Siste evalueringer (6)

Sette opp en vegg og nytt vindu i barnehage

Vi er svært fornøyde med jobben som ble utført av Oslo bygg- og håndverkservice v/Jess Møller. - God og enkel kommunikasjon med håndverker - God service - Punktlig - Fint resultat!

Stabekktunet, Stabekk, 23. mars 2018

Riving av innvendig lettvegg

Meget godt fornøyd. Profesjonell opptreden hele veien. Leverte oversiktlig og spesifisert anbud. Kom til avtalt tid, utførte oppdraget som bestemt. Dyktig snekker og elektriker. Valgte gode løsninger. Gjorde meget god opprydding og fjernet alt avfall. Kan sterkt anbefales.

Johan, Oslo, 10. des. 2017

Fjerne brystpanel og male

Veldig fornøyd og Jess er en positiv og trivelig mann.

Janne, Fetsund, 6. des. 2017

Flislegging kjøkken,vinduskarmer og gulvlister

Vi fikk utført en ganske stor jobb med bygging av helt ny veranda i to etasjer med tilhørende trapp til bakkeplan. I tillegg gjorde de flislegging av kjøkken med silikon/fug, listing av gulv og tak i stue og annet "småplukk" innvendig. Vi er veldig fornøyd med hele jobben som ble gjort og kommunikasjonen underveis, til en fornuftig pris.

Andreas, Oslo, 2. nov. 2017

Flink snekker / maler ønskes til utskiftning av noe utvendig trepanel og maling

Vi valgte Oslo Bygg- og Håndverkservice til og utføre utvendig maler og snekkerarbeid for vårt sameie. De er punktlige og imøtekommende. Kom med gode fargeforslag, som vi ble veldig fornøyd med. Snekkerarbeid er vel utført. Alt arbeid er utført til rett tid og avtalt pris. Vi er superfornøyde. Vi kan på det sterkeste anbefale firmaet.

Tove, Langhus, 7. sep. 2017

Utvidelse av veranda

Vi valgte Oslo bygg og håndverkservice. Vårt oppdrag var utvidelse av veranda. Oppdraget ble utført 100% faglig. Snekkeren Simon viste stor yrkesstolthet og imøtekommenhet. Jobben ble meget nøye utført. Vi er super fornøyd med firmaet og vår nye veranda. Vår erfaring tilsier at vi anbefaler firmaet på det sterkeste.

Freddy, Oslo, 11. juli 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Art Action Juliusz Pacho

4.7 48 evalueringer Snarøya