Siste evalueringer (7)

Legge ny shingel opp ett gammelt

Super fornøyd.

Eva Trondsen, 10. sep. 2019

Skifte taktekke og undertak,samt takrenner og vindskier

Da jeg som Byggmester ikke hadde kapasitet til å skifte mitt eget tak valgte jeg Stig til å utføre jobben. Hele prosessen har blitt gjennomført med en nøyaktighet jeg nesten ikke har sett maken til. Alle avtaler er holdt til punkt og prikke. Kvaliteten på arbeidet er så gjennomført bra at det er en fryd for mine pirkete øyne. Selv om jeg hadde gjennomtenkt prosjektet i forkant kom Stig med nyttige forbedringsforslag underveis som jeg sa meg enig i. Det betydde merarbeid for han, uten at sluttregningen ble høyere. Dette firmaet kan jeg gi mine varmeste anbefalinger til. Som ekstra bonus var dem veldig hyggelige i tillegg:) Mvh Øyvind Brasetvik.

Øyvind Brasetvik, 3. mai 2019

Montering innredning skole

Kom på kort varsel. Sto på å gjorde en bra jobb. Anbefales.

Jon, 4. des. 2018

Legge nytt tak på enebolig

Vi trengte nytt tak. Firmaet var raske og effektive, og vi følte oss meget trygge på dem. De var trivelige og vi er meget fornøyde med jobben. Vi anbefaler dem gjerne :).

Roar Kristiansen, 10. mars 2018

Snekker

Nytt taktekke levert på hytta vår, snekkerjobben ble ferdigstilt til avtalt tid og pris. Resultatet ble veldig bra og vi er godt fornøyd med jobben som ble utført.

Ellen S. Bakkefjell, 27. nov. 2017

Skifte tak og ytterdør på hytte

Jeg er svært fornøyd med jobben som Stig's tak og vaktmestertjeneste utførte. Jobben er pent utført og ble gjort til avtalt tid.

Olaug Østensen, 26. juli 2017

Nytt tak

Bra utført arbeid til en grei pris.

Jørn-willy Sandseth, 16. mars 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart