennomtenkt og av god kvalitet. De møtte alltid opp til avtalt tid, ryddet fint opp etter seg og stod på for å ferdigstille til avtalt frist, og prisen ble som avtalt. Vi kommer definitivt til å bruke Bellopoja oppussing igjen neste gang vi trenger håndverkere!

Elisabeth Ravndal Jacobsen, 3. juni 2019

Male stue,soverom og gang - ca 63kvm + dør/vinduskarmer

Veldig fornøyd med hele leveransen. Pris, kvalitet, veiledning, løsninger og kommunikasjon underveis. Kommer garantert å bruke de igjen til lignende arbeid. Anbefales på det sterkeste.

Anja Edvardsen, 7. feb. 2019

Haster. gipse vegger og male vegger,tak og gulv

Bellopoja oppussing stilte opp til befaring og gav pris på oppgaven. De løste oppgaven raskt og effektivt. Kommunikasjonen har vært tydelig, og alt som er avtalt har blitt utført på en god og fleksibel måte. Har fått tips og gode råd underveis. Jeg vil bruke de igjen ved en annen anledning. Veldig fornøyd!

Bente Moen, 11. juli 2018

Oppussing stue og bygge nytt soverom

Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Underveis i prosessen dukket det opp noen uforutsette ting, da fikk vi gode råd og de fant løsninger som gjorde at også budsjettet holdt. Min klart beste opplevelse av håndverkere noen gang. Jeg anbefaler Bellopoja til alle som ønsker en godt utført jobb, til avtalt tid og av noen som lytter til dine behov og forstår hva du trenger. De ryddet og vasket etter seg! 5 stjerner er ikke nok!

Alexander Lindemann, 6. juni 2018

Oppussing av et lite bad. befaring og tilbud!

God service (veldig behjelpelig), endte på avtalt pris, meget godt resultat! Anbefales! ! =).

Sondre Gullichsen, 31. jan. 2018

Fjerning av glassfiberstrie,rive liten vegg,ny benkeplate med integrert stekeplate og stekeovn,fjerne gammel og sett opp ny servant med skap

Veldig fornøyd med jobben som er blitt gjort. Fjernet glassfiberstrie, byttet benkeplate på kjøkkenet og servant og servantskap på badet. Kan absolutt anbefales!

Catharina Gunvaldsen Og Sindre Svadberg, 20. juli 2017

Maling av vegger og tak i 1 etasje i hus

De gjorde en god jobb!

Stine Bækkelund, 21. april 2017

Helsparkling av vegger før april

Jobben ble meget bra utført til avtalt pris og tid! Kom med mange gode tips og gjorde det lille ekstra for at resultatet skulle bli perfekt. Kommer til å bruke Bellopoja igjen! Anbefales!

Trond Andersen, 13. mars 2017

Helsparkling av tak og maling av stue

Jobben gikk ut på å fjerne gammel strie i stuetak, deretter helsparkle og male tak og gipsrosetter/lister. Så skulle vegger helsparkles og males. Gipsrosetten/gipslistene var nyrensket for gammel maling, så disse måtte males forsiktig. Bellopoja løste jobben med å spraye dem med maling, noe som ble veldig bra. Valon kom hele tiden med forslag til hvordan det skulle bli perfekt. Jeg kan absolutt anbefale Bellopoja oppussing.

Jonny Johannesen, 1. des. 2016

Sett opp lettvegg (sovealkove)

Valon og kollegaene hans gjorde en fantastisk jobb. Jeg hadde en ide om hvordan jeg ville ha det, men fikk veldig gode innspill og ideer fra Valon. Han gjorde langt mer enn jeg hadde forventet og spurt om, og resultatet ble mye bedre enn jeg hadde håpet på. Han er god på kommunikasjon, holder seg til tidsplanen og har en veldig god pris. Anbefales på det sterkeste!

Ingvild Lunde, 10. nov. 2016

Maling av stue på ca. 37kvm

Umiddelbart da vi møtte Valon ble vi overbevist om at de var det rette for jobben. Valon er grundig og stiller strenge krav til kvalitet i sitt arbeid, samtidig som at alle avtaler ble overholdt. De strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd! Det var veldig deilig å overlate ansvaret til Valon og hans team, da de er svært profesjonelle og vet nøyaktig hva de driver med. Om dere stiller strenge krav til kvalitet og service. Anbefaler vi Bellopoja.

Hannahbaffoe@gmail.com, 5. nov. 2016

Maling og sparkling av vegger på soverom (ca20kvm) + tak i gang 10 kvm

Vi skulle sparkle og male tak og vegger i leilighet (75kvm). Valon gir et veldig godt inntrykk, vi fikk gode råd og han kom med flere forslag til hvordan vi best kunne pusse opp. Resultatet er veldig bra! Valon har gjort det lille ekstra, det er ikke noe søl og det var ryddet og vasket når vi kom tilbake. Jobben var ferdig et par dager før avtalt tid. Gjennom hele prosessen har han holdt oss oppdatert og han har kommet presis til alle avtaler.

Erik Almedal, 11. okt. 2016

Maling av vegg(35m2) og tak(24m2) i stue

Veldig fornøyd med jobben som er gjort. Hyggelige håndverkere som gjør det lille ekstra. Kan anbefales til alle.

Mats Andreas Gulbrandsen, 26. aug. 2016

Fjerne tapet og lage en slett vegg på soverommet

Jobben ble gjort raskt og effektivt.

Marius Bordal, 18. aug. 2016

Male to til tre rom i slitt leilighet

Var meget fornøyd med både kontakten med selskapet og hvordan arbeidet ble utført. Særlig at de kunne starte så raskt og fikk gjort unna jobben veldig fort. Vi avtalte pris, tror vi kunne fått andre firmaer til litt lavere pris, men angret aldri da de også gjorde litt mer enn vi hadde avtalt, og som sagt, så raskt og pent. Kan absolutt bruke dem om igjen. Irene Ryan.

Irene Solvang Ryan, 7. aug. 2016

Male soverom og åpen kjøkken/stue

Malte åpen kjøkken/stue, soverom, tak og alle detaljer i leiligheten. Veldig fornøyd med resultatet!

Hanna Elmi, 27. juli 2016

Maling av stue

Kom på kort varsel og gjorde en utmerket jobb. God pris. Hyggelig og pliktoppfyllende. Jeg gir mine beste anbefalinger.

Christoffer Reier Ekerby, 22. juli 2016

Oppussing stue og gang

Bellopoja Oppussing pusset opp gangen og stua i min leilighet i juni. Resultatet er blitt svært bra! De er dyktige, meget arbeidssomme og hyggelige. Sammenlignet med tidligere oppussinger jeg har vært med på er arbeidet til Bellopoja oppussing kvalitetsmessig det beste jeg har sett. Arbeidet ble utført til avtalt tid og en rimelig pris. Leiligheten var nyvasket og avfall fjernet da jeg kom tilbake. Jeg kan gi firmaet de beste anbefalinger.

Torstein Jensen, 25. juni 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart