Siste evalueringer (4)

Bygge lettvegg,sette inn dør,rive kjøkken

Gjør pent arbeid, holder ord, og er veldig enkel å kommunisere med. Har allerede fått flere oppdrag av oss, og kan anbefales!

Audun Kvasbø, 31. jan. 2019

Rehabilitering av stubbloft,legging av tregulv,senkning av innvendig tak og innbygging av hems.

Wikstrøm AS har gjort en større rehabiliteringsjobb på vår hytte. De var: en meget god samarbeidspartner, de var løsningsorienterte, de var lette å kommunisere med, de oppdaterte oss regelmessig (digitalt), vi fikk ryddige og oversiktlige fakturaer, og de gjennomførte oppdraget på en meget god måte. Eller kort og godt, vi kommer til å bruke Wikstrøm AS igjen, og anbefaler firmaet til de som ønsker få gjennomført en god jobb på en god måte!

Pål Handelsby, 17. des. 2018

Gjerde/rekkverk

Bedriften kom raskt på gratis befaring og hadde mange gode forslag og anbefalinger om hvordan gjerdet kunne bygges. Måtte deretter vente litt for lenge på tilbud, men etter at tilbudet var akseptert satte de i gang og gjorde jobben ferdig ganske fort. Er veldig fornøyd med det ferdige resultatet, det både ser bra ut og virker å være av god kvalitet. Håndverkerne var også veldig serviceinnstilte og hyggelige å ha med å gjøre gjennom hele prosessen.

Jon Bækken, 19. sep. 2018

Levegg- ca 13m

Valgte Byggmester K&W og kunne ikke blitt mer fornøyd. De kom med forslag på løsninger for både å få leveggen mest mulig estetisk, samtidig økonomisk og så praktisk som mulig. Vi valgte underveis også å utvide oppdraget ganske mye. Hele tiden kom de da med jevnlige oppdateringer med bilder, spørsmål og gode forslag. Resultatet ble svært bra og innenfor de økonomiske rammene vi hadde satt og som de holdt oss oppdatert på. Anbefales!

Lars Backer Hjorthaug, 3. sep. 2018
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Per Abrahamsen A/S

4.8 56 evalueringer Sandefjord

Arne Thorsen

4.7 48 evalueringer Sandefjord

Malerfirma Audrius & CO. AS

4.8 46 evalueringer Sandefjord